Hayranlık demeyelim de kişiye göre değişir diyelim. Şunu söyleyebilirim kültürler çok farklı rus kadını daha bağlıdır filan bunlar hep şehir masalı. Yok işte sovyetlerden kalma özellikleri olarak çalışkandır ve yoktan anlar filan bunlar hep yalan dolan. İnanın eğlencesine takılırlar bizim ülke de açlık olduğundan bu durum eğlenceli ve acınası geliyor, eğlenip gidiyorlar. Rus erkekleri genelde cinsellik dışında enteresan şeylere ilgi duyuyorlarmış, erkek arkadaşları ile çılgın aktiviteler, aksiyon filan. Durum böyle olunca onların kızları para+açlık olarak eğlenip gidiyorlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılbenim annem Almancı babam Türkmen ama Türk erkekleri kadar pis kaba tükürdügünü yalayan adamlar hiç tanımadım ve asagilik kompleksleri var insan hiç kendi toplumunun kızını aşagılar mı ya allah aşkına toplasan 10 kişiden 1 taneniz yabancı biriyle sevgili olmuştur ama hiç bir şekilde zaten sizin kriterlerinize uymaz şunu anlamanız lazım onlar evlenseler bile orada burada gidip içki mekanlarında takılabilirler bile bu kadar geri toplum olmanız bundan kaynaklı her insan aynı değil Türk erkekleri bir kere sahiplenicidir onlar sahip olmayı sevmezler evlenmiş olsalar dahi ki bunu isteyen erkek en basit genel eve girsin orada tatsın o zaman bu duyguyu Türk kızları Türkmen soyuna ait ayrıca hepsinden güzeller siz Türk erkekleri olarak Türk kızlarını hak etmiyorsunuz ama orası ayrı sizin kaba ve bu kadar sıradanlaşmanız bir kadını aşağılayarak şu iğrenç söylemlerinizden gına geldi şu platform da bir kendinize dönüp bakın hiç birini hak etmiyorsunuz ama hepsi size katlanmak zorunda ben karşılaşmadım hiç bir zaman kaba olanına kötüsüne çünkü her ortam da çok kibar ve düşünceliyim ama neden burada böyle sorular görüyorum anlam veremiyorum düşürmeyin değerinizi.
41 Yorumla- +1 yıl
Canım hangi Turk erkeğinden kazik yemişsen iyi olmuş cunku belli yaran var gocunuyorsun 😂
Rus kadınları da Türk Erkekleri de kendi içinde farklılıkları bulanan birer genelleme.
Türk kadınları da bir genelleme. Çoğu da tutarsız slav ırkı, rus kadınları Türk erkeklerine hayran, müthiş komik. Türk Erkekleri Rus kadınlara hayran buda çok komik. Irkçılık ve hayranlık. Böyle şeyleri duyupta benimsemeyin acizhane tavsiyem. İçi, muhabbeti, huyu hali, usulü, terazisi… bana biraz uysunda, olmazsa olmazlarımız kırmızı çizgilerimiz aynı olsunda rus türk farketmez, aşkla hayran olurum. Bu yazıdan rus kadını çıkması düşük ihtimaldir. Çok şükür hayran olabileceğimiz Türk kadınları var çok şükür.30 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılMüslüman bireyler olarak, dinimiz ve güzel ahlakımızı iyi bir şekilde temsil edipte, ruslar üzerinde iyi bir izlenim bıraktıysak başardık demektir. Ama yok, nefsin ön plana çıktığı bir izlenim oluşturdu isek. Biz hiç bir şey başaramadık demektir.
Malesef ki izlenimimde 2. maddenin daha ağır bastığı yönünde.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
+1 yılValla hemen hemen tüm yazıları okumaya çalıştım kah tebessüm ettim kah insanların bilmeden kafasına göre sırf yorum yazayım diye yazdığını gördüm. Bakın kimse kimseye hayran değil dünyada böyle özel bir ülkenin kadınına veya erkeğine duyulan bir hayranlık yok. Benim sevgilim Rus güzel ve seviyeli bir ilişkimiz var. Hele ilişkinin içinde para vs asla konuşulmuyor bile yani türk erkeğinin parası vs bunlar hep boş laf. Sadece Rusya da kadın erkek eşitliği yok Türkiye'de var aradaki tek fark bu. Rus kadınları erkeklerini kendilerinden üstün görürler onlara kral gibi davranıp kendileri kraliçe olurlar türk kadınlarında ise durum tam tersi erkeği soytarı yapar kendisi de soytarının karısı oluverir. Rus erkeklerinin erkek erkeğe takılma muhabbeti çoktur. 4 kişi bir araya gelir sabahtan akşama kadar vodka içerler bayılana kadar içerler. Kadınlara ilgi vs sıfır zaten vodka bir zaman sonra iktidarsızlık yapar ilgi tamamen kaybolur. Erkekler çocuğu kadının eline verir ve sorumluluktan kaçarlar çocukları babalarını hiç görmemiş bir sürü insan vardır. Kadınlar mükemmel ve süper bir disiplin ile çocuk yetiştirir. Yani Rus kadını hem mükemmel eş hem mükemmel ana olma ruhuna sahip çok çalışkan ve asla pes etmeyen bir yapıya sahiptir. Bu ülkenin kadınları türk erkeklerinde aileye olan bağlılık ataerkil toplum düzeni ve sahip olduğu kadına ve çocuğa değer verme ve sahiplenme duygularına aşıktır. Bizzat şu an içinde yaşadığım olaya göre konuşuyorum. Benim ilk evliliğimden bir çocuğum var ve benden çok onun çocuğu gibi ilgili. Bunu hiçbir Türk kadınına demeyeyim ama kabul ettiremezsiniz. Rus kadınları ayağını da yıkar bokunuda temizler üstüne anana babana da bakar asla bir saygısızlık ta bulunmaz. Bunu genele yaymak tabiki imkansız evet eğlenceye düşkün kaşar tipler de var içlerinde ancak Türkiye'de yok mu? Velhasıl kelam bir Rus kadını bir Türk erkeği ile karşı karşıya gelsin oturup sohbet etsin onun evlenilecek doğru insan olup olmadığını şıp diye çözer. Duyguları ile değil akılları ile çözerler. Ancak aşık olursa erkeğine onun karısı kölesi herşeyi olur. Sen al türk kızını da anamla babamla beraber yaşayacağız de ahahahahaha donunu kafana geçirir senin. Öyle çok bir talepleri de yok Rus kadınlarının sadece sevdiğini hissettir özel günlerde pahalı hediyeler değil elinde bir çiçekle git senin kulun olur. Yılda bir de tatile götür gözünü senin üzerinden ayırmaz. Neymiş Rus kadını aldatırmış. Rus kadınları erkeğine en bağlı kadınlardır yıkın şu tabularınızı. Onların aldığı Sovyetler zamanında ki eğitimi bizim kadınlarımız almadığı için böyle aynada tiplerine bakmadan bir egoya bürünüyorlar. Ben sevgilimle nasıl tanıştım size söyleyeyim öyle kisme sanmasın bunlar bize bakmaz vs. Direk gidin yanına ve dürüst olun kendisini beğendiğinizi ve daha yakından tanımak istediğinizi söyleyin önce mükemmel bir arkadaş olurlar ağzınız açık kalır sonrası karşılıklı elektrik. Bir erkek kadınını sevdiğini belli etsin misliyle karşılık verirler. Biz Türkler kadına değer verdikçe karşılığında aldığımız tek şey ekmek yedikleri kaba sıçmaları oluyor. O yüzden buradaki kadınlar benim anam bacım kardeşim olsun keza benimde anam bacım kardeşim türk lakin kültür ve kök eğitim farkı var aramızda gereksiz mücadeleye girmeyin kazanma şansınız Yok maalesef.
10 Yorumla
+1 yılRus kadını Türk erkeğine hayranlığının nedeni çok çok basma ama ülkedeki kadınların rus kadın hazimsizlığı ortada. Turk erkeğinde ve bu Türk kadınında birbirini yerme olayı yok mu çok komik oluyorlar. Disariya çıkmamış. Tek hayati evle iş arasında geçen kişiler. Kendi düşüncelerini gerçek düşünce gibi aktarmışlar. Komikler. Neymis beğenenler orada değersiz olanlarmıs neymiş Türk erkekleri oralara gitsinler mis Rus erkekleri onlara kalsınmis. Rus kadınların arasında Türk erkeklerini begenenlerde var begenmeyenlerde bu baktır. Bunun dışında Ruslar genelde sarışındır. Turk erkekleri esmerdir bu yüzden ilgi uyandiriyorlar. Misalen Emin Boztepe Almanyada büyümüş bir kişi. Ordakilerde sarışın olduğu için Emin Boztepe ye kızlar çok ilgi göstermiş ve bu durumda Alman erkeklerde çekememezlik başlayıp ezmeye kalkmışlar oda kendini koruya bilmek için ding chun öğrendiği demeçlerinde geçer. Bir diğer hususta hanı su Rus erkekler de bize kalsın diyen kezolara. Rus erkekleri kadınlara değer vermezler. Hatta yuzdelik hedaba vursak Rus erkekleri votka tuketir ve issiz sapsiz serseri gibi yaşarlar evlenmek derdindede degildir ve siddet yanlısıdır. Turkiyede bu tip erkekler yok mu elbette var ama Rusyadaki kadar yok. Seri katillerin bile bir cogu sovyet rusyadan çıkmıştır. Rus kadinlari ilgiyi alakayi seviyor. E bizim erkeklerde amaclari cinsellikte olsa ilgili davranıyor. Para puliçin gelenleridevar. Sanki Türk kızlarının birçoğunun onlardan kalır yanı var. Oyle bile olsa buda bir çeşit ilgidir.
Bu ülkedeki karşı cinsi yerme saçmalığı bitmez. Hic bir milletteki erkek bizim Türk kızını çekmez. Baska hangi ülkeye giderlerse gitsinler. Bu kadar prim yapmazlar. Heleki Rus erkekleri hiç cekmez. Gelelim Türk erkeklerine onlarda hayal dünyasında yaşamayı bıraksalar iyi olur. Sacma sapan şeyleri gerçek sanıp macera aramasınlar sonra bulgarlar ruslar dolandırıyor10 YorumlaTamamen yalan. Turk erkekleri kadar imaji kotu bir grup dunyada yoktur. Birtek Guney Amerikada imaji iyidir o da tanimadiklari icin. Magandalik hat safhada. Gerci Turk kadinlarinin da gunumuzde bir farki kalmamis. Bilader (r?) diye konusan elde tesbih, egitimsiz ve saygisiz, showen, gosteriz budalasi, tum parasiyla araba alip sonra doner durum yiyen, sev diyince skp vur diyince olduren, duygulari asiri gitgelli, tavirlari abartili ve sacma, tatli tatli kiskanmayi bile beceremeyen, sevgide bencil ve tutarsiz, muzik zevki kisir, normal konusmasi bile ust perdeden ve bagirarak olan, karsi dusunce, din, dil ve irklara tahammulsuz bir grubu rus kadinlari ne yapsin? ( az once isvicre ulusal marsini isliklayanlar hep Turk erkekleriydi ) Turk erkekleri icinde iyi yok mudur? Vardir. Alin benden size arama alani daraltma tiyolari. 1. Sakalli olanlari direk eleyin. Sakal yakisiyor bile olsa sizi tanidiktan sonra uzatsin. 2. Vucudunda epilasyon olmayanlari ve dovmesi asiri olanlari eleyin. Drunkci olma ihtimali yuksek. 3. Dar gomlek ve dar pantolon giyenleri direk eleyin. 4."Ya, yahu, be, simdi baktigin zaman, birader ya da bilader" kelimelerini kullanan, vatan millet sakarya, sagdic, kirve, cicos diye konusanlari eleyin. Magandadirlar. 5. Ataturkcu olmayanlari eleyin, magandalar sagcilardan cikar onlarin kadina saygisi olmaz. Daha cogaltilabilir. Rus kadinlar icin gayet guzel bir rehber oldu bu yazi.
20 Yorumla
+1 yılHerkes Kendinde olmayana hayran bunu anlayın artik.. Ülkelerinde sakallı bıyıklı esmer erkek olmayan Rus kadınları Türk erkeklerini beğeniyor diye kendinizi bir halt sanmayin🤣 sizde sarışın kadın beğeniyorsunuz, çünkü ülkede doğal sarışın kadın çok çok az.
Hatta yanlış hatırlamıyorsam bir yerde okumuştum, sarışın kadınlardan sıkılan rus erkekleri de esmer Türk kadınlarına hayranmış, hatta Türk kadınlarını (Muhteşem yüzyıl) dizinde raks yapan kadınlar gibi eşlerine dans ettiklerini zannettikleri içinde hayranlarmiş😀
Kızlar bizde raks yapmayı öğrenelim bakın rus erkekleri bayılıyormus 🤣bunlarda kendilerini bir halt sanmasin asksjsjsj57 Yorumla- +1 yıl
Artilaman yeterli bebeğim 🤩teşekkürler şimdiden
- +1 yıl
Ne alaka? Kimse kendini bir halt sanmasin. Hiç bir milletin insanı kendini bir halt sanmasin. Kime göre neye yöre yakışıklı ya da cekicisiniz? Bana yakışıkli gelen biri başka kıza yakışıklı gelmeyebilir mesela, yani göreceli kavram. O yüzden kimse kendini bir halt sanmasin diyorum. Türk erkeğinin kahrını da ancak Türk kadıni çeker
- +1 yıl
Hayır öyle bi dünya yok. Kadınlar erkeksi esmer tipleri beğeniyor. Erkeklerin beğendiği kızlar değişkenlik gösterir (esmer sarışın vs). Benim gibi tipsiz erkekler de bu tür sitelerde boş boş gezip sizin gibilere akıl veriyor. Erkekte tipin en önemli şey olduğunu, kadınlar ne kadar şekilci olduğunu söylüyoruz. Yani kendinde olmayan olan meselesi değil.
- +1 yıl
Şu söylediğinden kendin birsey anladın mı? Ben hiç birşey anlamadım da😀
- +1 yıl
@süslü_şirinn ben makarasina demiştim bacım banane toplumdan ben kendime bakarım zaten bizim Endonezya da yakışıklı yok kime göre neye göre dersen bana göre
+1 yılTurk insani "insani" diyorum cinsiyet ayrımı yapmaksızın, nedendir bilinmez bir yabanci hayranlığı var. Anadolunun bir köyünde adam yerini yan şehirden gelen adama satmaz ; mal dışarı çıkmasın der ama ilk isteyen yabanci turiste satabilir. Neden? Işte bu sanırım net ve tek cevabi olmayan bir soru. Simdi milletçe eskiden bu yana var olan yabanci merakı da genlere işliyor zihni kaplıyor. Yurt dışından gelen bir ablamız olunca abimizde güneşte kalmış tereyağı misali kadın ne istese yapıyor. Düşünsenize o kadar kusi arasından onu farketmiş ve seçmiş, abimiz bir stardan daha da star yani. Yabanci uyruklu ablamız görmüş kara yağız abimizi her istediğini yapıyor, kibar, nazik tabi kendi memleketinde de reklamı ona gore yapıyor.
Neyse ki olandan iyi tanınmak güzel. Ülkemizi şehrin ortasında develer gezdiğini sanan bir kesim varken...
Yani bunlar kişisel görüşlerim sadece 😊😊😊😊00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYabancı bir kadın özellikle de Rus ve Gürcü kadınlarına yakın olmuş birisi olarak diyorum bu bilgi yüzde yüz doğru değil. Hatta bilakis orada değer bulamayanlar buraya geliyor çünkü Türkiye'deki erkeklerin yabancı kadınlara olan ilgisini biliyorlar.
Istisnalar var mıdır evet var. Ailede bile kardeşler arasında karakter farkları varken bir millet üzerinden bunlar böyledir diye bu kişi de böyledir demek yanlış. Ama bir gerçek de var ki Rusyadan gelen kadınların çoğu değer görmek için seçiyor burayı. Çoğu değeri parada, pulda görür bazılarınaysa manevi değer bile yetiyor.32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca nedenini bilmiyorum ama ben de Türk erkeğinden hoşlanıyorum ama hayalimdeki gibi olandan ve maalesef öyle birisi karşıma çıkmadı bundan sonra da çıkmaz 😔
- +1 yıl
Belki vardir takipleselimmi
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayran olmayi birak turk erkegi kabaligiyla, barbarligiyla biliniyor. Yurtdisinda tecavuzcu, siddet yanlisi olarak yayilmaya basladi turk erkeginin ünü. 2-3 ay önce bir haber vardi rus kizi ve turk erkegiyle ilgili simdi tam hatirlayamadim haberin icerigini ama o haberde de sasirtmadi tc erkegi. Bir tane amerikali bir kizdi sanırım turk erkeklerinin kendisini surekli rahatsiz etmesinden, taciz etmesinden dolayi sosyal medya hesabindan turkiyeyi bloklasmisti. Boyle bir sey vardi bir de. Yani kimse turk erkeklerine hayran degil. Kandirmayin kendinizi. Ve ben utanıyorum sizin adiniza. Bizim kizlara abazalik yapiyorsunuz bari gavur kizlara yapıpta ulkenin adini çıkarmayın. Yurtdisinda zaten iyi bir imaji yok turkiyenin bir de bizim erkekler abazalik, siddet, iskence, tecavüz, taciz gibi sapkinliklarini dunyaya yaymasın.
20 YorumlaZannetmiyorum. Tüm dünyada t*cavüzcü olarak biliniyor Türk erkekleri. En azından İtalya ve Rusya'da öyle, gitmiştim.
106 Yorumla- +1 yıl
Doğruya doğru şimdi. Türkiye'de o kadar çok kadına şiddet, tecavüz falan var ki. Tüm bunlara rağmen avrupanın Türk erkeklerine bayıldığını zannetmiyorum. Tüm erkekler aynı değildir tabi ki orası ayrı, ama yaşanan olaylar yüzünden hepimiz aynıymış gibi yargılanıyoruz maalesef.
- +1 yıl
Bu olay bir kaç ay önce olmuştu sanırım, yeni daha
+1 yılDoğru muu? Rus olup fakir erkekle evlenen birini göstersene hepsi zenginle evleniyor seviyorlarsada da zengin olanı seviyorlardır :) Artı o kadınlar burda iki yıl yaşasın hepsi nefret eder istediğiniz kadar kabullenmeyin
90 Yorumla
+1 yılHayran olduklarını sanmıyorum tamamen finansal bakıyorlar olaya, rus kadınları genelde çok güzel oluyor, bizim erkeklere güzel olsun yeter (gerçi genelinde nefes alsın mantığıda yok değil) finansal anlamda mutlu edildikleri için belki sempatileri oluşmuş olabilir.
42 Yorumla- +1 yıl
rusyaya 2 defa gittim.
cisiyet ayrimi yok. kadina iltimas yok.
insaatta alci yapan tugla doseyen kadinlar var.
turk erklelwrinin ilgi alakasi genel aile yapisi cok cekici ve sicak geliyor onlara.
siz hala tip mip guzellikten bahsedin.
- +1 yıl
@pieroveros soruyu iyi anlayalım o zaman verdiğim cevap belli finansal anlamda değer görmek
Aile & Toplum konusunda 602 cevap paylaştı. bunu bilmiyorum ama almanya'da alman kadınları beğeniyor ama kısa sürede ayrılıyorlar çoğunlukla çünkü kıskanılmak başta güzelken sonradan dayanamıyorlar bir de türk erkekleri yakışıklı geliyor onlara fantastik hayvansı ekeğiiiim tipi erkek işte. tabi sana %30'u böyle diyebilirim çünkü burada da italyan erkekler popüler... bence koreli erkekler iyi. koreli sevenlerde çok internette görüyorum ama yakın arkadaşlarım arasında yok. bilgi verdim.
40 Yorumla
+1 yılŞöyle bir şey var çok kullanıyorlar azıcık naz biraz cilve safım türk erkekleri de buna kanıyor 2 ilgi gördü diye güzel bir parasını yediriyor. Ki gerçi bunu türk kadınları da yapıyor maalesef. Uyanık olmanız gerekiyor. Bayılma değil bu kullanmak sadece. Rol icabı bayılıyormuş gibi yapıyorlar
10 Yorumla
+1 yılO soyle birsey aslinda hani derler ya nerde farklilik varsa insan onu sever rus kizlari da sarisin rus erkeklerinden biktigi icin yeni limanlara yelken acmak icin boyle birsey soyluyorlar yoksa karakterli insan veya yakisikli insan her millette aynidir
00 Yorumla
+1 yılKarıların içmekten gözü mü görüyo. E türk erkekleri de onlara kıymet werıyo hayatlarında ilk defa karı görmüş gibi dawranıyolar. Zaten çogunun gelme sebebi belli. Malum yollardan para kazanmak. E bizim bazı üstünzekalılar yağdırıyor:) nası sewmesinler
02 Yorumla- +1 yıl
Para kazanmak mı? Alakası yok. Bizim kültürümüzde kadına değer verilir. Onlarda bunu görüyor ve hoşlarına gidiyor. Siz sadece farkında değilsiniz. 3-5 tacizci o... Çocuğuna bakıp bize b. k atıyorsunuz. İnsan elinin altındakinin değerini bilmezmiş. Türk kadınının maharetliği ve fedakarlığıda başka millette yoktur.
- +1 yıl
@BitterChocolat3 yok ben o ruslara giden erkeklerden bahsediyorum. Hepinizi katarmıyım. Senin dediğin olamaz. Görüyorlarsa sadece erkekleri mi görüyorlar kadınları da görmeleri lazım ama türk kadınlarını hep karalıyorlar. Bizim erkekler de cok haklısın diyor.
+1 yılBelki yani olabilir neden olmasın Türk erkeği çirkin mi ama asıl hayran oldukları dış görünüşten çok huyları olabilir çünkü onlarda öyle birine sen benimsin aman gözümün nurusun benden başkası olamaz tarzı bir durum söz konusu değil haliyle Türk erkeğinin genetik koduna işlenmiş bu durum rusların hayranlığının sebebi bu olabilir.
00 Yorumla
+1 yılPek sanmiyorum böyle bir seyin olduguna
Illaki begenenler vardir istisnalar her zaman var ancak yabanci erkekler birde rus erkekleri varken türkleri napsinlar?
Cok kiskanc agressiv ve küfürlü oluyo türk erkekleri. Birde kaba ve kirici GENEL herkes icin demiyorum cogu öyle.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı. Olayın aslını bu postumda anlattım
Uzakdoğulu Hatun Hayranları Bamya Pipililikten mi Muzdarip?00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiçbir Türk erkeği bi Rus kadına aşık olmaz.. Sadece fiziklerine tenlerine aşık olurlar.. Sonuç olarak bi Türk kadını ile evlenirler.. Sen hiç trend olan Rus ile evli erkek gördünmü.. Ben görmedim hiç sosyal medya da... Sadece elde etmek istedikleri içindir bu Rus sevgisi..
00 Yorumla
+1 yılBegeniyorlar mi bilmiyorum ama begenmelerinin sebebi oradaki herkesin sarisin olmasidir. Bizimkiler de hem farkli gorunuste hem de tavlamada baya ilgili oldukları icin (saniyorum ki Rus erkekleri cool takılıyor ilgi falan yok) seviyor olabilirler. Rusya ya gidersem bir gun sorarim seviyorlar mi 😅
00 YorumlaHayatında kaç tane yabancı kadın görmüş ki bu yorum yapan kızlar. Dünyanın her yerinde Türk erkekleri aile kurulacak adam olarak görülüyor. Her milletin iyisi kötüsü vardır ancak bizim insanımızın sahiplenici yönü gayr-ı müslimlerde olmadığı için yabancı kadınları cezb ediyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 444 cevap paylaştı. Genel itibariyle beyaz tenli oldukları için türk erkekleri tarafından ilgi çekmesi normal. Günümüzün kadınları da kızıl erkekleri hoş buluyorlar İskoç ve İrlandalı erkekler gibi. Bu durum Ruslara ilgi duyulmasının sebebidir. Gelelim gerçekten güzel mi? Aslında çokta güzel değiller. Bı finlandiyali Polonyalı kizlar Ruslara 10 basarlar bence. Bunlarda tabiki Slav ırkı sayılır kökenleri ama adı çıkmış Rusun işte
01 Yorumla
+1 yılTürk erkeklerinin neyine hayran la? Pardon hayran olurlar
kadınlar yapıları gereği kendilerine köpek muammelesi yapan erkekler çok sever o yüzden bizim kanka türkler :D ilgi çeker :DQWD
Şaka şaka Ama şimdi Ukraynalı çıtırları düşünüyom ama ben temizim eşimde kapalı olsa ama ukraynalı ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh fd2kc00 YorumlaHayran olmaları bana gurur verir cünkü bende milletimin erkekleriyle gurur duyuyorum istisna olup nefes almamayı bile hak edenler olsada bir genelleme yaparsak Türk erkeklerine kurban ederim diğer erkekleri :)
40 Yorumla
+1 yılTabi canııııım ne demezsin hatta hepsi açmış bacaklarını Türk erkekleri gelsin diye bekliyo... Yahu yok öyle bişey Rusya'da 6-7 yıl çalıştım orada yaşadım. Türk erkeğini seven de var sevmeyen de var. Ve hiç biri de bacaklarını açmış beklemiyo öyle bi algı var nedense Türk erkeğinde ama onlar da 7/24 cinsellik düşünen insanlar değil. Sadece cinsellik konusunda Türk kadınlarına göre daha rahatlar o yüzden bu algı var
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence çözdüler sizi çoğu vur kafasına al ekmeği mantığındalar, insan her yerde insandır ambalaj yanıltmasın. Melek gibi görünmesi melek olduğu anlamına gelmiyor😂
50 Yorumla
+1 yılRuslar maço seviyorNe gariptir ki dayak yemeyi de seviyorlarVe bence Ruslar pek yakışıklı erkek aramıyor yaşlı göbekli amcaları bile seviyorlarSizden maço sizden dayakçı sizden göbekli var mı dünyada Anca türk kızlarını asagilayin pis macolar
44 Yorumla- +1 yıl
Her türk erkeği aynı değildir şahsen ben Türk kadınlarına çok değer veririm ve Türk kadınlarını aşağılayan insanlara hep çok kızarım
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 geneli öyle
Ayrıca Rusların sizi sevmesi sizin bı bok olduğunuz anlamına gelmez onlara para olsun yaşlı çirkin göbekliye bile verirler
- +1 yıl
Ben Rusları Türk kızlarına tercih ederim demiyorum zaten. Her zaman Türk kızları en iyisidir derim elalemin kızını napiyim ben derim ve Türk kızlarını kötüpeyenlere hep çok kızarım ve Türk kızlarına hep değer veririm. Diğer bazı Türk erkeklerin Türk kızlarının sevmeme sebebi ise bazı Türk kızları çok egolu olduğu için ve sadece para üzerine ilişki kurdukları için (bazıları ve ayrıca sadece kızlar değil, bu duurm erkeklerde de böyle) bizim Türk erkekleri de nedense bütün Türk kızları böyleymiş gibi davranıyorlar ama halbuki Ruslarda da böyle olanlar var. Bütün ülkelerde durum böyle yani bu duruma bende anlam veremiyorum ama cidden egolu, sadece tipe önem veren, keko ve kavgacı seven ve sadece para üzerine ilişki kuran Türk kızlarıda ne yazık ki var ama tabii kide sevdiğine çok değer veren, sevdiğinden başkasını görmeyen ve efendi kişilere önem veren ve kişiliğe çok önem veren Türk kızlarıda var. Yani anlayacağınız üzere ben o Rusçu erkeklerden değilim ve Türk kızlarına hep çok önem veririm.
- +1 yıl
@LucasHernandez O bahsettiğim tarzdaki hemcinslerim adına özür dilerim
Ya Türk kadınlarında iş yok yokk!.. Rus, Kazakistan, Türkmenistan, Azerbeycan hepsi hasta bize hepsiii!..😉🔥
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ya he hayranlar size. Bulmuşlar kerizleri tavuk gibi yoluyorlar sadece. Türk kadını bi hesap ödetti diye porogoz kozbon oluyor.
50 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bilmem. Hiç duymamıştım. Dünnetli olduğumuz içinmiş acaba🙈
Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Dur bir dakika, biz daha sadığın ve daha temiz bakımlı kibar naif ve romantik bir yapımız var ondan olabilir. 🙊😃😎00 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Tanıdım Türk erkekleri ile evli kadınlar çok mutlu..Çünkü bizim gerçek erkeklerimiz harika aile babası oluyor.. Rus hanım eşimden çok saygı görüyorum hayatımın en akıllı kararı diyor ve iki çocukları ile çok mutlular.
00 Yorumla
+1 yılAcayip hayranlar. Bayılıyorlar. Ayı davranışlı, kaba saba, alkolik, duygusuz, merhametsiz, seksle alakası kalmamış, dayakçı rus erkeklerinden sonra Türk erkekleri onlara ilah gibi geliyor. Tapıyorlar, bayılıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılÇekirdek aldım geldim niyet ettim görüş okumaya 😂😂
58 Yorumla- +1 yıl
😂🤣
- +1 yıl
Gel buraya birlikte çitliyelim kaçak çayda var fjfjfj 😂😂🤣 zaten ne zaman yok ki fhfhf
- +1 yıl
Tuzlu tabi 😂😂
- +1 yıl
Hadi bakalım Allah yar ve yardımcın olsun fhfhhfhf
Gizli Üye(25-29)+1 yılRus kızıyım ben ve 5 senedir Türkiyede yaşıyorum.
Rusyada erkekler hep sarışın ve sürekli alkol tüketirler. Türk erkekleri ise esmer olanlar renkli gözlü olanlar var. Sevdiklerini kıskanır ve sahiplenirler, sıcak kanlılar çok iyiler yani. Aralarında abazalarda var ama geneli çok iyiler. Evlenecek olsam bende Türk birisi ile evlenecem. ❤54 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@GHO5T Doğruya doğru. Aynen diğer kızlar Türk Erkeklerine çamur atıyor tecavüzcü diye ama bilmiyorlarki dünyanın diğer ülkelerinde de bu tecavüz vakaları daha çok. Yani bu tecavüz Türk erkeklerine sürülmüş kara leke. Kusura bakmayın kızlar ama kendi ırkınızın erkeklerine haksızlık ediyorsunuz.
- +1 yıl
Hanımefendi maalesef aramızda abazlar var eğer size karşı bir şey yaptılarsa ben onlar adına sizden özür diliyorum bizim kızlar bizi hep ezerler tecavüzcü tacizci diye sadece adımızı kirletmek istiyorlar Tecavüz taciz edenlerin zaten tanrı belasını versin onlardan herkes nefret ediyor birde bir şey merak ediyorum siz antalyadan ne istiyorsunuz geçen yıl gittim her yer rustu bi an kendimi rusyada zannetim
+1 yılKendinizi avutun böyle 😂
352 Yorumla- +1 yıl
Ah ah Antalya’da yaşıyorum Ruslar nerde Türk kızının bakmadığı kara kuru apaçı var onlarla kanka
+1 yılDeğiller maalesef. Paranıza ve ülkemize hayranlar. Keşke sevseler de hepinizi onlara yollasak😔 Uzun boylu, kaslı, sarışın Rus erkekleri de bize kalsa.😍😍😍
812 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim. Ben severim sarışınları. Tüm Rus erkekleri sarışın değil, kumral ve esmerler de var az da olsa.
- +1 yıl
Fransızlar gelsin
- +1 yıl
Onlar da gelsin. Her ülkeden erkek ithal edelim. Kurtulalım şu barzolardan.
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
+18238484
- +1 yıl
@alarachan söyle Lucas hernandez ve pavard da gelsin
- +1 yıl
@alarachan he yaaa ölüyorum adama
bilemiyorum ama sahiplenicilik konusu belki biraz cezbedici gelebilir onlara. kendileri rahat millet olduğu icin. bence yabancı kadınlar bu duyguyu tatmak istiyor, kıskanılmayı, korunmayı vs
11 Yorumla- +1 yıl
Rus erkekleri evlilik olayına baya geç yaşta bakıyorlar. Arkadaşım Rus ile evli ve mutlu , gerçekten mutluyum diyor.
Simdi, ruslar renkli gozlu, turklerin cogu esmer. Esmer turk erkekleri yakisikli geliuor olabilir, ikincisi turk erkekleri korumaci, rus erkeklerinin cogu icki icer kadina cok da deger vermez algisi var, bu yuzden de cekici geliyor olabilir. Ama şu var, benim kuzenim rus bi kizla beraberdi, evlenmeyi de dusundu, ama kiz yoksulluktan geldigi icin surekli maddiyat istedi, ve karadenizli sonucta ruslarda acayip sinirli bir yaoisi vardi.
15 Yorumla
+1 yılTurklerin esmerligini seviyorlar. Marifet sizde sanmayin yani, taniyinca vaz gecer bircogu 😝
40 YorumlaAlakası yok Rus kızları o kadar erkek arasında bize mi hayran kalacak? Kdkdkdkdkfk
40 YorumlaHayran olmak değil de beğeniyolar bence. Çünkğ onların erkekleri daha umursamaz kıskanmıyolar falan ama kızlar az da olsa sahiplenilmek ister ve türk erkeklerinde de bu var
10 YorumlaBirtane rus Türklere sallıyordu geçen neden hayran olsunlar ki hayran olunacak bişey varsa olsunlat ama hepsine olacaklarini hic sanmiyorum
27 YorumlaKişiden kişiye değişebilen bir durum, hepsi hayrandır veya hiçbiri hayran değildir diyemem ama tanıdığım insanlar kadarıyla saçma bir ilgi olduğu aşikar...
00 Yorumlabiz nasıl ülkeden kaçmayı düşünüyoruz onlarda ülkelerinden sizi kullanarak kaçmaya çalışıyor :D
diğer bir seçenek ise bazılarınızın eline para geçince soluğu rusyada alıyor onlarda biliyor abaza olduğunuzu kolay yem olarqak görüyorlar :D
birkaç kez şahit olduğum bir durum kadının orada birçok çocuğu var burada onlarıda saklıyorlar00 YorumlaRus gaciları türk erkeklerine hayran mi degil mi bilmiyorum ama ben hayranım onlara türk kızları kendilerini Rus gacilariyla karşılaştırmamızı çekemiyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gerçekten hayran ! cidden ! Arkadaşın sevgilisi var Rus. Allah düşmanıma vermesin. Çocuğun kafasını yiyor ama çocuk mal susuyor hep. Ye aşkım diyor. Aynısını bizim kızlar yapsa kezo der ang*t.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu rus kızı çoğu türk kızından daha erken olgunlaşıyor. Türk kızlarının çoğu malesef 30 yaşında bile ergen oluyor. Ama türk erkeklerinin çoğuda abaza ve sapık
00 Yorumla Antalyada yaşıyorum. Her taraf Rus kadını dolu, öyle hayran olduklarını sanmıyorum.. Onların iki temel amacı oluyor
1) rahat yaşam için zengin koca
2) bafi00 YorumlaBunun sadece Ruslarla ilgisi yok Avrupa'daki bir çok ülkesi içinde geçerli siz ülkemizdeki kızlara gösterdiğiniz ilginin 10 da birini gösterin böyle bir ilgi görmedikleri için hoşlarına gidiyor.
00 Yorumla
+1 yılÇevremde annesi rus babası Türk olan bir çok insan var bende buna dahilim ama ne kadar hayrandırlar orasını bilemem belki Antalya'da yaşadığım için böyledir :D
00 Yorumla
+1 yılcok sacma görüsler var.
rusyada yasamis biri olarak konusuyorum.
orda kadinlara erkekler bu kadar duskun degil.
iltimas yok , kadin her isi yapar.
erkegine guzel gozukmek icin her gun makyaj yapar. burda en cirkini kendini kaf daginda saniyor00 Yorumla
+1 yılSıcak denizlere inmek isteyen Rusların siyasi taktikleri. Şaka lan şaka:) Kimse kimseye hayran değil. Ama şurası bir gerçek ki soğuk iklim etkileri dolayısıyla erkekleri çok sert ve kaba ve alkolik olduları için ilgisizlermiş. E Türkiye'ye geldiklerinde de bizimkilerden fazlasıyla ilgi gördükleri için böyle bir düşünce oluşmuş olabilir. Olmayabilir de:)
00 Yorumla
+1 yılHayatlarına kaç tane rus kadın girmiş acaba djjsjsusj
33 Yorumla- +1 yıl
Kiskandin ;()
- +1 yıl
Aynen kanka :d siz onlara hayran olduğunuz için onlar size hayranmis gibi kendinize inandırmaya çalışıyorsunuz.😂
- +1 yıl
Şaka yapıyorum çok çabuk doluyosun
+1 yılGenişler ya bizim erkekleri begenmeleri normal şaşmamalı
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı. Yani Rus Ukrayna civarı evet doğrdur Şu anda görüştüğüm Türk kız 0 ama Rus UKrayna karışık fazlası ile var.
10 YorumlaValla öyle olduğunu çok düşünmüyordum kızların yorumlarını gördüğüm ana kadar ve şu bir gerçek ki rus kadınları türk erkeklere karşı ilgileri var mı bilmiyorum ama bizim kızlarda bı çekememezlik var kesin
10 Yorumla
+1 yılYoo niye bi hayranlık olsun ki oluncak bi şey yok ortada malımızın huyunu biliyoruz odunun kalitelisi mi olurmuş
10 Yorumla
+1 yılPara avcıları onlar... Kendi memleketleri de yaşayamadıkları hayatı Türkiye de bizim paralı Türk erkeklerin peşindeler
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk erkeği nedir? Efendi.
Tüm kadınlar kimden nefret eder? Efendilerden
Demek ki Rus kadınları ne istiyor? Sömürmek
Mevzu bu kadar basit.
Sinek yağlı mahsule, kadın mala mülke gelir.
Kadınların dünyasında aşk meşk kavramı budur.18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 Boşver aga ben erkek haklarını savunurken kızlara yaranmak için bana küfreden gavvatları bile gördüm ben kızlar eksilemiş ne ki...
+1 yılParanız varsa değil normal Rus kızı putinin kızını bile... Neyse
Para her şeyin başı oldu bu devirde10 Yorumlarus kızlariyla ilgili soru sormayi biraksak mı ki abi? hani onlar da bunun rövanşı olarak afrikalı siyahi erkeklerin üstünlükleri ile ilgili konusmamaları icin 🙂🙂
10 Yorumla- Devamını Gör (161)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat