Eşiniz evlenince annemde bundan sonra bizimle yaşayacak deseydi ne tepki verirdiniz?
Kabul ederdim
Kabul etmezdim
Anlaşabiliyorsak yaşardık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Eşiniz evlenince annemde bundan sonra bizimle yaşayacak deseydi ne tepki verirdiniz?
Yani şöyle bir şey de var babaları ölmüştür evlenince annesi tek kalacaktır tek evin kızıdır yani birlikte yaşamak isterse isterdim yalnız bırakmak istemezdim ama şimdi geçimli birimi evlendikten sonra problemler çıkarabilecek biri mi iyi tanımak gerekir aynı evde yaşamak kolay değil bir yerde de şu var ben kızıyla sevişirken nasıl isteriz duyacak yani bence üzülür gerek yok hiç riske atmayalım herkese ayrı evlerde yaşasın vazgeçtim 😃
Yani evet kalması sorun değil kalsın elbette ama iyi birimi iyi anlaşabiliyor muyuz asıl önemli olan nokta orası. Benim açımdan sorun olmaz ben anlaşırım herkesle.
Ne güzel
Ben sorun etmezdim tabi ki de ama her ilişki farklıdır Bu, tamamen kişisel bir karardır. Bazı insanlar, kaynanaları ile aynı evde yaşamanın zor ve stresli olduğunu düşünürken, bazıları bunun olumlu bir deneyim olabileceğini düşünür. Kişilik çatışmaları: Kaynana ve gelinin kişilikleri uyuşmayabilir. Bu, çatışmalara ve anlaşmazlıklara yol açabilir.
Farklı yaşam tarzları: Kaynana ve gelinin farklı yaşam tarzları olabilir. Bu, uyum sağlamakta zorluk yaratabilir. Mahremiyet eksikliği: Kaynana ve gelinin aynı evde yaşaması, mahremiyet eksikliğine yol açabilir. Yardımlaşma: Kaynana, ev işlerinde, çocuk bakımı veya diğer konularda yardımcı olabilir. Destek: Kaynana, yeni evlilik hayatında destek sağlayabilir. Kültürel miras: Kaynana, gelinin kültürel mirasını öğrenmesine yardımcı olabilir. Kayınvalidenizin kişiliğini ve yaşam tarzını anlamaya çalışın. Kayınvalideniz ile iletişim kurmak için zaman ayırın. Kayınvalideniz ile ev işlerini ve sorumlulukları paylaşın. Kayınvalideniz ile kişisel alanlarınızı koruyun.
Gerçekten zor durumda ise eşimin annesine yardımcı olurum hepimiz yaşlanacağız biraz duyarlı olmak gerekir bu evliliğimi negetif yönde etkilemez onada küçük bir oda ayarlarız sevgi saygı ve merhamet herkes için...
Aynen öyle birgün gelecek bizde yaşlanacağız onlarla aynı duruma geleceğiz o yüzden sahip çıkmak orada bir yer ayırmak bence çok güzel bir davranış olur diye düşünüyorum.
Kesinlikle öyle, bizler hiç bir zaman aynı yaşlarda kalmayacağız eşimin annesini kendi annemden ayırt etmeyeceğim için onun bir parça mutlu olması için yanında olurdum
Zorundaysak saygı ve sevgi çerçevesi korunarak evet..
Ama bir zorunluluk yokken sağlıklı, yaşına göre işlerini yapabilecek dinçlikteyse evinin ayrı olmasını tercih ederim. Güçlük yaşarsa evine yardıma gitmeye de belli bir noktada karşı değilim.
Cevap
9Cevap
Eğer ki muhtaç durumda olursa evet demek gerekir gadası
Aynen o zaman başımın üstünde yeri var her zaman. Ben öyle şeyleri sorun eden biri olmam asla istediği zaman gelip istediği kadar kalabilir onunda evi olur sonuçta.
Yaşlı ve bakıma muhtaç ise başımın üstünde yeri var onun dışında kabul etmezdim.
sevgili silver eğer kadın bakıma muhtaç ve sahip çıkılması gereken bir durumdaysa el mecbur kabul edilecek. Ama keyfe keder bir şekilde gerek olmadığı halde olacaksa o vakit ben olsam kabul etmezdim..
Aynı evde ne kendi annemi isterim ne de onun anasını. Çok bakıma muhtaçsa anca o zaman olur.
Yani evet herkes genelde kabul etmez. Eğer bakıma muhtaç değil ise o zaman benimde başımın üstünde her zaman yeri var. Normalde de isterse gelip kalabilir istediği kadar.
Son şık dedim ama kesin sorun çıkardı. Ben hiç sorun olmayanı görmedim.
Yani bir yönden iyi olurdu. Torunu olsa ben işteyken bakardı.
Eğer bir sorunu yok ise sen annende yaşa derdim. Bavulunun verir gönderirdim. :D :D
Hayır istemiyorum özelim var benim ayrıyeten kaynana dırdırı çekmek istemem ama muhtaçsa bakarım
Annesini sokağa atamayız kızıda annesinden ayrılmak istemeyebilir
Anlaşabiliyorsak yaşardık
Aynen bende aynı fikirdeyim. Hani tek başına yaşayan biri ise o zaman belki yanımıza onuda alırdık diye düşünüyorum ben. En azından kendini yalnız hissetmez.
Evet yalnız kalmasın
Saçmalama derdim
Yüzüğü atarım
Neden beraber yaşayacağımıza bağlı kabul ederdim
Ev üstüne ev olmaz
Benim şartım zamanında buydu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?