Eski sevgilimin babasıyla konuşmalı mıyım?

Eski sevgilimi babasıyla konuşmayı düşünüyorum 17 yaşımdayken o 20 yaşındaydı o zaman birlikte olduk ve defalarca sonrasında ona ağladım bana ciddi olduğunu söyledi 7-8 ay sonra ayrıldık birbirimize geri döndük ama bu sıralarda gel gitler oldu arada birlikte olmak istedi benimle bir umut olur diye iki yıl önce hep kabul ediyordum daha sonra tekrar ismini koyduk bir ay sonra terk etti aradan zaman geçti yine görüştük bir şeyler yaşıyorduk ama ismini koymuyordu sevdigini ama yapamadıgını söylüyordu cocuk aklımla her defasında kabul ettim bu yil tekrar konuşmaya başladığımızda birlikte olduk yine ve bebek düşürdüm bu dönemde maddi manevi yanımda oldu diyemem maddi oldu ama ben maddi istemiyordum manevi de olmasını bu konuyu benimle derince konuşmasını istedim her seferinde olayı geçiştirdi ve bu olay unutulsun diye tekrar başladık sevdiğini söylerek başladı ama ben olay kapansın diye olduğunu düşünüyorum bir ay sonra yine ayrıldı benden ve ayrıldıktan sonra öğrendim ki beni aldatmış bunu ona söylediğimde barışmak istedi istemedim daha sonra babasına gitmek istedim çünkü ailesi çok muhafazakar bi çocuğun benimle sürekli seviyorum adı altında her haltı yaşamasına ve ortada bi ciddiyet bırakmamasına her sorunda terk etmesine dayanamadım arkadaşıyla beraber konuşmak istedi benle kabul ettim istersen git babama ama ben seninle tekrar başlamak istiyorum bu sefer bu yolun sonunu getiricem istikrarlıyım dedi kabul etmedim başta ama baktım aynı şeyleri söylüyor ve tekrar başladık bu süreçte yine birlikte olduk ve yine 1 ay sonra istemiyorum diyerek bir anda ayrıldı o süreçte anneannemi kaybetmiştim bundan bir hafta sonra terk etti yani ve artık delirmiş durumdayım arkadaşıyla konuştum bu akşam ve git ne olacaksa olsun tutmuyorum artık dedi ben de yarın konuşmayı düşünüyorum çünkü psikolojik açıdan berbat durumdayım 4 yıldır her türlü haltı yaşadı benimle her türlü eziyeti gördüm binbir çeşit iğrenç ima küfür kavga terk ediş 3. Kişiler her şey oldu ve çok yoruldum her seferinde terk edilip zarar gören taraf olmaktan yarın babasına gitmeyi düşünüyorum muhtemelen hayır boş ver allahından bulsun yazacaklarınız olacaktır ama öyle olmuyor zarar vermek istiyorum çünkü yıllardır zarar görüyorum sırf sevdiğim için

Eski sevgilimin babasıyla konuşmalı mıyım?