Nişanlım evlenince ailesiyle yaşamamız gerektiğini söyledi nişanlanmadan evvel böyle bir şey yoktu.. Ben ne diyeceğim:(
Cevabın nedir?
ev ev üstüne olmaz dersin. ona mantıklı gelebilecek açıklamalarda bulun ama önce onun ailesiyle yaşamınızın olumlu taraflarından bahset ki kendine çekebil sonra o ısınmışken olumsuzlardan bahset. onun açısından sıkıntılarını anlat ailesiyle yaşamanız halinde. cinsel hayatınızdan dem vurursan ikna kolaylaşacaktır. sonra da yine sen bilirsin bence iyi düşün. netice de beni etkileyeceği kadar seni de etkileyecek bu durum fln. yaparsın istersen :))
01 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi deneyeceğim:)
En İyi Cevaplar
Asla bir aile ile kalmam bu ne kendi ailem nede eşimin ailesi çünkü bu evlilik bizim özelimiz. Yapacağımız konuşacağım şeyler özel. Ayrı bir ev çok iyidir ha ayrı eve çıktık diye görüşmeyi kesecek değilim giderim ama asla onlarla aynı evde yaşamam nişanlım öyle diyorsa ilk kibarca söylerim ben kalmak istemiyorum derim illede kalıcaz diyorsa yüzüğü atarım.
02 Yorumla
Soran+1 yılyorum için saol
- +1 yıl
Canım tamam dersen bu çocuk ne desem yapıyor istediğimi yaptırırım düşüncesi aklına girecek ve sana her şeyi yaptıracak kaynan görümcelerin hepsi seni hizmetci gibi kullanacak çünkü sen evin gelinisin. Yapmak zorundasın diyecekler sen ilk baş güzelce anlat eğer aynı evde olursak bütün özelimiz kısıtlanacak istediğini rahatca yapmazsın onlar evdeyken yatak olayı olmaz de. Bu tür şeyleri de ki çocuk hemen kıvama gelsin. Kendince ayrı ev yoksa seks'de yok düşüncesi ile ayrı eve çıkacaktır ama yine hayır bu evde kalacağız diyorsa çıkar yüzüğü ben ailenle aynı evde yaşayamam yapamam bunu yapabilecek bir kız bul kendine de. Bırak gel evine.
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Böyle sonradan kötü sürprizler yapması hiç hoş değil.. Sakın kabul etme..
Ayrıca kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz? İsterse tek odalı stüdyo daire tutsun, yine de ayrı olsun..
Ayrı ev tutacak parası yoksa da evlenmesin bir zahmet..
Bir de siz geceleri ilişkiye girerken çıkan sesleri onun annesi ve babası hep duyacak.. Utanmayacak mısınız?
Aile yanında rahat sevişilir mi ya?13 Yorumla
Soran+1 yılsöylüyorum fakat fazlaca etkili olmadı galiba:( Son karar olarak 1 sene yaşayalım dedi mecbur kabul edeceğim
- +1 yıl
bak güzel kardeşim.. bu senin hayatının en önemli kararı.. sessiz kalma.. sesin çıksın biraz..
yapacağın bir hata tüm hayatını karartır..
imzayı atmadan önce sana böyle şeyleri (emrivaki yaparak) kabul ettirmeye çalışıyorsa, imzayı attıktan sonra o 1 yıl 10 yıla çıkar..
bak nişandan önce böyle bir şey yokmuş, şimdi 1 yıl oldu, nikahtan sonra "ömür boyu" olur..
halen geç kalmış sayılmazsın.. bence bu herifi bırak, "ailemle yaşayalım" zihniyetinde olmayan ve senin fikirlerine de önem veren birini bulmaya çalış..
senin yaptığın hatayı ben de yaptım.. nikahtan önce farkettiğim bazı şüpheli davranışları hep hayra yordum, fakat hata yapmışım.. evliliğim 14 gün sürdü, ve inan bana boşanmak çok zor bir süreç..
Soran+1 yıltamam yazdıklarınızı dikkate alacağım saolun
+1 yılAnnem hep sunu der ev ev üzerine olmaz..
sende bunu diyeceksin03 Yorumla
Soran+1 yılevet ama böyle olması gerek diyor işi emrivakiye çevirdi zaten nişanlanmadan evvel hiç böyle bir laf yoktu ayrıca evde anne babası hariciden 3 tane bekar kız kardeş var görümcelerle yaşanır mı ya
- +1 yıl
yasanmaz hayir ayak direteceksin kusura bakma.. hatta isi yokusa sürüceksin anne babani devreye sokucaksin
sakin öyle birsey yapma..
Soran+1 yıltamam dediklerini uygulayacağım çok saol
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
53Cevap
+1 yılbak sizi ayırmak istemem ama. sessiz şeytan diye bir deyim vardır. eşin muhtemelen önceden planladı ama sana bu konuyu söylemdi. köprüden geçene kadar ayıya dayı denirya o hesap işte. eğer durum böyleyse vay sizin halinize bu mudur aşk sevgi evlilik. lafım ailenize oturmaya değil. bunu sana daha önceden söylememesine
28 Yorumla
Soran+1 yılevet bende ona kızgınım şimdi ayrılsam bile ben takılmasam da nişan atmış biri olarak bilineceğim bilseydim ben ona göre yaklaşırdım ona
- +1 yıl
herkes yalancı sahtekar olmuş. bir ben açık sözlüyüm zaten. ondan kaybettim sevdiğimi. neyse karşısına çık önceden bunu neden söylemedin de? şuna bak yaa daha evliliğin ilk aşamasında böyle olunursa vay o evliliğin haline. neyse olayını aslını öğren. savunmasını al bakalım ne diyecek sonra gel yaz bana. unutma savunma hakkı kutsaldır. bizide günahından kurtarır. bu arada sen kapalısın dimi.
Soran+1 yılyok ben açık biriyim kapalı değilim yani hiç hiç değilim bu konudan da çok tartıştık zaten ailesi giyimime de karışcak
- +1 yıl
yaşınız kaç? çalışıyormusunuz_? evlilik bu çocuk oyuncağı değilki? ülkedeki diğer insanlar evleniyor biri çıkmış 3 çocuk yapın diye. evlenmek için evlenilirmi? sizdemi o cahillerdensiniz? adam gibi oturup konuşun. isteklerinizi falan herşeyi konuşun. bu aşamada evlenmenizi pek sağlıklı bulmuyorum. daha hiçbir sorunu çözemememişsiniz.
Soran+1 yılyaşımız ben 21 o ise 27 yaşında
- +1 yıl
onun yaşı gelmişte senin gelmemiş gibi. neyse yaa ben çıkıyorum. senin yüzünden günaha giriyorum birde tanımadığım insanlar hakkında yorum yapıyorum. neyse banane yaa neyaparsanız yapın. kaç defa kimseye yazmıcam diyorum. yine dayanamıyorum yazıyorum millete. hadi byy
Soran+1 yılkötü birşey yazmadınız ki neden böyle dediniz:(
- +1 yıl
eşin olacak adam gözümde sahtekar uyanık ve köprüden geçene kadar.. diyen biri. ama tanımıyorum belkide iyi biridir. iyi biriyse vebali bana kalacak bide ayrılırsan ondan al başına bela. tanımadığım elalem için bana faydası olmayan bişey için dünyanın ahını vebalini al. sonra benim işim rast gitmicek. karışmıyorum onun için naparsanız yapın. bide erkeklerin çoğu böyle kalkıpta seninkine bukadar neden yükleneyim. neyse karışmıom ben yazdıklarımı unut. zaten yazmıcam diyorum yine yazıyorum çok kızıyorum kendime
Gizli Üye(30-35)+1 yılolurmu öyle şey ya sonuçta ben yeni bir evim yeni bir evliligim var evliligimin en güzel yıllarını neden ufacık bir odanın içinde geçireyim ki? yesen gözüne bakarlar yemesen kızarlar yaşadım biliyorum sakın ama sakın kabul etme. ve neden ailesiyle yaşaman gerektigini sor
10 Yorumla
+1 yıloldukca sıkıntılı bır durum bence baştan nasıl gıderse öyle devam eder iç güve oldukca sıkıntılı yanı aşkızınızı ve sevgınızı yasamanız zor. ben kabul etmezdım acık söylım. sende aılenı bahane et. aeılem asla kabul etmıyor de
00 Yorumla
+1 yılFazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş biraz uzak olcaksınki tatlı geleceksiniz birbirinize yoksa iki güne kokarsınız ben kesinlikle kabul etmezdim ki zaten itiraz etmek en dogal hakkın
00 YorumlaEğer istemediğin birşey ise bunu hemen söylemelisin. Şimdi ayrılmak çok sorun değil ama evlendikten sonra ayrılmak fenadır...
02 Yorumla
Soran+1 yılbende bunu düşünür oldum söyleyeceğim isteklerimi uyarsa tamam ama olmazsa ayrılacağım:(
Aşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı. Şimdiden hazırlıklı ol kaynananla atışmalara.. Boşanmaya kadar gider bu..
Ayrıl gerekirse ama ayrı evde yaşayın..01 Yorumla
Soran+1 yıltamam zaten bu tekliften sonra ayrılmayı düşünür oldum
çok saçma olur mu öyle şey ya konus madem nişanlanmadan önce deseydin de benim ailem kabul etmez filan at bişeyler
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam deneyeceğim çok saol
bunu yollardım
https://www.youtube.com/watch?v=HI9WDwEx-ck03 Yorumla
Soran+1 yıliyiymiş:D
Soran+1 yılo da doğru:)
bence hic kabul etme. seni hizmetci gibi kullanirlar. böyle olcaksa ben evlenmek istemiyorum de. karsina daha iyileri cikar. kendini bir cikmaza sürükleme
01 Yorumla
Soran+1 yılbundan korkuyorum zaten ev olmazsa ben yokum diyeceğim
Ben evlenmezdim.
rahat olamıcam falan
o zaman ne gerek kalıyo evliliğe?
hiç evlenmem daha iyi
otururum kendi evimde22 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Soran+1 yılçok saol yorum için
Evde 3 gorumcem var diyon bide kaynana aksam kocana gerek kalmadan kocanin yapacaklarini, yaparlar sana :D
11 Yorumla
Soran+1 yılyazık olacak bana:D
Evlenmeden önce gelmisti bana o teklif, kesinlikle kabul etmem dedim ve istedigim oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılevlendiniz mi?
evet bende öyleyim gelicek kisi ailemle yasicak daha dorusu yan yana bir ev tuttum kapimiz karsi karisya hehe
032 Yorumla
Soran+1 yılanladım ama haberi var değil mi kızın
Soran+1 yılanladım zaten aynı apartman sıkıntı yapmazlar
- +1 yıl
evet hem benim ailem rahatlar öyle titis degiller ztn yok gelin sunu yapcak bunu yapcak gelen gelinler cok memnun ama annanem titsdir ama annemde asiri rahat ve gelinleriyle gezmesini sever ben bile diyorum titis olsun ama dinlermiyor ben gelinlerimle arkadas gibi olcam diyor :D
Soran+1 yılne güzel işte:) eşin şanslı olacak desene
Soran+1 yılneredesin ki sen
Soran+1 yılben izmirdeyim aslen bursalıyım:)
hadi bakalım hakkında hayırlısı:)
Soran+1 yılbornovadayım ben:) siz nerede yaşaycaksınız?
Soran+1 yılanladım:) şahsen ben hala alışamadım buralara geçen sene taşındık istanbuldan istanbulu özlüyorum
Soran+1 yılneden ki? bir nedeni var mı özel değilse
- +1 yıl
insanlari cok kaba bir gidiyosun 30 kisi senin giyimine bakiyor normalde İstanbul'da bizden degsik giyiniolar herkezin gözü kadinlarin üstünde kac kere kavga etiim yengemle teyzeme bakdilar diye hahah :D ozamandan beri nefret babami evi bile satirdim cüngi her gittimizde istanbuldaki kiraciya bakiorduk iki gün orda kaliyoduk gicik oluyorum :D
Soran+1 yılevet kadınlara bakan öküz çok:( ne ayıp ama değil mi:(
iyi yapmışsınız:) bu arada yurt dışında mı doğdun?
Soran+1 yıltürkçen güzel ki ondan ötürü sordum:)
Soran+1 yılokunaklı yazın var yurt dışında yetişmiş gibi değil yani
Soran+1 yılanladım ne güzel:)
Soran+1 yılhadi bakalım Allah gönlüne göre versin:)
Soran+1 yıl21 senin kaç?
Soran+1 yılözelden yazamam:(
Soran+1 yılolsun burdan yazmam doğrusu
Olabilir neden olmasın.
Kendinizi toparladığınızda, ayrı eve çıkabilecek duruma geldiğinizde zaten evlerinizi ayırırsınız.
Bunda kötü olan ne var?02 Yorumla
Soran+1 yılişte olay şu hiç ayrı ev olmayacak oraya geçersem
+1 yılbence gzl bişey değil benm şahsi fikrim gitme derim
010 Yorumla
Soran+1 yılbence de değil.(
- +1 yıl
hiç rahat olamzsın hele bu nişanlınla sevgili döneminz olmuşsa.. hayal kurmuşsunuz evlenince böle yapraız evde elan o hayaller yarım olur canım bu konuyu konuş derim eşinle
Soran+1 yıltamam konuşacağım çok saol:) ikna olmazsa da gerekirse ayrılacağım.(
- +1 yıl
sende saol cnm... ama bu ayrılma işi aklıma yatmadı yazık olur ama sen bilriisn
Soran+1 yılama ben ailesiyle de yapamam ki:(
- +1 yıl
aileyle zaten olmaz yani bilmiyrm belki önyargılı konuşuorm ama ne yapiim olmaz gibime gelio annemizle bile tartışıoz ama annemizdr yine de konuşuorz kırılmıorz çünkü bilioz ki annemiz kötülük için demior. ama kaynana öyle değil kötülükten sölemese bile kötü olur.. seenin içinde geçerli... bide bu var babamız kolay kolay laf demez bir laf deyince çoook üzülürüz.. kayınbabayı düşün bir de yıklımlar kalp kırıklıkları olur.. ister istemez eşin bu duruma şahit olmasada etkiler mutlaka kimse ailesini atmaz sonuçta
Soran+1 yılo da doğru bu açıdan düşünüp bunları da söylemem gerekli olacak çok saol
- +1 yıl
sende saol canım hakkında hyrlısı
Soran+1 yılamin:)
- +1 yıl
ecmain :)
+1 yılYaşanmaz öyle ya ben dedemgilin yanında liseyi okuyorum ki çok sıkıcı iç güveysi daha kötüdür ya. nişanlın ev almayı düşünüyor mu düşünüyorsa 1 -2 sene sık dişini bence
04 Yorumla
Soran+1 yılev alınsa da aileyle yaşanacak
- +1 yıl
Lan varya çok sinir olurum böyle insanlara ya kayınvaliden neyi mi diyo bizle kalın diye yoksa nişanlın mı diyo illa orda kalalım diye
Soran+1 yılnişanlım diyor
- +1 yıl
Bence açık açık de ayrı evde oturalım diye yoksa şimdi demessen bidaha öyle bir şans olmayabilr,, anlamıyorum ben ya nie biri evlendikten sonra annesinin yanında oturmak isterki (lafım meclisten dışarı)
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yılbuda çok mu sert ne.)
Sakin kabul etme bastan verme ipleri ezdrme kendini eski zamanlarda yasanyomus ama artik cok zor..
bugunlerde esimin ailesyle sorunlar yasiyorum en basta bu kadar ezdrmeseydim dye cok pismanim02 Yorumla
Soran+1 yıltamam çok saol
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. ben kabul etmezdim anlaşamam ben öyle sürekli falan de anlasın o da biraz. evlenmeden sogurdum
01 Yorumla
Soran+1 yılyorum için teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılyatağa girince gürültü olur de 2 kere ev aramaya başlar köfteor
03 Yorumla
Soran+1 yılevliliklerde doğalmış ne olacakmış:s şimdi dedi ya bunu:(
- +1 yıl
şimdi maddi durum elvermezse yapılacak bişey yok
ama ev üstüne ev olmaz kardeşim
bu işin bir çaresine bakın
evlilikte en önemli yer yatak odası
orada bile rahat olamazsanız hiçbir yerde rahat olamazsınız
Soran+1 yıltamam çok saol güzel yorumun için
Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. bir yalan diğer bir yalanı doğurur , böyle gider , ayrıl sıkıntı çekersiniz nereye kadar öyle yaşanır ikinizi yaşayacağı rahat bir yuva olmadıktan sonra
00 YorumlaBen bunu bilir bunu söylerim:Bir erkek evlendiğinde önce evini ayıracak ayıracak ki hayatta kendi bacakları üstünde dik durabilsin ayrı ev açmıyorsa şimdiden ileride çıkabilecek sorunlara davetiye çıkarıyor demektir.
00 YorumlaKendi kendine yaşasın be ya sanane altı üstü huzursuzluk olur deneme bile
01 Yorumla
Soran+1 yılaslında ev olayı olmazsa ayrılacağım diyeceğim de korkuyorum bu cümle çok mu sert diye
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. tatlı dille uygun zamanı yakala ve ayrıı ev istediğini söyle
00 Yorumla
+1 yılBenimkide ev tutmayalım sizin evde kalalım kendimizi toparlayana kadar diyor..
şimdi seni görünce ona daha çok bağlanıyorum05 Yorumla
Soran+1 yılkusura bakmada sizin aile benim gideceğim yer kadar kalabalık değildir
- +1 yıl
yok bir anam bir bacım var babam bile şehir dışında çalışıyor
Soran+1 yılanladım bende 3 görümce var ve çok geçimsizler:(
- +1 yıl
ALLAH yardımcın olsun bendede 2 tane baldız var 1 lanet diğer onun yardımcısı
Soran+1 yılaminn:( eşim olduğunda o yokken canıma okurlar anlayacağın
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. hadı hayırlı olsun ıkıncı plandasın devamlı ve yenı bır hızmetcıye sahıp oldular 6 ay sonra kacmanın planlarını yapacagını soyleyebılırm,
02 Yorumla
Soran+1 yıldul olacağıma nişan atmış olarak kalmalıyım
Olabilir durumu iyi değilse ama sonrada ayrı eve çıkma şartıyla :)
012 Yorumla
Soran+1 yılişte ayrı ev zor:( bir defa ayrılmak olmaz der
Soran+1 yılevet yani:(
Soran+1 yılneden saçma kardeşlerinin abiye ihtiyacı varmış evin erkeğe ihtiyacı varmış
Soran+1 yılolmaz mı var da adam nasıl desem evine düşkün biri değil alakasız
Soran+1 yılnişanlım varken yapmacık bir şekilde iletişim kuruyoruz o da zoraki
Soran+1 yıltamam deneyeceğim hepsini çok saol
valla ben tek çocuğum ciddi düşündüğüm kıza peşin peşin derim annem ve babamı yalnız bırakamam gelirse ekime gelmezse... yolu var bulunmaz hint kumaşı değilsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnişanı atardm heralde çünkü ben asla baskıya gelemiorm. sevglimde öyle demişti ayrılmştm bana uymaz kaynana dırdrırı
01 Yorumla
Soran+1 yılyorumun için saol:)
bence olmaz. rahat edemen rahat gezemen. insanın kendi evi gibi olmaz. istediğin an iş yapaman. duş alaman. rahat giyinemen eşine cilve yapaman ne bilim daha çooooooooooooooooooooooooooooook şey var. sen olmaz de.
00 Yorumla
+1 yılolur ben iç güveysi olarak yaşayabilirim ama ev büyük olmalı :D
00 YorumlaHayır yaşamazdım hani sade annesi olsa neysede kardeşleri vs varsa işin içinden çıkamazsın
05 Yorumla
Soran+1 yılbence de bu yüzden yaşamamalıyız:(
Soran+1 yılevet canım:( neyse yarın uzun uzun konuşulması gerekecek bu konuyu:(
Soran+1 yılinş. çok saol
kabul ederm o kdr zman bekledk birbirimizi bir kaç yıl daha beklerm ne olcak
02 Yorumla
Soran+1 yılişte o bir kaç yıl değil bir ömür:(
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Ben mi?
Nasılsın dediklerin de iyi değilsem artık "iç güveysinden hallice" bile diyemem lan :)00 Yorumlaİmkansız, kaynana-kayınpeder filan hiç çekemem, atardım yüzüğü, herkes kendi yoluna.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir saçmalığına içine düşmeyeceksin aile ile yaşamak her şeyin başlamadan bitmesi demek.
00 Yorumla
+1 yıl2 nizin ailesinden de en uzak yerlere gidin.
Yoksa huzurunuz kaçar.
Seninki aile değil mi?02 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru teklif etsem içgüveyi mi yapacaksın beni der
- +1 yıl
Aynen öyle bacım.
+1 yılBüyük konuşmak gibi olmasın ama ben istemezdim yahu
01 Yorumla
Soran+1 yılsıkıntılı bir şey
+1 yılRahat edemezsin ben kabul etmem hayalimdekileri yaşayamam o evde
01 Yorumla
Soran+1 yılyaşanmaz ki:(
Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı. bir kaç yl için evet diyebilirsin ama ev kredisine falan sokmalısın onu yoksa böyle gelmiş böyle gider...
00 YorumlaAilenle mi evleniyorum yoksa seninle mi derdim ya da gerdeğede girerken onlara çay yapıyım içerde otursunlar derdim hangi devirde yaşıyoruz
010 Yorumla
Soran+1 yılZaten son kez konuşacağım böyle olmaz ki.(
Soran+1 yılkime düşmüşüm diyorum:)
Soran+1 yılasla :) yani en son ihtimal ayrılırım
Soran+1 yıldediğimi yapmıyorsa neden evleneyim
Soran+1 yılolacak işte olmalı:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen isterim evlenincede eşimin ailesiyle yaşamak istiyorum ortada evlencek ınsan yok daha o ayrı :DD
04 Yorumla
Soran+1 yılailesi kalabalık olmasa güzel 3 görümcecikle aynı evde yaşanmaz ki:)
Cevap sahibi+1 yılGörümcemi :D ben evleneceğim kişinin görümcesi olmasını istemem :DD kaynana cekerımde görümce yok annemden teyzelerimden biliyorum fenaa
Soran+1 yılhemde çok fena bende fazlaca var:(
Cevap sahibi+1 yılUww Allah sabır versinn
Belki maddi açıdan sıkıntısı vardır ev açamıcaktır biraz ailesiyle yaşarsınızz sonra sen ikna edersiin onu dert etme kaynanan iyi biriyse sorun yok zaten :)
00 Yorumla
+1 yılhayır tabikiii sakın kabul etmee ! şimdi geçiremezsen sözünü evlendikten sonra düşünemiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 1 sene yaşadım.. keşke yaşamaz olaydım. bir oda biryerde olsa nişanlınla sen ol huzurunuz bozulmasın.
16 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle diyorum ama kabul eden yok
Cevap sahibi+1 yılo zaman sende onlarla yaşamayı istemeyeceksin. sakın kabul etme.
Soran+1 yıletmeyeceğim yapamam hem zor bir durum
Cevap sahibi+1 yılgerçekten çok zor bir durum. evin içinde canının istediği gibi hiçbirşey yapamazsın. bir odada tıkılıp kalırsın.
Soran+1 yılhaklısın konuşacağım bu durumu saol
+1 yılaileyle yaşanmaz... bak bidaha diyorum aileyle yaşanmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı. Bence kabul etme 21. yydayız bunedirya ayrı ev iste.
00 YorumlaHerhangibir hastalik vesaire varsa eyvallah diger türlü iç guveyside gitmem ailemlede yaşatmam..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla ya ben gitmem ayrı yaşarım bir süre sonra elbet bir çözüm bulur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olmaz de... sevişince yan odaya ses gider... :))
02 Yorumla
Soran+1 yılne olacakmış kii
+1 yılYok ebesinin nikahı o ne nan öyle sıkış tepiş :(
03 Yorumla
Soran+1 yılev dublex ama olsun istemiyorum ben
- +1 yıl
Ev değil şato olsun sıkış tepişten kastım her yerde onun ailesi baş başa kalmak yok falan =/
Soran+1 yılanladım ben zaten soğuk bakıyorum bu teklife
Kararına saygı duyarim sonra güzelce konuşurum
00 Yorumlane yaptın konuşabildin mi
03 Yorumla
Soran+1 yılne yaptı ne etti ikna etti:)
Soran+1 yıl1 senecik katlanacağım artık:)
Sonradan kalkıp vuruş yapması kötü olmuş açıkçası
00 Yorumlaailesi iyi insanlarsa olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlene kadar bogazini sıkarım
04 Yorumla
Soran+1 yılaklımdan geçmedi değil
Cevap sahibi+1 yılCanim benim sakin kabul etme, hepsi birlesip senin guzel omrunu yerler. Guzel guzel kocanla bas basa yasamak varken onlarla yasanir mi. Ne olur kabul etme. Benim annemi harcadilar babamin ailesi ama sakin sen izin verme.
Soran+1 yıltamam çok saol yorumun için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılBoyle bisey sey kabul edilmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Bu kaçıncı açtığın konu. d. d?
04 Yorumla
Soran+1 yılilk sorum:)
Soran+1 yılYok ben sormadım
+1 yılGüle güle :) ev üstüne ev kurulmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız :)
+1 yılolmaz de
evde rahat rahat nasıl sevişiriz de :D02 Yorumla
Soran+1 yıladam bunu sorun yapmıyor işte:(
- +1 yıl
zaten sen sorun yapıcaksın
- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Müstakbel eş adayınız size ailemle yaşayalım dese ne derdiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler