Sevdiğiniz size aileyle yaşama teklifinde bulunsa tepkiniz ne olurdu?

Sevdiğiniz size aileyle yaşama teklifinde bulunsa tepkiniz ne olurdu?

yahu kayınvalidenle kayınbaban yalıda oturuyorsa bile olmaz yani :D dizilerde de görüyoruz bir yalıda tüm aile, hepsi aynı anda yemeğe iniyor, dışarı çıkarken herkes hesap soruyor vs. bir kere eğer nişanlının ailesi akıllı ve sağlıklı bireylerse onlar kendisi istemez birlikte yaşamayı. yeni evli çift olarak kaynananla yaşamak ne kadar doğru olabilir? kocanla ilgilenemezsin, özgürce hareket edemez giyinip soyunamazsın. aileler baş tacı her zaman hastalandıklarında, güçsüz düştüklerinde her zaman gelip kalırlar sen de gider bakarsın. ama keyfi asla. ben nişanlıyken bizzat istemediğimi söyledim. karşı taraf böyle bir teklif yapmadığı halde ben kendimi izah ettim. evlendikten sonra da böyle bir teklif gelirse bu ayrılık sebebidir zaten. insan kandırmaktır. herkes kendi evinde yaşasın. ben kendi ailemin boyunduruğundan çıkmaya çalıştım zaten başka ailenin boyunduruğu altına giremem
İstisnalar hariç kesinlikle kabul etmem, anne baba hastalanmıştır geçici bir süreliğine misafir olarak gidebilirim yardımcı olmak amaçlı ya da onlar gelebilir. Kız kardeşi vardır abisi vardır onlar da çok aşırıya kaçmamak şartıyla gelebilir ama ben gitmem. d sevmiyorum yatılı misafirlikleri.
Fakat ömür boyu yaşayacaksam nişanı bozarım, ben kocamla baş başa evimizde kalmak istiyorum insanların eli ayağı tutuyorken habire obların işlerine koşamam, kaynana nasihati çekemem, belki üslubuma, giyinişime bile laf edip kocamı dolduruşa getirecek bu tehlikeleri göze alarak bir evlilik başlatmam. Bunların olmayacağı güvencesi bana verilse ben yine onlarla kalmayı kabul etmem kocamla baş başa kendi evimde kalmak isterim.
Eşin istese ne tepki verirsin evlendikten sonra yani?
Öyle şey mi olur ortam kaos yerine döner
Görseldeki gibi geniş aileyse bide🤣
Kaç odalı bu ev kesin bizi oturma odasında yatırırlar olmadı koridor sjsj
Banyo mutfak neresi boşsa artık şansına skjsjs
Küvette yatıyormuşum
Enişte bey buna izin vermez benceee
Verirler hep el kızı diye bir köpek kulübesine atmadıkları kalır 🤧
Sen de alır onu sokağa atarsınnn pis adam 😒😒
Beni kovarlar iç güveysinden hallice
Teşekkürler bebiş 😘
Ricalar tatlımm 🥰
İç güveysi mi olak akljsdf
Yessss jsjsjsjdjr
Çin işkencesi akjldskfjl
Görsele bakarsak evet🤣
Misafirhane mi işletiyorlar. Bu tablo bir yerden tanıdık geliyi akljsdfkl
🤣🤣🤣🤣🤣 bizim yazlık
askjfdlljk doğru hatırladım sizin yazlık aklsjfdj
Sevgili eşimle yaşayacağım hayat ektedir ksjsjdjd
Böyle bir hayatı yaşayan erkek cenneti hak ediyordur, çünkü dünyada cehennemi yaşamıştır askldjfkd
Sksjdjdjsj ben cenneti de yaşatırım ona merak etme ksjdjd
laksdflkj iddialı laflar adsklf
Her zaman 😌
😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒
Thanks nice djjdjd
Nays vayssss
Cevap
57Cevap
Kabul etsem ailem beni öldürür 😃
Ama bazen sinirleniyorum iç guveysi gitcem diyorum bizimkilere
Ben evet derdim tabi ki de.. çünkü nişanlımın istekleri benim için çok daha önemli sonuçta ayrıca nişanlımın ya da sevgilimin ailesini kendi ailem gibi severim her zaman.. bu yüzden de sorun olmazdı.. sdjsdjsdj ama tabi ki de ilk tercihim eşimle kendi evimizde yaşamak olurdu.. çünkü özel alanımız olsun isterdim bir tane de kız çocuğu ve bir tane de köpek sdfsd
merhaba abla oncelikle turkcem icin ozur diliyorum
yasim kucuk yani pek tecubem yok bu konularda ancak
annemi dinlerim bu konuda ve evlenince ailesiyle yasamak teklifi redederim
annem avrupada dogudu evlendi babamla ve turkiyeye geldi ve kayinpederinin evinde kaliyordu annesine ve babasina hizmet ediyordu surekli bence kolelik gibi bisey insan normalde evinde rahat olur ama annem degildi surekli her seye karisiyordulardi
5 sene boyle kaldi sonra tekrar yurt disina dondu ve artik rahat ( bence bu benim sahsi fikrim cinselik konusunda da rahat edemesin esinin annesi ve babasi ayni evde olsa evinde )
Hayır olurdu. Zira ben kendi evimde kendi yaşam biçimime göre yaşarım. Diğer türlüsü beni ve eşimi kısıtlar. Yeterince özgür olamayız. Yapmak istediklerimizi yapamayız ya da zaman alır. Gerek yok bu kadar çetrefilli işlere. Kendi evimizde mutlu mesut ve rahat, konforlu olmak varken öbür türlüsü zorlayıcı olur.
merhaba abi bende sana katiliyorum yasim kucuk oldu icin
annemi dinlerim bu konuda ve evlenince ailesiyle yasamak teklifi redederim
annem avrupada dogudu evlendi babamla ve turkiyeye geldi ve kayinpederinin evinde kaliyordu annesine ve babasina hizmet ediyordu surekli bence kolelik gibi bisey insan normalde evinde rahat olur ama annem degildi surekli her seye karisiyordulardi
5 sene boyle kaldi sonra tekrar yurt disina dondu ve artik rahat ( bence bu benim sahsi fikrim cinselik konusunda da rahat edemesin esinin annesi ve babasi ayni evde olsa evinde )
5sene turkiyede 0 cocuk
tekrar avrupaya dondu 5senede 3 cocugu oldu cunku daha rahatlardi
Yazdığımın örneğini ailen yaşamış rvet işte böyle olur karışma olur, yapilmak istenen yapılamaz şartlar müsait değil o yüzden herkes kendi evinde olmalı
evet abi haklisin ama maalesef turkiyede bu drum cok var sonra neden fazla bosanma var diyorlar anem dayanamayip geldi babamda acikca soylemiyor ama simdi cok mutlu
dedim gibi 5sene turkiyede 0 cocuk
tekrar avrupaya dondu 5senede 3 cocugu oldu cunku daha rahatlardi eger kalsatdi ayni evde annem ve babam kesin bosanirdi ve ben dogmazdim
bir kucuk ornek verim
2sene once izine geldik annem ve babam dorduma yemek ucun disari cikacaktilar sonra butun aile gittik anemin yuzunu cok iyi hatirliyorum babamla yalniz kalmak istiyordu
Kabul etmezdim.. Tamam yaşlanınca başımın üstünde yerleri var.. Ama gençken kendi evimiz olmalı.. Aile ile birlikte oturulduğu zaman özel anlarımız kısıtlı olacak.. Bu yüzden de ailenin sağlığı yerindeyse birlikte yaşamak istemezdim.. Bakıma muhtaç oldukları zaman tabiki başımın üstünde yerleri var.. Kendi ihtiyaçlarını karşıladıkları zaman herkes kendi evinde olmalı..
Önce onunla konuşurdum fikrini değiştirmeye çalışırdım. Ancak inatçı keçi gibi davranmaya devam ederse, sözlerime saygıyla karşılık vermezse işte o zaman yüzüğü atıp çeker giderdim ve kendime Tesla Model S Plaid+ alırdım.
Eğer ayrı eve çıkacak durum yoksa 1 2 yıl beraber oturalım birikim yapana kadar derse kabul ederim ama ömür boyu olmaz tabikide
Ben yakın arkadaşlarım dışında başkasının evinde rahat edemem, o yüzden kabul etmezdim. Kendi ailemin yanında da eşim rahat edemez her ne kadar ederim dese de. O yüzden kendi ayrı evimiz olmalı muhakkak.
Kabul edebileceğimi düşünmüyorum. Kendi evimi kurmak isterim. Öte yandan devamlı aynı ortamda bulunmak fikir çatışmalarına neden olabilir bu da aile bağlarını zedeleyebilir. En iyisi herkes kendi evinde kalsın
Mümkünatı yok, iyiyken kötü olmaya ne gerek var. Herkes için diyorum bunu kendim için değil, herkesin özel bir alanı var dört duvar arasında kimse kapalı kalmak zorunda değil. Herkes yerinde iyi olsun.
Doğru haklı 😅
Ailesine bağlı tanıdıktan sonra ya olur ya olmaz imkansız demiyorum 😂
Aaaa ilginç bir cevap ksjsjs
normalde kabul edilmesi zor ama işte ailesiyle çok uyuşuruz falan belli mi olur jdfjfgf
Neden olmasın yaaa tabiii ben varya anlaşsam bile asla diyorum ksjsjd
ya never say never demişler işte
sen planlar yaparken hayat arkandan güler sonra gsdf
Büyük konuştum dimi iptal iptal jsjdjdjd
puahsdha
o sırada hayat -
- Aynen
Modumu düşürdün yaaa başıma gelirse hep senin suçun 🤣
tek suçum görüş yapmaktı asdjff
ben yeri geliyor kendi ailemin yanında bunalıyorum bide onun ailesiyle mi kalıcam imkanı yok iki aileden de uzakta neresi olursa o kadar iyi bir ilişkide ne kadar az kişi söz sahibi olursa o kadar ömrü uzun , olur evde karınla bir özelin olur ve soruya gelirsek ben kabul etmem çok ısrar edip ben onlarsız yapamam falan derse sana ailenle mutluluklar derim yoluma bakarım hayata 1 defa gelicem kimseyi memnun edip kalbi kırılmaısın diye uğraşamam
Zor kabul etmiştim. Ailesi ile de 2 sene yaşadım. Çok sıkıntılar oldu tabi. Ayrıldık. Ama sıkıntı olduğu için değil ayrılma sözü vardı. Şimdi ise yine gidip kalıyorum yani kendim istiyorum
@Sadebirhanım sen nidanli misin
@-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ evliyim. Başımdan geceni anlattım
@-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ kimseyi kabul etmiyorum özellikle Ozan 'ları
Hahaha tanışıyor mıydık😂
Sadece annesiyle belki olabilir benim annem hayatta gelmez babamla ayrilar zaten ama eşimin annesi meraklı ise ses etmem işgalde etmiyorsa özel hayatimi birlikte hayat mücadelesi veririz
Açıkçası kabul etmem sonuçta herkesin bir özel hayatı oluyor, başbaşa kalmak istiyorsunuz yani bir kere o evde rahat olamazsınız. Aynı evde hiç sanmıyorum.
Nişanı da kız tarafı yapıyor, öde lan borcunu sjsj derim herhalde
Etmeyin edilmez. Ev ev üstüne kurulmuyor. Bir eve karısına bakacak özgüveni olmayan adamdan da koca olmaz zaten
Vaĺlaha bilemedim ama gönülleri hos olsun diye onlarin kaldjgi yerden ev almak isterdim ya da onlarin kaldigi yerin üstunde oturmak
Bize taşınsın… :)
Şaka bi yana herkesin kendi düzeni olmalı..
ev ev üstünde olmaza inanırım…
İstemem ki ayrı ev isterim. Ya ayni ev içinde rahat olamamki kocamla ya belki dekolteli veya çıplak dolaşmak İstiyorum evde onlar varken olmazzzz
Yooo
Size kocanla aile yanınızda mutluluklar derdim.
Aynı evi, apartmani boş ver ayni şehirde bile yaşamam ne Kendi ailemle ne de eşimin ailesi ile.
Kesinlikle evlenince ne kendi ailemle yaşamak isterim ne de eşimin ailesi ile. Eğer biz evlenince benim ailemle veya eşimin ailesi ile beraber yaşarsak eşimin ve benim özel alanı kalmaz yeterince.
Asla kabul etme yakın bile olmamalı valla bana göre ne kendi ailene ne onun ailesine ikinizede uzak olsun
Hayır olurdu. İki tarafın ailesi ile de yaşanmamalı bana göre. Bu durum maalesef huzursuzluk yaratacak, konfor alanını kısıtlayacaktır bir noktada.
Annesi yalnızsa ya da babası neyse olabilir o zaman yaşarız
Muhtemelen hayır olurdu. Kimse bakıma muhtaç değilse aynı evde yaşanmamalı.
Genelleme olmasın ama aile apartmanı çok bu yüzden oturanda cok
kendi ailemle yaşamıyorum birde onunkiyle mi yaşayacam
Hadi ordan derim benlik değil ben kişisel alana önem veriyorum evde fazlalık istemem.
İç güveysinden hallice 🤔 demek ki kötü bi şey 🤷🏻♂️ evet kabul ederdim
genelde kadınların ailesi yaşıyor. Ama erkek söylese kıyamet kopar
Bir süreliğine ola bilir belki zordaysak ama kısa olursa bu süre sevinirdim
Olabilir neden olmasin ailesiyle anlaşırsam eger olur
Hayır hayır hayır.
3 hayırla uğurluyoruz kendisini olurdum.
Cogu kız aile baskısından kurtulmak için evleneniyor kimsenin kimseyi çekecegine inanmıyorum. Herkes kendi özelini yaşamak ister yani şahsen ben çekemezdim
Ne kadar aşağılık bir cümle
Aile baskisindan kurtulmak için mi evleniyorsunuz
Başka amaç yok yani yazik
@DELİKANLIPRENSSSS evet klasik Türkiye gerçeği Sen nerde yaşıyorsun Aloooo?
Çoğu kız aile baskısından kurtulmak için evleniyor bil istedim OK darling 👍
Erşan Kuneride Nazlının verdiği tepkiyi veririm, al yüzüğü... sok
Tamam aileye yakın olalım eyw ta ama iç içe olmayalım ya
Ev üstüne ev olmaz derler
kusura baknasınlar
Tabikide yeter büyüklükte bir ev olur alt katta onlar üst katta biz kalırsak olur
Ev ev üstüne olmaz.. ama şartlar nedir bu da çok mühim
Ben istemem ailesi de beni dakikasında kovar zaten. İstemiyorlar yani öyle bişey söz konusu bile olamaz
Aynı evde yaşamam. Alt kat üst kat yan daire olabilir
Ağabeylerin ve baban yakışıklılar mı diye sorardım. Kendi kendine vazgeçerdi.
Hadi canim hadi öteye bas geri
Takdir etmek isterdim bu vizyonsuz azmini.
o kadar istiyorsun madem ev islerini filan yaparlar calisiyorum aksam yemegi yaparlar cocuk olursa bosuna bakiciya gerek yok bakarlar
Aylenin ekonomik şartlarına bagli elverişli ise ola bilir kira olmuş 15bin🤠
Önceden konuşurdum ben yapamam öyle başkasıyla eğer ki kabul etmiyorsa zaten evlenmem
Yahu ne oldu? Bari dogru duzgun vedalasalim!!!
Kavgaci diyince kiziyosun sonra, senin su yaptigini 5 yasinda cocuk yapmaz 😡
@adrenalin-asisi yorumumu kirletme git surdan 😒🙄🤦♀️
Dogru duzgun vedalasalim 🥹
Hayır her insanın özel hayatı çekirdek ailesi baş başa kalacağı ortam gerekiyor
Olmaz oturur kendi anama babama bakarim adi üstünde evlilik yuva kurmak bune sacmalik ya
Bana göre çok sacma bir şey özel hayat diye birsey var tabikide hayır
Kabul etmem.
Kabul etmem aıle olamayız öyle
Mecburiyet varsa kabul ederdim
ev üstüne ev kurulmaz
kabul ederim ama sevgilim etmez
Olmaz ya aileyle olmaz
Ev ev üstüne olmaz akıllı ol olurdu...😄
benim evlerden birine geçeriz canım derim
Bı bayanın evet olması gerekıyordu
Üste para verseler kabul etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?