Nekadar birlikte ayrı evde yaşamaktan yana olsamda.. bazen birlikte yaşama düşüncesi aklımdan geçmiyor değil.. Bence güzel olur neden olmasın o evde küçük çocuklarda varsa tadından yenmez.. eşiniz işteyken onlar muhabbet edersiniz.. tabi çalışmıyorsanız.. markete vs gönderirsiniz.. bütün kaynanalar aynı değildir..2 kişi bir evde sıkıcı olur hele çocuk yaptıktan sonra daha kötü.. o kadının yanında birileri olmalı.. destek olmalı.. neden kafanız cinselliğe sekse gidiyorki ben seveceğim kadını sırf bu yüzden seveceksem ya da sevecekse evlenmiyelim ozaman.. hayat sadece cinsellikten sektenmi ibaret.. hayatın güzel yanı sen bahçede çiçekleri sularken kaynananın yemek hazırlaması.. sence kocan işteyken evde tek başına sıkılmazmısın.. kaçtane kadın sırf yalnız olduğu başka erkeklerle yatıyor günümüzde görüyoruz.. çocuklu ev huzurdur.. anne baba sürekli dibinizde olacak değilya sizinle aynı yatağa girecek değiller.. ben eşimle tatile çıkarım yaz geliyor deniz turları.. birlikte yapabileceğimiz birşey mutlaka olur..
Eger evlendigim kisinin ailesinin yapisini, aile bireylerin bana ve birbirlerine karsi davranislari evlenmeden once tartiysam ve bana guzel bir aile ortami saglayacaklarina inandiysam yedi sulalesiyle birlikte yasarim. Fakat benim mutlulugumu engelleyecek tiptelerse, ilsikimde yasayacagim sorunlara mudahele edebilceklerini gorebildiysem tabi esimi ve kendimi korumak icin ayri yasarim. Fakat bakimlarina yardimci olurum. Diye dusuniyorum.
Özellikle yeni evlendiğim zaman hayır. Onlara da derim yani torun mu istemiyorsunuz hayırdır. Her zaman başımın üzerinde yerleri olur. Arada gelir kalırlar arada biz gideriz hasta olunca gelirler ama yani hiç bir sebep yokken... Why?
Hayır. Nasıl sevişecez? Evimde bazen yemek yapmam uyurum iç çamaşırla gezerim temizlik yapmam dışarı çıkmak isterim ailem gelsin isterim.. bunlar eşimin anne babası evde olduğu sürece olmaz kendi evimde rahat edemem.
Evli çiftlerin evi ayrı olmalı bana göre ne erkek tarafının ailesi nede kadın tarafının ailesi uzak olacak bunu bilir bunu söylerim. Neyse ki bu konuda ailem de hem fikir benimle , hemfikir olan bir eş adayı isterim. Sağlık sorunları varsa ona birşey diyemem. Ama olmamalı bana göre...
Bahsettiğiniz özel durumlar olmadığı takdirde; zaten her şeyin en başından annem kabul etmez ne benim karşı aileyle yaşamamı ne de gelininin gelip de onunla yaşamasını. Yakın evlerde oturmak ayrıdır ama beraber yaşamak ayrı; ben daha fikrimi söylemeden annemin bu fikrini görüyorum, mantıklısı da bu. Bugünün toplumunda pek uygun değil birlikte kalmak, imkanlar dahilinde ayrı ev en idealidir...
Eşimin anne babasıyla beni her türlü kabul edeceklerine beni yargılamayp bana anne baba gibi davranmalarii hakikinda onlarla konuşmasını isterdim. beni kabullndiklerinde bnim evim onların evidir.. Oğullarının evine bir yabancı gibi gelip gitmelerini İstemezdim. sonucta onlar eşimin anne babası benim de anne Babam sayılır ve onlar yaşayan bilgi birikimi geçmişten gelen mirasdir.
Kabul etmem. Gecinecek durumda degillerse.. Ornegin ;evleri yoksa, kira verecek durumlari yoksa, yanlizlik cekiyorlarsa ve eșimsiz yapamiyorlarsa vs.. Ama bos muhabbetlerden goy goy icin kalmak isterlerse asla musade etmem
Zaruri bir durumdan dolayı ise elbette olur ancak hiçbir sebebi yokken keyfiyeten kalmalarına sıcak bakmam. Öyle bir ortamda muhakkak huzursuzluk olur.
Hasta değil ise istemem hem onlar rahat olması hemde eşim ve kendim için. onları aynı bina veya aynı mahallede olabilir de aynı evde sıkıntı olur. Aynı evde tek lider olur oda ben olurum.
Dediğin gibi, hasta falan değiller ve sağlıklı bireyler ise evliliklerde geniş aile kavramını sevmiyorum. He bakima ihtiyaçları olursa herkesin başı gözü ustune olmalı.
Kabul etmem diyenler eşleri “kabul etmem” dediğinde kendi anne babalarını da sokağa atacak tipler. Bazen düşünüyorum da bu dünyaya çocuk getirilmez. Beni sokağa atacak birini hiç getirmeyeyim daha iyi
Aynı evde 2 aile uygun olmaz. Her konuda huzursuzluk yaratacağı için muhtemelen kabul etmezdim. İlla kalmaları gerekiyorsa da çok yakın yerde ev tutabiliriz.
Elbette rahat olamazdik fakat hastalik disindada olsa var bir bildikleri der her zaman yasamayi kabul ederim. basimin ustunde yerleri var ananin duasi babamin golgesi yeter👍🏻
Evliliğin bir amacı var ailenden ayrılıp kendi yuvanı kurup bir aile kurmak birlikte yaşamaya karşıyım ama hastalık gibi önemli sorunlar yoksa birlikte yasamak tercihim değil
Onun annesi babası geliyorsa benim annem babam da gelsin hep beraber mutlu mesut yaşayalım, yok böyle bir dünya tabiki annesi babası bizle yaşayamaz ne kadar annesi babası olsa da düzen olmaz.
Eger iyi insanlarsa tamam fakat kötü niyetli insanlarsa sen evi içinde onlar için el kizisin bunu sana herzaman hissettirirler ve inanin bana ne yapsanda yaranamazsin.
En İyi Cevaplar