Sevgilimi aşırı çok seviyorum, bir kere benden ayrıldı çünkü evlilik düşünmedigini dedi kimse ile. Sonradan bazı şeylerden dolayı bana benle evlenmek istediğini dedi. Ben daha erken olduğunu dedim. Nişan yapariz yazın diye söyledim. Kabul etti mutlu bir şekilde. Bir gün geçti ve sanki o dedigini farklı birisi demiş gibi davranmaya başladı. Ağzını aradım ve o da evliliğe çok var dedi. Sordum evlenmek istiyordun hemen diye, cevap vermedi. Ona iltifatlar ediyorum, onu çok sevdiğimi diyorum falan ama o karşılık vermiyor. Biraz da karakteri böyle odunluk var 😅. Seviyorum onu tamam ama işte böyle davranışları bana onun beni ne kadar sevdiğini sorgulattiriyor. Hiç bugüne kadar hiç bir kız arkadaşımı anlatmamistim, sadece bu kızı anlattım nişan konusundan dolayı. Anlayamıyorum kızlar genel olarak mı böyle diye düşünüyorum. Ve ayrıca dostları var sanki onlar benden daha önemliymiş hissi verdiriyor ya da ben öyle düşünüyorum. Bunlar kafamdaki kuruntu da olabilir. Kıza anlatamıyorum da çünkü ayrılıp gider diye düşünüyorum, korkuyorum. Ne yapsam bilemedim. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında siz?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Öncelikle şunu söylemek istiyorum gider diye korkma akışına bırak çünkü bir söz var "sizi ilk bırakıp gidecek kişi en değer verdiğiniz kişidir" diye o yüzden aşırı değer verme dozunda ilgili ol belki gösterdiğin ilgiden sıkılmıştır çünkü bazı insanlar aşırı ilgiden sıkılır. Eğer ayrılmakta kesin kararliysan onunla konuşmayı da deneyebilirsin böyle davranmaya devam edersen ayrılmayı düşünüyorum gibisinden konuşabilirsin.
Ayrılmayı istemiyorum ben ama 😕, bir de ben belki kafamda kuruntu yapıyor olabilirim diye düşünüyorum. İşte bunu merak ediyorum ben asıl olarak. Acaba ayrılmak mı istiyor yoksa hiç bir şey yok mu diye merak ediyorum. Kafam çok karisik cidden
Çok sevdiğin için verdiğin değerin karşılığını görmediğini düşünüp acaba beni gerçekten sevmiyor mu diye de düşünebilirsin normal aslında
Bilmiyorum ama kafamı çok karıştırıyor. Yarın evlenelim ciddiyim diyen kişi birkaç gün sonra evlilikten bahsedince daha çok var o zamana diyor. Benim kafamı bu karıştırıyor mesela
Bunu bilemeyeceğim kendisine sormayı denedin mi peki neden böyle yapıyorsun gibisinden
Ayıp olur öyle sormak, hem de bir şey yok der yani böyle hafiften bi ağzını aramıştım yani bir şey mi var durgunsun falan dediğimde.
Nişanlanma pişman olursun
Neden peki, seviyorum onu ama
Çünkü emin değilsin ondan kafanda fazlasıyla soru işareti var onları netleştirmen lazım
Hee o anlamda, nişanlanmayi isterse kafamdaki sorular gidecek aslında da işte bilmiyorum ister mi o yine. Yoksa erteler mi
Ona sorman lazım, nişan düğün arası uzun olunca ayrılık oluyor genelde
Sordum evlilik için zaman var dedi. Nişanı da sormadım ama vaz geçecek gibi geliyor o tarihten. Bı ay var çünkü nişan için belirlediği tarihten. Kafam karıştiran durumlar işte bunlar. İstemiyor mu yani bunu anlamıyorum. Soruyorum cevapsız kalıyor.
İstemiyor demek ki cevap veremiyorsa
😕😕Bilmiyorum ya cidden. Nolacak anlamıyorum da, ne yapsam bilemiyorum da
Net bi şekilde konuşman lazım başın daha çok ağrır
Konuşursam da gider diye korkuyorum 😕
Korkma
Elimde değil, onu çok seviyorum. Bir kere kaybettim bı daha olsun istemem
Anlıyorum ama bi hata yok ki ortada evlenmek istiyorsun
Evlenmek evet istiyorum ama işte o ciddi anlamda istiyor mu orası karışık. Ben güçsüz birisiyim duygusal olarak, acaba ondan dolayı mı boyle onu da anlamıyorum. O kendisi çünkü çok güçlü birisi.
Benim konuşmamı ister misin
Kiminle anlamadım
Sevgilinle
Yok teşekkür ederim, sizi tanimiyorum hem, hem de yani başkasının konuşması pek doğru olmaz bence. Teşekkür ederim ama😇
Ahah sevgilini çalmam merak etme sdfkj
Olsun ben o anlamda demedim zaten, ben direkt sizi tanımıyorum yani. O anlamda dedim
Tanımıyor musun nE ben çok ünlüyüm burada aslında 🙄
Aldatiyodur
Öyle karaktersiz birisi degil yav