Sizlere bir sorum olcak
sevgilim anlaşamadığımızı düşünüyor ama ayrılmak değilde değişmemi istio hem benm hem kendinin sizce napmalıyım
sevgilim anlaşamadığımızı düşünüyor ama ayrılmak değilde değişmemi istio hem benm hem kendinin sizce napmalıyım
beni sev, sev de anlama
dokun hisset, ne olur sorgulama
sakin beni yargilama
yapma, degistirmeye çalisma
ah vazgeçme, arzula, sev, oksa beni
üzme, ne olur üzme
ele geçirmeye çalisma hiç böyle beni
sen bana ben sana benzersek ne olur
nasil dayanir ki ask bu kadar ayniliga
beni neden sevdigini hatirla ne olur
o ilk günler nasil da askla sevisirdik
ask incelik ister canim, hoyrat olma
beni böyle sev, degistirme, bosver anlama
bir güç savasi degil bu, kendi haline birak
galibi yoktur ki hiç, ask bu unutma
ask bu, ask olacak
sen izin verirsen yasanacak
bunu yaz ona
O degissin cok biliyorsa bosver sen onu seni olduğun gibi kabul etsin
Kimse degismez kardes ozu hep aynidir degismis gibi yapar yapmacik bir ilişki ol7r dayanamaz yine gosterir o yanini
Boyle kabul edeceksiniz birbirinizi yapacak baska bir sey yok daha ilimli olacaksiniz birbirinize ustesinden gelirsiniz
Anlayisli olmakla degismek arasında daglar kadar fark var anlayisli olmak ilsikinin yürütmesini saglar degismek ise benligini yok etmektir erkek arkadasin o anlamda dediyse bunda bir sorun yoktur
O degismez eski iliskim benimde boyleydi defalarca denedik olmadi insan onemsenmedigini düşünüyor yiparniyor uzulen hep sen olursun sen bilirsin yine de
Anlayamazsin sürünür gidersin ayrilmazda ne goze alabilirsin ne de gozinu oyle surunur gidersin
Tqbi hemen olmaz ama seni cok iyi anlıyorum su an ne kadar uzuldugnu biliyorum dersen ki yanarim bile bile yan ama tek başına yaniyorsun o da izliyor kul oluncada savruluyorsun gram kalmiyor icinde bir sey çünkü canin yana yana hissizlesiyor
Sendw umursamaz davran bir kac kere yani boyle olmaya calis bak bakalim tavri hala umursamazsa bosvrr onu ama umursarsa ki umursar bende boyle oluyorum dersin ona göre davran dersin umarim anlar
Ariyorsa zaten onemsiyordur sadece huzursuzluk sevmiyor da olabilir yani seninle guzel konusuyorsa nasil oldigini nerede oldginu merak ediyor sa onemsiyordur
O zaman biraz anlayisli olmaya calis :) sikma canini
Hayatta kimseyi değiştiremezsin ve kimse için değişmemelisin.. Ne sen başkası için mecburi istikametsin; ne de başkası senin için. Yorma kendini; bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin!!!
hayir degisme kendin ol o seni sevecekse oyle sevsin
Cevap
2Cevap
Nasıl değişmeni istiyor neleri değiştirmeni istiyor ?
İnsanın kendisini öyle bir kelime ile değiştirmesi kolay şey değil ama dene tabiki.
istesenizde yapamazsınız beşikte giren mezarda çıkar bu gerçek
seviyosan dediğini yap
Değiş sende
değiş gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar