"Rus kadınları Türk erkeklerine hayran" cümlesini birçok Türk erkeğinden duyarız. Peki erkeklerin söylediği gibi Rus kadınları erkeklerimize gerçekten hayranlık besliyor mu sizce?
Rus kadınları Türk erkeklerine gerçekten hayran mı?
Isterseniz size 12 senendir rusya da yasayan ve bir rus kadiniyla evli ve 2 cocuk sahibi bir baba olarak gorusumu aktarayim. Rus kadinlarinin Turk erkeklerini seksi bulduklari koca bir balondur. tam tersi Rusya da, ozellikle buyuk sehirlerde esmer turk erkeklerinden pek haz almazlar. genel nedeni Rusya daki esmer milliyetlerin (Azeri, Ermeni, Ozbek, Kirgiz vb...) ruslara ve rus kadinlarina olan davranislarindan kaynaklidir. gorunus olarak benzer oldugumuz icin Turk erkeklerine ilk etapta bu sehirler de ayni tavir gosterilir. Tabii bu tavir sadece bu milletlere benzerligimizden degil, bu ulkeye calismak uzere gelen bazi kardeslerimizin davranislarindan da kaynaklidir. cunku gelen herkesin dusledigi, butun rus kadinlarinin yatakta buyuk hasretle turk erkeklerini bekledigidir. bu nedenle ozellikle barlarda ve discolarda tacize varan davranislarda bulunan arkadaslarimiz da yok degil. konudan uzaklasmadan eklemem gereken su ki, Rus kadinlarinin Turk erkelerinde buldugu en onemli sey ailesine, esine ve cocuklarina olan bagliligidir. Bu konuda Rus erkeklerinden (butun Rus erkekleri icin soylememek lazim tabiki) daha farkli bir kulturle buyudugumuz icin daha farkli bir bakis acimiz var. Rus kadinlarinin Turk erkeklerinde buldugu en onemli sey budur. Durumun yatak performansi veya yakisiklilikla bir iliskisi yok. 12 senenin sonunda benim gordugum budur
kesinlikle katılıyorum. işim gereği bende çok gidiyorum Rusyaya ve izlenimlerim tamamen aynı yönde ve Türk olduğumu duyunca biraz yumuşama olmuyor değil elbette. O da Azerilere vs. benzetildiğimizden kaynaklı önyargı
@mOLii artik on yargi turklere karsida olusuyor. nedeni de yazida bahsettigim seyler. Rusya ya uzun bir donem gelen turk erkeklerinin cogu insaat iscileriydi. yonetici ve muhendis olarak gelen biz gibi insanlarin sayisi oran olarak dusuktu. bu nedenle Ruslarin Turklere bakis acisi gelen isci kardeslerimizin yaptiklarindan dolayi olumsuz yone kaydi. bizlerle konusunca duruma daha farkli bakiyorlar tabiki. yani isci arkadaslarin cikardigi ve bizim cozmek durumunda kaldigimiz skandallari anlatsam agziniz acik kalir diyebilirim :)
İş gereği Türkmenistana da gittim ve asıl olay orda kopmuş. Türkler gittikleri her yeri hem ihya ediyor hemde ahlakını bozuyor diyebilirim. En basidi eskiden Türkmenistanda kadınlar 10Liraya verirken şimdilerde piyasa 100 dolara kadar çıkmış ve bu yüzden Türkmen erkekleri Türklere çok sinirliler piyasayı yükselttiler diye :) Yinede kendini bilen insan her yerde anlaşılır..
değiller. rus ve ukraynalı kadınlar genelde zor şartlarda yaşıyorlar, zor şartlar dediğim yaşam standartları oldukça düşük kendi ülkelerinde. daha fakir şartlarda yaşıyorlar aslında türkler de pek zengin değil ama gene o ülkelere göre daha iyi sayılır. türk erkeği ataerkil yapıda olduğu için bir kadının genelde çalışmasını beklemez, maddi destekte bulunur kadınına, bundan dolayı aslında türk erkekleri rus veya ukraynalı kadınlar için sahiplenilmek, maddi güvence demek. ha kıskançlık diyenler olabilir rus ve ukraynalı kadınlar çok güzel ama şanssızlar çünkü yaşam standartları ne yazık ki çok düşük.
ukraynalilari bilmiyorum ancak Rus kadinlari icin bunu soylemek zor. gerci erkeleri icin de soylemek zor. 1991 sonrasi belirli bir sure icin soylenebilir ancak su anda ortalama bir rus kadinin geliri ortalama bir Turk kadininkinden cok daha fazla oldugunu soyleyebilirim. Rus kadinlari (ki ilk gordugumde cok sasirmistim) is hayatinin hemen her alaninda yer alirlar. buna kule vinc operatorlugu, otobus soforlugu ve hatta insaatta alci ve boya isleri bile yaparlar. Ve kesinlikle, yorumda da yazdim, turk erkelerine hayran degiller. hatta son donemler de antipatik bile buluyorlar. Turk erkeklerinde Rus erkeklerine nazaren + bulduklari ozellik ailesine cocuklarina ve esine bagliliktir.
Ne hayranı ya. Bir ara Rus kızları "Türk erkekleri bizimle ilgilenmesin, onlara ihtiyacımız yok" yazmışlardı. Rusların elit tabakası bizim Türklere bakmaz. Alt tabakasından olanlar sefaletten kurtulmak için buraya gelir biraz paralı bir enayi bulunca onunla sevgili olur ya da evlenir.
rus kadını bizim gözümüzde üstün olması nedeni nedir sence? tek cümle yaşamasını biiyorlar. yaşamasını biliyorlar derken bak 32 yaşındayım üniversite olarak 2 lisans okuyorum matematik daha kzı eli tutmadım. bu benim suçum ama bu kadar da siz kadınlar da suç yok mu? kadının elini tutmak için ne yapmak gerekli? parasızlık aşağılanma abazan diye diye sz getirdiniz bizi bu hale. rus kadın üstün olmasının sebeperine bakarsanız ise şu yönden üstün; rus kadını biliyor ki hayat geçiyor ve yaşam bitiyor o yüzden yaşa gitsin diyorlar biz de böyledir erkeklerde. siz kadınlarda inanç diyorsunuz her yerinizi açıyorsunuz ve sonra da şu bu diyorsunuz. abi siz de rus kadınları neden üstün biliyor musunuz? hayatın ve gençliğin geçtiğini biliyor siz bzim ülkemiz kadını ise gnçliğin geçtiğini bilmiyorsunuz bilseniz de konuşamıyorsunuzş her yerinizi açsanız da bizi aç bırakıyorsunuz. şunu da söylemedne etmeyim sizin vucudunuzun güzelliği onlara milyon basar * akıl ve fikir meselesi ülür meselsi işte bu. :Bir rus kadınının iki bacağı arasına canımı verecek kadar salak bir ülkem kızına saçının teline ses çıkarmayacak kadar aşağılık bir insanım. Allahın zulmü siz ülkemdeki kızlara olsun. Allah büyük Allahım ne olur bizi de suriye gibi yap ki bizim değerimiz canımızın kanımızın acısı anlaşılsın şu giden şehitler uğruna ne olur Rabbim canlarını yak ki yanan canları bilsinler.
Hayır alakası yok. Şöyle ki Bir gün Rusya'da bir diskoda dans ederken bir kızla tanışma faslına girdik (slow dans değil elimizde kadehlerimiz) isim cisim faslından sonra kıza sordum neredensin diye. Kız söyledi şimdi hatırlamıyorum. Neyse kız bana sordu İstanbul dedim ( Kocaeli desem bilemez o yüzden yurtdışında memleket hep İstanbul olur😀). Ben İstanbul deyince kız seri bir hareketle çevirdi başını bıraktı gitti. Demekki neymiş Rus kızları Türk erkeklerine bayılır kavramı tamamen yalan. Bu gerçek benim bir hikayem. Acaip bir satış oldu yaa. Çok da umrumdaydı sanki 😀
Bu konuyu denizcilere bağlarsak aslında açıklığa kavuşur durum. İş gereği Rusyaya giden biri olarak söylemek gerekirse bir hayranlık yok , sadece Türk erkeklerinin sahiplenme özellikleri onları çekiyor çünkü genel olarak rus erkekleri bizim kadar sahiplenmiyor. Ayrıca denizciler malum her limanda sevgili buluyorlar ve illaki rus limanlarında da denizcilerden geçimini sağlayan kızların ilgisi bu tarz söylentilerin çıkmasına neden olmuştur. Benzer durum Güney amerika ülkelerinde de hat safhada. Bayılıyorlar Türk erkeklerine ama genelde denizcilerin takıldıkları liman kentlerinde :) malum para konuşur...
Bakın arkadaşlar bu konunun özü şu; 2. dünya savaşında sovyetler savaşlarda çok asker kaybetti bu askerlerin eşleri hep dul kaldı, durum böyle olunca bu yalnız kadınlar kendilerine ekstra bir özen göstermeye başladı e hal böyle olunca kadınlar arasında erkeğini elinde tutma ve başkasına kaptırmama gibi rekabetler oluştu çünkü erkek az 1 erkeğe 2 kadın falan düşüyordu. Durum böyle olunca rus erkeklerinin götü kalktı, çalışmayan sürekli içen kadına değer vermeyen modellere dönüştüler e sonuç olarak rus kadınları rus erkeğinden görmediği ilgi alaka sahiplenme üstüne biraz para ve sorumluluk sahibi bir Türk erkeği tanıyınca elbetteki dipleri düştü durum bundan ibaret saygılar
Şimdi Rus kızlarına ucuz diyecek olan kızlara hemen bir cevap vereyim ki Siz çoktan Rus kızlarını geçtiniz, üstelik bedava yapıyosunuz ucuzluğun zirvesi Sevgili olduktan 1 ay olmadı 1 hafta sonra ilişkiye giren kim siz değil misiniz, sevgilisi olupta ilişkiye giren kız kalmadı nerdeyse Soruya gelecek olursak evet hayran olabilir, bunun sebebi erkeklerimizin kadınlara ilgisi, cinsel düşkünlükte var ama Türk erkekleri onun dışında kadınlara ilgililer cinsellik olmasa bile seviyorlar kadınları Rus kadınları da bunu görüyor. Türkiye'deki erkeklerin abazalığı sadece cinsel değil, kadına olan açlık var duygusal bağlamda'da, kadınlarımızın kadınsılık olarak yetersiz oluşu bizii Rus kızlarına itiyor yapacak birşey yok
evet besliyor. bizzat birçok rus kadınlarından duydum. hatta moskovada yaşadım, yalan diyen erkek ve kızlar bilgisiz bu konuda. kısaca özetliyim neden hayranlar. rus erkekleri sadece vodka içerek eğlenirler. eşlerini bir yere götürmezler. genellikle kadınlar daha çok çalışır eve ekmek getirmek için. romantik söz duymak imkansızdır. çiçek mi? rüyada bile göremezler. kadın herşeyi yapmasına rağmen rus erkekleri aldatmaktan çekinmez. bu söylediklerimi %90'dan fazla rus erkekleri yapıyor. Türk erkeklerinin çoğunluğu elindekinin kıymetini bildiği, romantik olduğu için rus kadınları hayrandır. bu yüzden Antalya'da her yıl milyonlarca rus turist geliyor.
@Huysuzvetatlikadin2 yanlış okuman ya da hayatının yanlışlarını yapman benim problemim değil :) iyi oku, "Türk erkeklerinin çoğunluğu" demişim, sen bu kafayla gidersen kim senin kıymetini ne yapsın :D
@Huysuzvetatlikadin2 bu yüzden sen bekarsın ben evliyim. farkımız bu. kıymet bilmek. kimileri değeri hak eder, kimileri hak etmez. ama bunu anlayacak kapasiten olmadığını yaptığın saçma yorumlardan anlayabiliyorum. bir dahakine iyi okuyup ona göre konuyla alakalı doğru yapmayı dene. ve unutma her körün bir alıcısı vardır. mutlaka seninde kıymetini bilen birisi çıkar.
Sen anladığın için evlisin ve burdasın zaten çok veriyorsun o evliliğin hakkını her neyse senle tartışmıcam. Çünkü konusma saçma sapan bir yere gidiyor
Türkiye kadınlara en az değer verilen ülkelerden biridir. Türk erkekleri de kadınları kendilerine köle yaparak yeterince değer veriyor. Herkes bunu yapamaz, tebrik etmek lazım
@Ffcxxchj @Huysuzvetatlikadin2 yanlış erkeklere denk geldiyseniz bu benim suçum değil. ben direk rusların kendilerinden dinledim. ki neden türk kadını ile evlenmediğimi de yaptığınız yorumlarda gösteriyorsunuz zaten. bu yüzden bir kez daha şükür ettim. iyki Türk kadını ile evlenmemişim diye. sizi de tebrik ediyorum çok gereksiz konuşuyorsunuz.
Bakin ben yurtdisinda yasiyorum ve birsey biliyorum ki ; yabanci kadinlar çok namussuz. Turk erkekleri dikkat etsinler, yabanci kadinlarla evlilik hayalleri kurmasinlar. Onlar da turkler'den daha fazla aldatma gibi seyler daha yaygin. Onlar doyumsuzdurlar, ve cok sinsidirler. Erkekler kusura bakmayin ama sizde beyin yokkk
O senin hüsnü kuruntun... Gorende birkaç yabancı kadınla gezdi tozdu sanır.. Onlari savundugum falan yok ama insan heryerde insan serefsiz heryerde serefsiz...
Ozaman dene ve gor yabanci kadnla nasil oldugunu. Basta toz pembe gelebilir, sonrasini kabul etmek veya etmemek sana kalmis. Ben goruyorum, biliyorum, ki konusuyorum degilmi , yabancilarn icinde yasiyorum, bizzat ailem den biri yabanci bir kadnla birlikte. Bunlara bakarak konusuyorum
ablacım ben aksine soruya olumsuz cevap verip istemem türk kadınlarımızdan başkasını diyecektim ama senin yorumu görünce önce sana yazayım dedim... bak şair ne der: Ayşem.. Kimi annaya , bellaya , kimi mariaya Kimide kızıl saçlı nataşaya yazdı Oysa ben bir Türk yiğidiyim Türk' e sevdalı olduğum için Ayşem sana yazıyorum...
Sen bir ülkede yaşıyorsun. Ben mesleğim gereği bir çok ülkeyi gezmişliğim ve tanıdığım bir çok arkadaşım var. Her ülkede ahlaksızlık var. Buna Türkiye'de dahil. Uyruklu alakalı bir durum olmayıp tamamen vicdan ile alakalıdır.
Bende 8 ayri ulkede yasadim turk kizlari kadar serefsizini ver yalancisini gormedim ne degisiktir ki nerde bokluk var yalan var ne bok yedigini anlayamazsin bile turk kizinda yabanci kizlar delikanli olur seni seviyomu sevmiyomu ya da gonul mu eglendiriyor sak diye soyle yuzune ona gore yoluna bakarlar cogunda yalan olmz zaten istatistiklere bakarsan 18inden sonra erkek gorme rekoru turk kizlarinda buda zaten ya yanlis yetistirilme gariban ve gormemis gibi kizi kitliyolar eve evin icinde kiz cildiriyo heralde ondandir
Bu işin yabancı turkle alakası yok vicdanla alakası var benim amcamı yengem aldattı öz ve öz Türk kızı hemde aynı köylüler yani Türk kızlarının da onlardan bir farkı yok
doyumsuz oldukları için türk erkekleri işini rahat görüyor onlarla. türk kızlarının nazı bile işkence. arkasını dönüp yatıyor türkler. fakat ruslar bir erkeğin iliklerine kadar rahatlatıyor. türk kızları adamın başına bela oluyor resmen
Favorileri olmasanda Hayranlar. Hayır diyenlerin ne geçmişi var merak ediyorum ama bizim etkenlerimizi beğeniyorlar. Centilmeniz, sadigiz, sahipleniciyiz. Onlarda evlendiginde düzgün anne olabilen tiplerdir yanlız. Çekirdek aile kavrami güçlü Rus kızlarının.
ANlamıyorum bu iki cinsin birbirini kötüleme derdini Türk’ün Türkten başka dostu yoktur ne kadar Rus desenizde karınız gine Türk olacak. He Türk kızınun egosu konusunda erkeklere hak veriyorum vasıfsız olduğu halde egosu tavan yapmış kızlar çok. Ama genelleme yapmak her zaman yanlış. Sevgiyle kalın..
Evet, hayran. Çünkü, Türk erkekleri de onlara hayran. Doğal olarak hayranlık gören kadın erkeğin de hayranı oluyor. Hele de kendi erkeklerinden fazla değer görmüyorsa. Ayrıca birşeyi daha belirtmek isterim, en güzel Rus kadınları zengin yabancı/Avrupa erkeklerinin de hayranı.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Her ülkede güzel olduğu gibi çirkinde var hee Ruslardan güzelleri yakalayıp getirip hayat kadını yapıyorlar millet rusların hepsi güzel sanıyor kültürü huyunu suyunu bilmediğim bir kızlada evlilik hayali asla kurmam çoğu erkekte rus ile evlenme değil gönül eyleme peşinde
Rus ve ukraynalilar flortozdurler. Gordugu her kadina sarkabilen keko turk erkekleri bu ozelliklerinden dolayi 'Bize hastalar gankaaa' seklinde algilarlae bu durumu.
Bundan on sene once daha bir ilgili olduklari soylenebilir.
Turklerle sebgili olmak veya evlenmek konusunda en acik fikirli millet de bunlar.
Lakin oyle bir hayranlik falan yok.
Hatta su pasaportlar falan kalktiktan sonra negatif gorusler artti bile
Çirkin kızlar şimdi yazmaya başlamış, erkekler Rus kızını görünce dibi düşüyor diye. Sen önce sarkmış poponla koca memeni orantıla. Rusların hayran kalma sebebi de hem doğallığımız hem de yatak performansımızdır. Götü sarkık Türk kızlarına kötü davranıyoruz diye de kimse bizi yadırgamasın
Tam türk erkeğine göreler ikisi de karaktersiz ve namussuz yurt dışında büyüdüm Hayatım da 1 tane bile namuslu yabancı kiz görmedim ve adam gibi türk erkeği görmedim. türk kızları vatan haini olan türk erkeklerden uzak dursun en iyisi yabancı erkek yakışıklı centilmen ve küfür etmeyendir. Kendi ülkesindeki kızlara laf atanlar adam değildir sanki anneleri türk değil rus.
Zengin koca Avcısı Türk kızları mi namuslu fakir bir adam laf atsa abaza zengin adam soyup altına alsa aşk siz yabancı kızlardan daha çok para gozsunuz
@peteninejdergası senin boyun beni alakadar etmez. Tğrj erkeklerinin boy ortalaması 1.70 lerde dolanıyor. 1.70 lik erkekler 1.75 lik kızlara zamk gibi yapışıyorsa bu ülkedeki kızlarda istediğiyle birlikte olur. Sanki yabancı kızların hepsi uzun, boylu manken görmesek inanacağız ahahah
@peteninejdergası senin boyundan bana ne kardeşim. Ben sokakta gördüğüme ve istatistiklere bakarım. Zaten bir ırkın kadını kısaysa erkeği de kısa olur. Kadını uzunsa erkeği de uzun olur. Kendinizi yüceltmeye çalışmayın. He sokakta 1.80 lik Burak özçivitler dolanıyor da biz görmüyoruz.
@peteninejdergası ben boyum 1.70 demedim hatta boyunun kaç olduğunu da yazmıyorum. Siteye soru sormak için girdim birazdan sorumun yanıtlarına bakıp hesabımı kapatacağım, derdim siz değilsiniz.
@peteninejdergası adamın boyu 1.84. He eminim ondan uzunsundur. Türk erkeklerinin komik egoları. 1.73 olup kendine 1.80 im diyeni çok gördüm. Neyse iyi günler
@peteninejdergası ben erkeklere vücudumu göstermek için siteye girmedim 😂😂 boyum şu kadar da demedim. Türkiyede gördüklerimden bahsettim. Benim fotomu atmam Türkiyedeki istatistiği değiştirmez. 1.98 im diye havalanan sendin at fotonu da görelim. 😂😂😂
@peteninejdergası ben 1 experim özel mesaj atamam, sana da foto falan atacak değilim. iddialı olan sensin at fotonu da görelim. Ayrıca 1.98 bile olsan bu Türk erkeklerinin 1.70 lik olduğu istatistiğini değiştirmez. Biz burada ülkedeki tüm erkeklerden bahsediyoruz, ergen gibi ben 1.98 im demek ki Türk erkekleri uzun demek de komik 😂😂 neyse at da fotona bakalım 1.98 misin.
Xp2 ol at mesaj zaten pp boyum 170 resme tıklayınca tam ekran görünüyor soru hakkım yok. İnsan bacak gövde boyuna bakıp yine şu kadar boyun har der ancak o sende yok rsim bile koymadın ki 160 cüce sin allah bilir 155 sindir😃 saana yazdıkça xper kaybediyorum yazma yanıt özelden at foto bende atarım nasılım da bak manken resmi atma he ünlü birinin benim diye😏😏😏
@peteninejdergası sana niye resim atıyım, fırsatçımısın nesin. Benim boyum 1.20 ahahah 😂😂 ama bu Türk kızlarının ortalama boyunun 1.63 olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sende sözde 1.98 sin ama gerçekte cüce olduğun için fotonu bile aramadın 😂😂 hadi kardeşim hayal dünyasında yaşama, gerçeklere dön.
@peteninejdergası ya kardeşim sen sorunlu musun? Ben sabahtan beri Türkiyedeki ortalama erkek boyu ve ortalama kadın boyundan bahsediyorum. Sen olayı alıp kişiselleştirdin. Senin boyun 1.98'de olsa, 1.20 de olsa Türkiye ortalama erkek boyu 1.70'lerdedir. İstisnalar kaideyi bozmaz. Sabahtan beri bunu yazıyorum anlamıyorsun. Madem anlayamıyorsun o zaman cevap da yazma. Ben sana resim falan atamam, siteye soru sormak için girdim. Bunu ikinci defa yazıyorum anlayamadığın için bir daha yazdım. Benim boyunun istersen 1.20 olduğunu da düşünebilirsin, ben kendi boyunun kaç olduğunu da hiç söylemedim. Sen nasıl hayal kurmak istiyorsan öyle düşün.
Xperimi bitirdin 175 var birde 170lerde demek var hatırlatmak isterim XPER yiyici üye seni 170lerde dersen 170 bile boyu yok demek olur 😃😃 yanıt yazma xperimi YEME daha fazla
1. Boy olunca adam olunmuyor. 2. Benim boyum 1.60 değil ama boyu kısa olan ınsanlarla dalga geçmiyorum çünkü karaktersiz değilim ve boyu kısa olanlar kendileri o boyu seçmedi. 3. Ben zengin koca istiyorum diye birşey yazmadım. Boy ve paranız olsa bile karakteriniz yok. Namussuzlar
bak bosuna salak demiyorum rus karilari isini cokk iyi bilir saman altindan su yurutur rus erkeklerine neden oyle yapamiyor zannediyosunuz sizin gibi salaklari bulmus kullaniyolar😂
böyle karaktersizlikleri genelde türk kızları yapıyor ama geneli için demiyor temiziniz de çok temiz ama sorun temiz olanların dışındakiler söylediklerini yapabilecek karaktersizliğe sahip pislik insanlar 😏
BEN BURDA TURK KADINLARININN RAHAT YASAM VE HUZURLUU YASAM ISTEMESI HAKKIDIR DEDIM GOTUNDEN UYDURMA IBNEEE BENCE SEN GIT bir SOGUK SU ICC FAZLA MI AGIR OLDU NE
ya yürü git sabır taşımı çatlatma beyin lobuna kızgın yağ mı boşalttılar yoksa yok muydu tartıştığım en boş insansın gidicem şimdi kazandığını sanacaksın o yüzden gidicem anca sanarsın bb
Orada esmer az diye biz hoş geliyoruz. Bizde onları sarışın mavi gözlü bulduğumuz için seviyoruz nihayetinde. Hep farklı olan göze hoş gelir çünkü aynısını göre göre sıkılıyor insan.
Bide kıskançlığımız vs hoşlarına gidiyor duyduğum kadarıyla.
Ama hayranlık derecesinde kadar mı bilemiyorum. Bizim abartmamız bana göre
ya Bodruma Antalyaya gelen yabancılar genelde yurt dısının varosu oluyor. Maddi durumu daha iyi yabancı kızlar gidiyor tatilini Yunanistan, İtalyada yapiyor. Yoksa aman aman hayranlık yok. E bizimkiler bu kızlari yediriyor içiriyor kızda beraber tatil yapıp geziyor. Bizimkiler dibine düşünce kızda haliyle ilgiden memnun olup Türk erkeğini evet seviyor
evet rus kadınlar erkeğin kıymetini biliyor ayrıca erkeği çok mutlu ediyor. aşk ve cinsellikte erkeği zevkin doruklarına çıkarmayı çok iyi biliyor. türk kızları yatıp, kımıldamadan yapar ve ilk boşalmada dönüp koyun gibi yatar. ayrıca nazını çekmekte tam bir işkence yaa. işte bu yüzden seviliyor ruslar. erkeğe erkekliğini yaşatıyor
Ben turizmciyim tercümanlıkta yapıyorum evet ilgisizlikten şikayetçiler ama bu soruyu onlara sorduğumda resmen kahkaha attılar dalgaya aldılar beni ama parayı çok seviyorlar belki paralarına hayranlardır her neyse işte Türkiyede dolaşan bir hikaye sadece alakası yok
Ben turizmciyim yaklaşık 8 sene Rusların ağırlıklı olduğu yerlerde iş yaptım. Rus kadınlarının, Rus erkeklerinin ilgisizliğinden çok şikayetçi olduklarına şahit oldum ama Türk erkeklerine hayranlık duydukları saçmalığını bir tek Türkiye de duydum.
Dipnot: Bir gece” beraber olup ertesi günü Rus kızını karısıymış gibi sahiplenip kavga edeni de yine Türk erkeğinde gördüm 😊
Turk, Arab No seks diyorlardir ancak :) Paralarini yiyorlardir... bir de turk erkegi deli divane olur bunlara... kendi milleti dover sover deger vermez.
Arap kadinlari sever turk erkeklerinii... hepsinin bir evlenme hayali vardir..
Bunu türk erkeği diye genelleştirmemek lazım. Onlar ilgiye muhtaç kalmışlar yıllarca rusyada o yüzden ilgi gösteren onları kıskanan yani açıkçası biraz arap kültüründen esintiler koparmış türk erkeklerini seviyorlar.
Olay böyle değil benim sayısız Rus arkadaşım var hatta Türklerden daha çok diyebilirim tabi içinde kız da var, şöyle bizim Türk erkekleri onlara komik sempatik geliyormuş rus erkeklerinin çoğu alkolik olduğu için onlarla ilgilenmediklerini söylüyorlar
bizim erkeklerın egosu batsın😂 rus kadınları için erkek olsun be ablam..13-14 de otobüs duragının arkadında tanımadıgı kısıye bekarıtını veren kızlardan bahsedıyoruz.. gercek hıkayedır.. tabi, onlarda vardor düzgünü
Türk kızları olmasa poponu toparlayamazlar kötülemeye gelince birinciler ananızda mı rus anlamadım gitti valla herhalde babaları türk diye türk erkeği oldular
Rus arkadasım vardı aynen sunu dedı bana Rus erkeklerı cok alkol aldıkları için artık kuşları ötmuyor ve seks duyguları köreliyor Türk erkeklerıde makıne gibi çalısıyor demişti :)
Evet çünkü güzeller diye çok fazla yalakalık yapan erkek var. Hal böyle olunca da buradaki erkekler dikkatlerini çekiyor.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Siz istesenizde istemesenizde bir çok üllkede, Türk erkekleerii begeniliyor, bilin bakalim iclerinde hangi ülke var =) tabiki ruslarda ayni sekilde ancak ne yazikki abazan kesim tarafindan cekiniyorlar
Rus erkeğinin kadına olan ilgisi türk erkeğine göre çok daha sınırlıdır.. Bu bağlamda türk erkeğinin extra bir çekiciliği olabilir. Rusyada uzun süre yaşamış birisi olarak genel gözlemim budur.
evet :) fahi - şeler arasında yapilan bir istatistige göre en cok türk erkeklerinden memnunlar paralarını hemen verip 3 sn de islerinin bittiğini söylemişler..
Çevremde tanıdığım bir çok kişiden aldığım istihbaratı paylaşayım mi? (En azi 5 ve çoğu 15 yil kadar Rusya topraklarinda çalışmış ve yaşam sürdürmüş insanlar)
Bizzat bu konuları konuştuğum için söylüyorum Türk erkeklerine karşı sempati duyduklarını fakat duygusal olanların daha önde olduğunu söylemişti. Şu anda da bir Türk erkeği ile evli bunu söyleyen
Türk kızları yüz vermediği için erkekler de yabancılara çok kibar davrandığı için ilgi olabilir. Fakat Avrupa hala Türk erkeklerini kıllı kaba saba bıyıklı cahil olarak görüyor.
"pipi" boyunu kiyaslayabilacak kadar deneyime sahip misin bilemiyorum ama soyleyecegim su Rus kadinlari dis gorunuse veya erkegin meslegine cok onem vermezler. Duzgun karakterli ve koruyan kollayan biri olmasi onlar icin daha onemlidir. hele ki sakalli, joleli ve uzun sacli, yirtik pantolonlu vb. tiplerden nefret ederler. erkegin klasik erkek gibi gorunmesini isterler. Ayrica yakisikli erkegi her zaman kaptirilmaya musait olarak gorurler
aslında doğru söylüyorlar cunku Rus kadınları sanıldıgının aksine kolay elde edilen kadınlar değiller, ancak Türk erkeklerine karsı zaafları oldugu için Türk erkekleri için kolay elde edilebiliyorlar
değiller diyenler acaba kaç kere ukraynaya rusyaya gitmiş 1 kere odessa 1 kerede moskovaya gittin ortalama tipte biriyim ve rus kadınları cidden bayılıyor
Hayran tabiki. Çünkü rus kadınları soluk renkli, vitaminsiz ve D vitamininden yoksun. 😅 Türk genleri ise bu eksikliği doldurabilecek kapasitede 😎😊 ama bence türk kızları daha güzeller 💕
yok ama daha güvenilir bulurlar. sextede duygusal olduğumuzu düşünüyorlar. ukraynalı kadınlar daha ilgili. sekste de çok rahatlar. sınırları az. yani eğer boşalmadan kalabilirseniz 3-4 kez orgazm olmaları mümkün.
evet bir tek türk kızları nazlı olsun demi. türk kızları erkeğini yeteri kadar memnun edemiyor bence. her konuda erkeğini aç bırakıyor türk kızları. ayrıca başa bela oluyorlar
Yok öyle bir şey bizim erkeklerin uydurması o :D şimdi kızarlar bana :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bence besliyor. çünkü un torbası suratlı adamları görmekten gına gelmiş kadınlara. azıcık esmeri görünce yelkenleri suya iniyor. aynı şey bizim içinde geçerli tabi. bembeyaz muhteşem hatunlar. mis gibi tribi yok derdi yok ohh.
En İyi Cevaplar