Ya şimdi ne desem gerçekten bilmiyorum ben olmaz desem belki de beni kötü bilecek :( siz böyle şeyleri kabul eder misiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sakın kabul etme ailesiyle beraber kalırsan emin ol mutlu olamazsın illaki sorunlar olacak. Çünkü kayınvalideler gelinlerine kıskanırlar karışırlar kocaları da inanmazlar. Bu çok yaygın.. bence bu konuları duygusal anlamda sevgiline dile getir çekinme çünkü evlilik cok önemli. Belki sevgilin ailesi ve senin ailen kültürleri farklı olabilir anlaşmazlığı yol alır.
Ben olsam söylerdim birbirimizi cok seviyor olsamda önce kendimi düşünürdüm. Güzelce kırmadan dile getirirdim baş başa kalmak daha sağlıklı ilişkiye gider. Evlenmeden geleceği ne olacağını bilemeyiz. Erkek arkdaşım söyleyeceklerimi kabul ederse evlenirim.
Çok iyi düşün ya kendini düşün ya o.06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum annesine söz vermiş seni bırakmayacam demiş kadın daha 60 yaşında yok bir kaç sene içinde evlensek en fazla 63 olur yani ama anlamadım şart koştu dünyalar kadar sevdiğim kız olsa bile annemi yalnız bırakamam ona söz verdim diyor bana
- +1 yıl
Genellikle ailece yaşamak illa ki bir sorunlar olacak. Kayinvalide kiskanma, bir yere gideme, dedikodu, çocuk sahibi babanne dedelerin isim koyma vs vs bunlardan biri bir şekilde sorunlar çıkar.
Peki sen duygularını açıkça söyleyemez misin ailece yasamak sağlıklı bir iliski olmayacağını aile sorunlar olacağını? Adam kendi bilir sonuçta özannesi onu düşünüyor haklı olabilir.
Seçim senin ama kendini düşün geri çekil derim. Ben olsam ben birine aşık olsamda yine kendimi düşünürdüm sağlık açısından.
Soran+1 yılAnnesi ve babası kalacak bizimle sadece annesi değil merhametli seviyor beni ama işte annesine küçük yaşlarından beri söz vermiş ama benimde ailem var hemde bdnimkiler çok yaşlı yani hemde bakmak mecburiyetliği yok ki onun o bakmazsa ortada kalmayacaklar kendisi dedi
Soran+1 yılSöz verdim bırakamam onlari dedi 6 kardeşler düşün
Soran+1 yılAnnemde iyi merhametli diyor seni de çok sever diyor
- +1 yıl
Diğer kardeşler bakamaz mi?
Yani annesi babasi gerçekten seni kiskanmayacak karışmayacak kadar iyi biri merhametli ise bir sey diyemem ona güveniyorsan ailece kalabilirsin. Ama rahat edemezsin bence.
O erkek ailesine sevebilir anne evlat sevgisi sonuçta, bir şey diyemem.
Sen istemiyorsan bence geri çekil o erkeğe söyle "sen annene babana seviyorsun yalnız birakmak istemiyor olabilirsin haklısın kabul ediyorum ama ben kendimi düşünüyorum geleceği hayatı iyi olmayacağını düşünüyorum ayrılmak istiyorum" gibi gibi tartışmaya girmeden söyleyebilirsin. Ama baska birini bulamam evde kalırım düşünürsen sakın öyle düşünme alakasi bile yok. Illa ki başka biri karşına çıkacak emin ol.
En İyi Cevaplar
+1 yılKabul etmezdim. Hiçbir özel anın tadını çıkaramazsınız. Sürekli yanınızda birileri olması her anlamda çok zor. İstediğin gibi giyemezsin istediğin gibi davranamazsın. Mesela en basiti sarılıp film izlemek isteseniz annesi olduğu için yapamazsınız. Kayınvalidenin evine gideceğin için onun düzenine uymak zorundasın. Eve misafir çağırsan ona da sormak zorundasın. Evliliğinize dair her şeyden haberdar olacak bence büyük sıkıntı. İnsan sürekli baskılandığı istediği gibi hareket edemediği yerde mutlu olamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılCanım annesine söz vermiş kadın 58 vardır belki 59 ama biz evlenene kadar kaç olacak ki sanki yaa yaşı daha gencecik yani söz verdim dedi hatta şey dedi başka eve çıkana kadar onlarla kalırız kira şartı falan olmaz dedi güldü kendisi mühendislik okuyor eğer iyi yerler de çalışırsa güzel maaşı olacak ama benim korktuğum şey ben kabul etmezsem başkası edecek :( çünkü dünyalar kadar da sevsem kızı annemsiz olmaz diyor anne ve babası babası da hayatta
Gizli Üye(18-24)+1 yılBacım bu devirde hiç kimse kabul etmez. Etti diyelim sen ayrıldıktan sonra biri o kadında boşanır çok durmaz. İlla ki bu çocukla evlenen boşanacak orası kesin bu sen de olur başka kadın da olur. Ama bu adamla kimse ömürlük evlilik yürütmez. Kendini yakma. Babası da varmış annesinin yalnız kalma ihtimali de yok endişe edecek hiçbir durum yok. Burada anne kuzusu bir çocuk var. Annesiyle evlensin bırak. Benimde annem var de bende onu bırakamam de
04 Yorumla
Soran+1 yılAma sadece biz olmayacağız ki annesiyle babasıyla kalan bizim gibi illa ki yok mudur ki vardi zamanında şu an da vardır tek biz olmayacağız yani ama işte evet babası da var zaten kendisi de dedi ki mecburiyetten değil ben onlara söz verdim çocukluğumdan beri dedi yalnız bırakamam dedi kaldı ki 6 kardeşi var yani abileri ablaları va
Soran+1 yılBu akşam konuşucaz bu konuyu
Soran+1 yılAma ben tersi tepki verdiğim de beni istemezse ne yapacağım bilmiyorum çünkü net çizgisi ailesi
Cevap sahibi+1 yılTamamda kaç yaşına gelmiş ailesini ömür boyunca birakmayacagini söylüyor. Yapma etme hiç kimse bu devirde durmaz evlenen boşanır. Adam anne babasına çok bağlı çok seviyor ayrılamayor. Aile babası olamaz daha anne babasından kopamıyor kendi ayakları üzerinde duramıyor baba olmaz bu bak gencecik kızsın yakma kendini boş ver istemezse özel hayatın olmayacak hep diken altindasin. Anne babasını çok seven ayrılmayan adamdan olmaz o ailesinin küçük çocuğu hala
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Asla kabul etmem özel hayat diye bir şey kalmaz tamam gelip gitmeleri okey de aynı evde yaşamak asla kabul edebileceğim bir şey değil bence bunu dile getirmek normal bir şey zaten buna tepki gösteriyorsa anormal olan odur o yüzden kesinlikle bu rahatsızlığını dile getir çünkü ileride evlenince büyük sorun olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnem çok iyi biri merhametli biri dedi seversin o da seni sever dedi bilmiyorum ne yapacağımı gerçekten nasıl açıklayabilirim onu da bilmiyorum
Soran+1 yılBen kabul etmezsem başkaları kapcak başkaları edecek:*
Soran+1 yılYanlış oldu:(
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞimdiki zamanın erkekleri neden kendi ayakları üstünde duramıyor neden ailesinden kopamıyor küçük cocukmuş gibi ben anlamıyorum mk. Ana kuzuları sizi
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet anne kuzusu gerçekten de diğerlerini bilmiyorum ama bu çok cesaretsiz yaa
+1 yılHayır asla etmezdim kabul edersen evliliğin çok uzun sürmeyecektir
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki yaa sadece biz olmayacağız ki ayni evde kalan
- +1 yıl
Ev ev üstüne zor ya
+1 yılHayır berbat bir durum siz bir çiftsiniz baş başa kalmalısınız sevgilin prenses mi anlayamadım ayrıca en çok onun istemesi lazım baş başa kalmayı cinsel hayat olsun özeliniz olsun en basitinden insan gece oturup kocasıyla bir film izlemek ister bence baştan söyle pişman olma
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bu durumu ona nasil açıklayacağım bilmiyorum ama anneme söz verdim dedi onu bırakamam dedi zaten merhametli biri iyi biri seni kendi evladı gibi sever dedi işte ne bileyim diğer 6 kardeşi başka yerler de bende onlar da var ama dedi sadece sen yoksun dedim o da ama ban söz verdim dedi
Soran+1 yılBabası da var tabiki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEtmem, dünyanın en iyi insanları olsa bile illaki sorun çıkıyor artı eşimle tek özel alanımın yatak odası olmasını istemem.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte o da annesini sart koşuyor anneme söz verdim diyor halbuki 6 kardesi var
+1 yılDaha ne olacağınız bile belli değilken bunun için boşuna tartışmayın bence
Sonra konuşuruz daha erken falan de geçiştir01 Yorumla
Soran+1 yılİleride bağlanırız birbirimize diyor bana yaa 🙄 şimdiden biterse bitsin yani
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılİnsan kendi ailesiyle bile yaşarken zorlanıyor, kavga ediyor. Karşı tarafın ailesiyle de zor olur. Ev üstüne ev olmaz derler, bence doğru.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle kabul etme. Eğer evimi çekip çeviririm diyorsan ayrı eve çıkın diyemiyorsan da evlenme. Eşinin sana alışması seninle yaşamasını kendini sana göre çeki düzen vermesi gerekiyor aynı şey senin için de geçerli. Fakat aile evinde sadece senin onlara ayak uydurman gerekecek adım atarken bile onlara göre adım atacaksın. İkinize özel zamanlariniz bile olmayacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılCanım annesine söz vermiş kadın 58 vardır belki 59 ama biz evlenene kadar kaç olacak ki sanki yaa yaşı daha gencecik yani söz verdim dedi hatta şey dedi başka eve çıkana kadar onlarla kalırız kira şartı falan olmaz dedi güldü kendisi mühendislik okuyor eğer iyi yerler de çalışırsa güzel maaşı olacak ama benim korktuğum şey ben kabul etmezsem başkası edecek : ( çünkü dünyalar kadar da sevsem kızı annemsiz olmaz diyor anne ve babası babası da hayatta
Soran+1 yılİşte ben kabul etmem başka kız her şekilde kabul ederse onu :( illa ki kabul edecek birileri bulacaktır ki
Ayrı eve bile çıkamayan bir erkek neyine güveniyor da evlenmeye karar veriyor anlamadım
07 Yorumla
Soran+1 yılİş bulup atanana kadar onlarla kalırız kia da olmaz dedi sonra anneme söz verdim dedi kadın daha 58 var herhalde yaşlı desem neyse de annesine söz vermiş ben seni yanıma alıcam onlarla yaşarız diyor daha dün konuştuk dünyalar kadar da sevdiğim kız olsa annemi yalnız bırakamam diyor
Soran+1 yılBen kabul etmezsem başka kız kabul edecek:(
Soran+1 yılBabası var işte hemde yaslari da küçük daha net konuşmadık ama asla ailemi bırakmam daha doğrusu annemi bırakmam diyor ee babası da mecburen kalacak adam dışarı da mı kalacak
Soran+1 yılDaha doğrusu sanırım onlarla yaşayacağız ailesiyle yani
Ben kabul etmem bence onu can evinden vurarak istediğini yaptır ayrı eve çıkmaya ikna edersin
010 Yorumla
Soran+1 yılCan evinden derken
- +1 yıl
Mesela şey de ben seninle daha fazla baş başa kalmak istiyorum ailenin evinde bu mümkün olmicak
İşte şey de ben annene ve babana çok değer veriyorum ama onlarla birlikte yasamamiz doğru değil biz kendi ayaklarımızın üstünde kimseye minnet etmeden durmalıyız böyle yumusat arada bir de gözlerini doldur ben seni çok seviyorum seninle yalnız başbaşa kalmak istiyorum de
Soran+1 yılNasil olacak o ne diyeceğim peki
Soran+1 yılO kadar açıkça diyemem ki çocuk kalpten gider 😂😂😂😂
Soran+1 yılZaten yeniyiz birbirimizi çoktandır tanıyoruz ama yeniyiz bu yolda öyle açıkça diyemem k8
Soran+1 yılDaha üstü kapalı şekilde soyleyebilir miyim
+1 yılBirlikte yaşıyoruz bir problem yok alışıyorsun zamanla tabi ayrı olsak daha iyi olurdu 😂
015 Yorumla
Soran+1 yılYüzde 95 kimse olmaz demiş burada
Soran+1 yılAnnesi ve babası
- +1 yıl
O yaşadıkları kişilere ve sabır kriterine bağlı kişinin
Soran+1 yılPeki eşinle özeliniz nasıl oluyor
Soran+1 yılYani hepsini geçtim istediğin gibi sarılıp öpemezsin ki
Soran+1 yılSadece gece herkes köşesine çekilince
- +1 yıl
Bende en çok bunu sorun etmiştim 😂😂 erken yatarlar bir problem yok ve evliyim kime ne
Soran+1 yılYok ben bunu sorun etmiyorum ama biri yazmış ondan sordum bilmiyorum gerçekten peki sabredemezsen bırakacak misin eşini
- +1 yıl
Sabretmek değil ki benimki kendi anne ve babam gibi görüyorum ve diyelim ki sabredemedim eşimi bırakmam sonuçta onunla bir sorunum yok ayrı eve çıkarız görüşmesine de hiçbir şey demem
- +1 yıl
Ana kuzusu falan demişler ben çok gördüm etrafımda Ana kuzusu evlendikten sonra karısına tapıyor ne hikmetse 🤣🤣
Soran+1 yılAyy valla bilmiyorum ki benimki 2 3 sene bile onlardan ayrı kalmak istemiyor bazı engeller var en azından 2 3 sene diyorum yok yani ona bile yok der
Soran+1 yılTabiki de bende anne ve babam gibi görürüm ama işte kafam çok karışık ailem bile öğrense kabul etmez istemez
- +1 yıl
Ben ağlamıştım o eve nasıl gideceğim diye oturmak istemiyorum onlarla diye ama korktuğum başıma gelmedi yani 😂😂
Soran+1 yılPeki eşin ne demişti sen benm ailemi istemiyor musun gibisinden hiç söylendi mi ağlayınca
- +1 yıl
Ona ağlamadım ki kendi annemlere ağlamıştım 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoruyu okuyunca tansiyonum fırladı bekar olmama rağmen sana eziyet olur kesinlikle kabul etme biraz ağırlığınızı koyun ya
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnesine söz vermiş seni bırakmayacam demiş kadın daha 60 yaşında yok bir kaç sene içinde evlensek en fazla 63 olur yani ama anlamadım şart koştu dünyalar kadar sevdiğim kız olsa bile annemi yalnız bırakamam ona söz verdim diyor bana
Cevap sahibi+1 yılAnnesiyle yaşasın o zaman saçma sapan iş yapmayın ya çocuğu yalnız kalmamak için doğurmuş herhalde neyse
Soran+1 yılYaa anneme çocukluğumdan beri söz verdim diyor mecburiyeti de yok aslında zaten 6 kardeşler benim de ailem yaşlı babam da hemde onun ailesinden daha çok yaşlı
Soran+1 yılBilmiyorum:( ne yapacağım ben kabul etmezsem başkası edecek :(
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslında doğru değil ya. Ayrı eve çıkın ikinizde çalışın.
00 Yorumla
+1 yılproblem olmuyor ya.. okey farklı olsa da olurdu ama bir yerde destek oluyor hem maddi hem manevi
00 YorumlaAsssslaaaa bunu yumuşatmak için araya seks fantezisi bahane edebilirsin
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle kabul etmemeni tavsiye ederim. Ailesi cok anlayışlı dahi olsa cok iyi anlaşsanız bilr emin ol çok kötü bir durum
09 Yorumla
Soran+1 yılNiye peki herkes öyle diyor yaa hayır karin 58 yaşında var yani evlendik diyelim kaç yaşında olacak yaşlı olmayacak ki annesine söz vermiş seni yanıma alacan demiş ben kabul etmedim diyelim başkası kabul etse beni hatırlayıp o etmemişti demek ki daha çok seven birileri varmış diyecek kötü hatırlayacak ne bileyim işte
- +1 yıl
Sen polyanamısın seni kötü hatırlıyacak diye neyin fedakarlıgını yaptogını görmüyormusun. Sen bu sekilde fazla iletişime geçme seni çok üzerler.
Soran+1 yılYok ona değer veriyorum çok fazla üzmüştüm bi aralar şu an da da üzmek istemiyorum ondan onun verdiği değeri hibe etmiştim
Soran+1 yılO yüzden ne yapayım bilmiyorum
- +1 yıl
Valla aklımda kalacak biri oldun. Bende nasıl bir yasamın olacak su anda onu merak ediyorum 🤦♂️ umarım hersey güzel olur
Soran+1 yılNeden ama niye böyle düşünüyorsunuz ki insan birisini istiyorsa mesela sen birini istiyosun sevdin diyelim onun için fedakarlık yapmaz misin
Soran+1 yılO kadar saf değilim ya
- +1 yıl
Senden bir tık üstü melekler sanırım. Sorgusuz sualsiz ibadet ediyorlar
- +1 yıl
Fedakarlık yapılır ama mutlu olmazsınız bu sekilfe diyorum
Kabul etmek istemiyorum çünkü yapamam ama büyük de konuşmak istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılEtme sakın
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye peki
- +1 yıl
Bu devir de hangi kız böyle bişeyi kabul eder rahat edemezsin kendini kendi evinde gibi hissetmezsin özel alanın olmaz
- +1 yıl
Tepkini koy istemiyorum de ayıp falan da olmaz saygı duymaları gerekir tercihine
Sakın kabul etme asla
06 Yorumla
Soran+1 yılOff niye peki ama annesine söz vermis annesini çok istiyor yanında olsun
Soran+1 yılBilmiyorum annem çok iyi kadın diyor tanısan seversin diyor merhametli diyor
Soran+1 yılYaa onlar olmasa olmaz diyor annesi ve babası yani dünyalar kadar da sevsem kızı yapamam diyor ne yapacağım gerçekten bilmiyorum
+1 yılBen kabul etmem
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye peki
Soran+1 yılÇok anneci çok yaa
- +1 yıl
Herseye karisma ihtimali var sonra pat diye ayri eve de geçmemeyebiliriz huzursuzluk olur evde
- +1 yıl
Sen tanis iyice kadinla baktin iyi anlasiyorsun ona gore kararini ver canim herkes bir degil sonucta ben yapamam diye dusunuyorum çok iyi bir kadindir buna emin olurum anlaşmazlik olursa ayri eve gececegimiz belirlenir o sekilde olabilir benim icin de yani
Soran+1 yılSadece kadin değil babası da hem annesi hem babası
Evliliğinin tadını cikaramazsin
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnemi bırakmam diyor 6 kardeşler ona söz verdim yanımda kalmasi için diyor bana
Soran+1 yılTek sorun o değil genel olarak da sorun gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılEtmem
00 Yorumla
+1 yılHayır.
00 Yorumla
+1 yılBen etmem özel hayatımız olmalı rahat edemezdim
00 Yorumla
+1 yılHaaayır
00 Yorumla
+1 yılYOOOĞĞK
00 Yorumlaimkansız onlar eskiye kaldı
00 Yorumla
+1 yılEtmem ya ev üstüne ev olmuyor
00 YorumlaBende kalırdım
00 Yorumla
+1 yılSakın asla kabul etme
00 YorumlaHayır istemem
00 Yorumla
+1 yılEtmem ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEtmemelisin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır etmezdim…
00 Yorumla
+1 yılAssssla etmem
00 Yorumla
+1 yılEtme
00 Yorumla
+1 yılkabul etme
00 Yorumla
+1 yılEtmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEtmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKabul etme
00 Yorumla
+1 yılEtmem
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim evlenince ailesiyle kalacağımızı söylüyor, siz kabul eder miydiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler