Babasına gözüm kaydı napmaliyim?

sevgilimle 4 yildir sevgiliyiz. bu yil beni ailesiyle tanistirdi. ilk basta her sey normaldi. taa ki sevgilimin ailesinin evine gidene kadar. o sirada altimda mini bir etek vardi, sevgilimin babasinin bacaklarima kacamak bakislar attigini gorup cok tahrik oldum. sevgilimle cok iyi bi iliskimiz var, 4 yildir ancak 3 kere falan kavga etmisizdir. kendisi cok tatli bi insan ve bana verdigi degeri her sekilde gosterir. babasinin bir aile sirketi var ve durumlari cok iyi ama kendisi bu sirkette calismak istemedigi icin gelecegi olmayan bir bolumde okuyor (tarih). bu nedenle cok parasi yok ailesinden de destek almiyor. ama sorun o degil. sevgilim biraz pisirik bi tip boyu da 1.77. ama babasi oyle degil. 1.98 boyunda kasli yapili yakisikli karizmatik ve sahiplenici bir erkek. sevgilimin annesi uzun sure once vefat etmis. babasindan hoslanmaya basladim ve onun da bana karsi bos olmadigini dusunuyorum. sizce sevgilimi birakip babasiyla sevgili olmali miyim? lutfen dalga gecmeden yanitlayin zor bi durumdayim

Babasına gözüm kaydı napmaliyim?