Eşinizle evlendiğinizde ailesiyle birlikte yaşamak istediğini söylese tepkiniz ne olurdu?

Bir yaşamak gerçekten çok sıkıntılı bir durum eşlerin özel hayatı normal hayatları son derece kısıtlanıyor ben böyle bir şeyi kabul etmezdim herhalde sonuçta o evin içinde baş başa kalmak isteyeceğimiz anlar olacak ara sıra tartışmalar yaşayabiliriz sesimizi yükseltebiliriz aile ile birlikte kalınca bunlar sınırlanacak bence doğru bir şey değil eşim olacak insanı kibarca reddederdim.
O zaman zaten evliliğin bir anlamı kalmaz he Ama tabii bu geçici bir süre için oturmaksa hiçbir sorun yok ama sürekli olarak ailenin yanında kalınacaksa o sorun ben Affedersin eşimle baş başa kalmak istiyorum Yani evde üçüncü kişilerin olmasını istemiyorum O zaman evlenmem yani açık açık söyleyeyim her şey Aşk sevgi demek değil Bazı şeyleri de göze almak demektir Aslında aşk paran varsa ki evlenirim param yoksa zaten ayrı bir eve de çıkma durumu yoksa evliliğe kesinlikle yanaşmam
Evlenince o ailesiyle kalacak ben başka bir yerde mi yoksa ikimiz de ailesiyle mi kalacağız ona göre sorunun cevabı değişir. İkimizde ailesiyle kalmasını istiyorsa eğer durumumuz varsa ailelerin yanında yaşamak istemezdim açıkçası, yalnız kalacaksa niye evlendik :D
Hani şey derler ya "ailemle birlikte yaşamak istiyorum"
iç güveysi gelme olayı gibi diyorsun yani :))) maddi durum elvermiyorsa mecburen olabilir ama dediğim gibi imkan olmasına rağmen kalma durumu gereksiz rahat edemez insan. Ya da özel bir durum vardı anne ya da baba tek başınadır hastadır vs o tür durumlarda kalınabilir.
Ayrılık sebebi
Tenk yuu
Ricalar efenim.
Görüş
77Görüş
Anne babası yaşlı ve eşimden başka bakacak çocuğu vs yoksa ya da çocukları sahip çıkmıyorsa elbette kabul ederim odaları ayrı olur yaşlılar evin huzur kaynağı bereketi olur sonuçta eşimin anne babası benimde annem babam olacak Anadolu kültüründe bu çokca görülüyor an basiti annem dedem ve büyük annem için saçını süpürge etti biz kardeşler olarak bunu gördük ve. Bu gün annem ve babam için evladım da olsa annem ve babamı tercih meselesi yapmam benim için anne ve baba cennetin anahtarı bir eşe muhtaç değilim ama anne ve baba sevgisine duasına muhtacım burada yok kabul etmem diyenler empati kursunlar bakalım anne babalarının hasta olduğunu varsayalım gece başlarını yastığa koyabilecekler mi o yüzden eşim olacak kadına zaten başta bunu söylerim yok mu dedi güle güle bunu iki defa hadi ordan çektim 😂
Merhaba, hepimiz ailelerimize değer veriyoruz tabiki, özellikle bakıma muhtaç durumdalarsa elbetteki birlikte yasayabiliriz, bunu kabul etmeyecek olan biriyle evlenip, aile olabilmek zaten imkansızdır. Ancak keyfi ya da sadece onlar öyle istiyor diye asla birlikte yasamam
Öyle bir ihtimal yok.
Daha önceden konuşulacak bir konu sonradan gelişecek durumlara maalesef kapalıyım.
Ben herşeyi önceden konuşurum tartışırım
Kabul ederse ne ala, etmezse kimseyi zorla mutlu edemezsin.
Herkes tercihleriyle yaşar.
Hahahahahahha. Tepkin okadar güzel ki. Yani böyle bir konuda öncelikle ailelerin düşünmesi gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta onlar da evlenirken kocasının ailesiyle yasamak istemedi. Istwmedigi şeyleri ne diye bize uyguluyorlar anlam veremiyorum.
Evlendikten sonra böyle bir karar alamaz. Evlenmeden önce bu isteğini belirtmesi gerekirdi. Geçmiş olsun asla eşimin ailesiyle yaşamam, ama saglik sorunları varsa bakıma muhtaçlarsa o ayrı onları bakarım.
Mümkün değil.
Namümkün.
Gayrimümkün
Olmaz.
İmkansız.
Hayır.
İstemiyorum.
Olanaksız.
😂
Hahahaha çok iyi
Bir kazanda iki kepçe kaynamaz. 😌
Kaynayan kepçemi yemekmi sjsjkskapa tamam iğrenç bir espiriydi
@MssÇÎLEKLÎŚUT 😃 olsundu, denedin hiç degilse
Xndkwklsls
Ben ailesiyle yaşamayı kabul etmezdim aileyle yaşamak sıkıntıdır rahat olamazsın herşeye karışırlar özel alanın olmaz yani evlenmek istedim sırf bu yüzden
Annesine ve babasına saygımı ve sevgimi kaybetmek istemediğimden kabul etmem.
Haa hastalık olur maddi imkânsızlık olur mecbur yaşarız dişimizi sıka sıka.
Ailesi ile birlikte yaşamaktan ziyade bugüne kadar neden bu fikrini bana açıklamadığına kızardım, zaten o adamla evlenmeyi kabul ediyorsam ailesine de saygı duyarım
Ön yargısız olup empati yaparak düşünürüm. Ailesi ile bir arada oturmayı gerektiren zaruri durum var mı? varsa süreci öğrenir ve oluruna bakarım.
Samanlık seyran olur mottosunu benimsiyorum. Eğer ailesi gerçekten sorunsuz ise iç güveysi bile olmaya razı olurdum.
Aynı daire içinde asla olmaz.
Aynı evde farklı dairelerde durulacaksa olabilir.
Yeterki kimse evliliğimize burnunu sokmasın sorun etmem
Eşimin ailesi özel bakıma ihtiyaç duyduğu bir hastalığa sahip değilse birlikte yaşamayı kabul etmem, etmek istemem
video ile gösteriyim ne yapcağımı
Artık böyle bir şey kalmadı, bakıma muhtaç olursa ayrı.
neden bunu isteği ne kadar süreceği bunlar önemli durumlar ona göre karar verilmeli
Bana kaynana, kayinpeder değilde anne ve baba olma niyetindelerse olabilir.
Uygun dille anlatır kabul etmem. Bir arada yaşamaya karşıyım.
Çocuk yapalım sonra herkes yoluna diyor diye düşünürüm. Neden olmasın 🙏☺️
En İyi Görüş