AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Davul bile dengi dengine demişler sen bir rus kadını olsan kendine bakar mıydın?
Türk kadınları hayran değil bize elalemin kadınları niye olsun.
Hayran falan değiller. Biz kendi ülkemizdeki kadınlara saygı gösterip el üstünde tutamıyoruz Kİ sıra Rus kadınlar gelsin.
Bravo
Teşekkürler.
Evet, hepsi sizi istiyor. Hepiniz oraya gidin ve bir daha gelmeyin...
Turk kizlarinin klasik kendini acutmasi şudur. Parasini seviyorlar :D yaw he he kendi ulkerinde erkeklerin hepsi fakir zaten bi zenfin Türk erkekleri :D gecsinler bu isleri beni markadaslaeimin cogu rus kadinladla evlidirArladaslarimin cogu zengin degildir. Kimisi garsondur kimisi awm de calisoyor kimisi tezgahtardir çogu oyledir.
Rus kızları Türk erkeklerine mi hayranmis bence Türk erkekleri Rus kızlara hayran olduğundan kendilerine bunu inandırmaya çalışıyo
İsteyen istediği ile olsun yeter ki kafalar uyuşsun
Kesenin ağzını acarlarsa hayran oluyorlar herhalde. Uzaktan da olsa tanıdığım iki çift var
Hı hı bayılıyorlar size o yüzden elinizin altında birer tane Rus kızı bulunuyor. Ey Allah'ım övöcöböçcçxçcç
Türk kızı yüzünden türk erkekleri rus kızıyla evleniyor😎
Biz de Rus erkekleriyle evleniriz hepsi taş gibi valla. d
Hahaha size mı bakıyorlar san ki?
Size bakıyorlarsa bize hayli hayli bakarlar 🔫
Ayn😂😂😂😂😂makyaj guzelleri
Peki sizin neyinize bakarlar?
Herseyimize
Neyse tartışmayalım bu konuyu
Absbsnsmdndn çok gülcem bak git şurdan
Cahilliğine gül. git araştır rus kızları en çok kimle evleniyormus
Tamam evlen sen bir şey demedik. Mutluluklar
Kendi ırkımdan istiyom ben
O zaman neden iki saat tartıştık
Öylesine. Ama gerçek yinede rus türk ilişkisi. ben tercih etmem ama
https://voca.ro/1oAfB3QXkQVq
https://youtu.be/-ZhjQfQm5O0 haklıyız
O dediğin 100 kişide 1 kişi. Türk erkeklerinin abaza olmadığını bilmeyen kalmadı sanırım kadınlarda asyalılarla fransızları sevmeye başladı
Yav yalan ya zamanında turist çekmek turizm sektörüne adam bulmak için uydurulmuş bunlar kckdkdkekd karıların uzun uzun sarışın kaslı mavi gözlü o kadar adamı var bize mi bakacak kdkdkwkdkd
Valla bilemiyorum; ama ben neden sevgili bulamıyorum? 31'e girmeme 2,5 ayım kaldı ve halen sapım. Bıktım saplıktan.
Evet bunu biz söylemiyoruz YouTube da bir çok örnekleri var. Rus kadınlarının Turk erkegi hayranlığını göreceksiniz.
Onların erkeklerine göre daha koruyucu, daha sahiplenici ve ailesine düşkün yapıdayız bu da onlar için çekici geliyor
türk erkeğini cazip buluyorlardır biraz fazla fedakar türk erkeği zaten 120 bin rus gelin var türkiyede
Rusya da erkekler kizlara değer vermiyor , ilgilenmiyor sadece xxxxx atıyor. Türk erkekleri de sahiplenen kiskanan biri oldugu icin değer biliyorlar.
Şimdi hayir desek kiskaniyor diyecek jshsb benim sulalemin yarisi Rusyali. Orada dogup buyuduler ama oyle bir sey kesinlikle yok..
Onlar erkeğe biz kadına açıtık , çıkar ilişkisi.
Rusya'da bir çok genç kadın çocuklu ve dul.
Aile yapısı hoşlarına gidiyor.
bir sürü rus tanıdığım var hepsi beğeniyor beni ama herkesi mi bilemem ama Türk erkek modelini seviyorlar genel olara
Evet armudun iyisini ayılar yer dedikleri doğrudur 😉
Rus kızlar: ooo gelin agam biz de sizi bekliyorduk
ama gerçekler:Ayol rus erkek varken size mi bakıcaz?
Olabilir röportajlarda genellikle hayran olduklarını dile getiriyorlar
Bir şarkı vardır hani tek sözlü ritmi de canlansın arka planda. "Palavraa palavra palavraaaaaaa."
Sosyal medya manipülesi işte ama dur bazılarıda yerden yere vurur.
Olabilir hayran olunacak türk erkekleri de yok değil
Yok öyle bir şey 😃 Hayal dünyanız ne kadar da geniş.
Çünkü Türk erkekleri azıcık 2 yüzlü Türk kadınına davrandıkları gibi Rus kadınlarına davranmıyolardır
Yabancı karılar sizden korkuyolar beyler ne hayranı
Yok be sadece yakışıklı bulduklarına hayranlar, onlarada çok rastlanmıyo, sonuçta türkiyede yakışıklı erkek çok yok
Uzun boylu erkek Türkiyede bol var.
1.80 üstü çoğumuz
Kişiye göre değişir kimisi gerçekten seviyordur kimisi para için
Bilemiyorum büyükannemin annesi Rusmuş kocası Türk olduğuna göre gerçekten de öyle olabilirler :D
Herkes herkese ilgi duyabilir yani hayran olabilirler ama genellememek lazım
Bilmem bire bir onlara sormak lazım kesin bir yanıt için
Uzun süre orada yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim, defalarca evlilik teklifi aldım, ancak valide dilini bilmediğim gelin istemiyorum dedi, bizde eyvallah dedik..
Rus kadınları bilmem ama Türk erkekleri rus kadınlara galiba hayran 🙃🙃
yabancı kadınlardaki türk erkek seviciliği aşırı saçma
Aşırı saçma değil.. siz kıymetimizi bilmiyorsunuz!..😉
Olur olur selamımı söylesinler gelir her türlü yerizzzz😀😀😀
Doğru. 4 tane Rus sevgilim olmuştu biri ukraynalı.. Anlatılmaz yaşanır 😎
Şehir efsanesi. Kendimizi kandırmaya gerek yok, hayran falan değiller. Tersine Türk erkeklerinde Rus kadınlarına karşı bir hayranlık var gibi.
Kardeşim bunun ırkı yok erkek bakımlı kadına düşer nice türk kızlar var bi baksa dağ devirecek 👍
Bu videoyu buraya bırakıyorum 😅
Öyleler valla sürekli türk-rus evliliği oluyor ülkemizde
büyük çoğunluk öyle amcamın eşi de rus o da öyle diyor
Evet, esmerleri beğeniyorlar ama ben buğdayım ağlıcam.😔😂
rus kızlarından gına geldi, hayran falan da değillerdir
Bizim onlara hayranlık seviyemiz kadar onlarda bize hayran.
Kendi milletimin kızları daha güzel hem dilini biliyorum ne Rusu?
Karina vardı lora vardı sormak lazım memnun kaldılar mı diye
Bazı ruslarla az da olsa konuşmuşluğum var. Bizim abazan türk erkekleri yüzünden sanırım olsa gerek bir kısmı nefret ediyormuş
Puhahahahahhaha bizim krolari begeniyolar iste zevksiz gavurlar
😂😂
Hayatımda duyduğum en komik şey herhalde kdaldnaldn
Rus kadınları Türk erkeklerine hayran değiller. Ilgi ve alakaya hayranlar. Rus erkekleri onlara bir hiç gibi davranır fakat Türk erkekleri ise tam tersi davranıyor. Olay cinsellikle olsa bu durum Rus kadınları için önemli değil
Bu genelleme yanlış ama öyle insanların varlığı da tartışılmaz elbette. Tahminimce rus kızların kriterlerine göre değişim oluyor eee rus kızları atalarından örnek alıyorda olabilir ataları sıcak denizlere msksmzka
Vallaha ben hiç Rus biriyle tanışmadım. Ama internetten falan çok gördüm. Sma hastalı çocukların bir kaçının annesi yabancı mesela.
Rus kadınlarına sorulsa bu soru daha doğru olurdu 🙃
soruluyor da zaten cogu sapik ahlaksiz diyor 😂
Bence türk erkeğı , rus kızı veya ingiliz erkeği gibi bir algı oluşturulması yanlış çünkü her insan ayrı bir dünyadır ve bunun anlaşılabilmesi için o dünyanın içıne girmeniz gerekir. Bu konudada öyle bir algı yok hepsi saçmalık.
Hayran olabilirler. Şu yüzden. Rus kadınlar bebek doğduğu gibi kocalarına bırakırlar. Büyüdükten sonra eve gelirler. Yani Türk erkeklerinde çocuk bakma potansiyelini bulmuş olabilirler.
Sen iki de bir ne istek yolluyosun arkadaş yollama . m. kk
Hayran oldukları ilgi ve tavırlar yani Rus bir arkadaşım kesinlikle bana Rus erkekleri içmekten başka bir şey bilmez demişti Bence olayın ana sebebi bu