Eşimle anlaşamıyoruz. Konuşamıyoruz?

1 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik. 1 aydır 1 gün iyi geçiyorsa ertesi gün kavga edip Konuşmuyoruz. Ben çözmek için yaklaşırken eşim ağır konuşarak konuları hiç olmayacak yerlere çekerek beni üzüyor. Sürekli ağlayarak geçiyor günlerim. 2 gün önce de küstük. Bugünse düğün CD'mizi almaya gidecektik. Kahvaltıdan sonra mutfağı temizlerken bir anda geldi çıkıyoruz dedi. Bende yarım saat ver ben hazırlanayım çıkalım dedim. Yok dedi. Saçımı düzleştirirken geldi bir anda fişi çekti. Bende sinirlendim. Eşimde gitmiyoruz o zaman dedi. Bende tamam dedim. Ağlamaya başladım. Evden çıktı. Bende kafam dağılsın diye alışverişe gitmek istedim. Ben çıkarken eşim geldi. Birşey demedi. Alışveriş yaptım. Eve geldim. Konuşmak istedim. Bu durumlardan rahatsızım mutlu değilim dedim. Ama beni suçladı. Kavga çıkartıyorsun benimle inatlaşıyorsun. Dedi. Üzüldüm. Odaya geldim ağlamaya başladım. Bir süre sonra eşim geldi. Noldu dedi. Doldum artık dedim. Yanında kalayım mı dedi. Bende istersen dedim. Oturma odasına gitti. Bende arkasından yanında kalayım mı diye sorulmaz dedim. Çok yoruldum arkadaşlar evde iş bile yapasım gelmiyor. Mutsuzum ve evlendiğime pişman olmaya başladım.
Eşimle anlaşamıyoruz. Konuşamıyoruz?