Kaynanamla anlaşamıyorum sizce nasıl uzlaşabiliriz?

Ben evlenmeden önce hamile kaldm ve apar topar evlendim. Eşim mezun olmustu daha yeni ve mecburen askere gitti bende tek basima kaldim. Basta iyiydi güzeldi ama hamilelikte biraz sorun yasayinca kaynanamin evine gecici olarak tasinmak zorunda kaldm. Basta iyiydi sonra yetistirme yurdunda büyüyüşümü filan yüzüme vurmaya basladi. Yine de ses çıkarmadm yaşlı diye ama bu sefer de tüm evin işini bana yaptirmaya basladi hamileyim dayanamiyorum diyorum ama umrunda bile olmuyor. Üstelik eşime de sürekli yattığımı, onu tersledigimi söylüyor biz de hamile olduk böyle miydik diyor. Eşim inanmıyor tabi anne yapma günah diyor bana ordan moral vermeye calisiyor ama kadn hice sayiyor. Kocama da cok birsey anlatamiyorum orda morali bozulmasn diye bebegin durumundan bile haberi yok daha. :/ eşim geç eve yanina birini tut diyor ama zaten borcu var onu da zorlamak istemiyorum tek kalmaya da korkuyorum. Sizce ne yapip kaynanamin benimle derdinin ne oldugunu öğrenip uzlaşma yolu bulabilirim. Oğlumun dogmasina daha 3 ay var ama stresten erken dogum riski bile basladi. :( ve kaynanam buna inanmiyor isten kurtulmak icin yaptigimi söylüyor.
Kaynanamla anlaşamıyorum sizce nasıl uzlaşabiliriz?