Öyle zannetmeseniz zaten tebelleş olmazsınız kızların başına. Rus kızlara tebelleş olmanız için bahaneler işte.
3 ay
Öyle zannetmeseniz zaten tebelleş olmazsınız kızların başına. Rus kızlara tebelleş olmanız için bahaneler işte.
Rusya da yaşadım 2 seneye yakın. Ve evet şehir efsanesi haline gelmiş bizden önceki dönemden. Onların ilişkiye bakış açısıyla sizinkiler bir değil. onları anlamanız için onların yaşadıklarını yaşamanız lazım. Peki neler yaşadıklarından hiç haberin var mı? Zannetmiyorum.
Rus kizini anlayıp napcam? Gunun sonunda Turk erkeğiyle evleneceksem kafa yormaya ne gerek var
Türk erkeğini Türk kızları hariç herkes beğenir çünkü sahiplenirler. Türk kızını da Türk erkeği hariç herkes beğenir. Çünkü dışarıya karşı çok kolaylar kanks. Kızcaksın belki ama gerçekler.
Turk erkegi abazan olmasaydı bence gayet begenilecek erkekler ama abazanlık yuzunden "insan" seviyesinden dusuyorlar, medeniyetsizler o yüzden begenmiyorum. Turk erkeklerinin Turk kizini begenmeme nedeni de egolu olmamızmış. Abazanlıkla ego bir mi? Birisi sapıklık, rahatsızlık veren hayvan olma durumu digeri ise her insanda olabilecek bir kotu huy
Biz insan ariyoruz siz cok guzel kız ariyorsunuz. O yuzden Turk kizi Turk erkegini begenmiyor Turk erkegi de Turk kızını işte
Doğru Türk erkeği çok abazan orta doğu erkeğinden farkı yok. Tekrara düşecem ama çoğu zaten abazalıktan Rus kadını diyor. Bana soracak olursan 7 Rus kız arkadaşı olmuş birisi olarak Türk kadınlarından farklarını güzellik olarak betimlemem zaten. Türkiye de çok güzel kızlar var RUslara taş çıkarırlar. Karakteristik özelliklerinden sebep tercihim olur. Türkiye de ise insanlar sarısın renkli gözlü diye cinsel dürtüleriyle''ruusssss, ruuuussss'' diyor. Hayırlısı. Hiç bir Rus kadınına Türk kadının ezdirmem. Ezdirmedim de, ama aralarında ki fark tamamiyle karakteristik.
Bence değildir ya çıkarları için hayran olabilirler bir Rus videosunda Türk erkekleri hizmetkar , ilgili filan diyorlardı çıkar meselesi için hayranlar bana göre.
“Rus kızları Türk erkeklerine hayran” cümlesi bana biraz erkek egosu okşama manşeti gibi geliyor 😅 Her Rus kız aynı değil, her Türk erkeği de evrensel crush değil tatlım. Bu işler pasaportla değil enerjiyle oluyor 🔥 Eğer biri sana ilgi duyuyorsa bu milletinden değil, karizmandandır. Tebelleş olmayı romantize etmeyelim, karşılıklı vibe varsa yürür, yoksa zorlamaya gerek yok 💅✨
Cevap
5Cevap
degıller, avrupada gıderlerı yok. Turk erkegının beyaz sarı kombınasyon hevesınden oyle bı algı var, onlar ıcınde arzulandıkları yer cekıcı gelıyo sadece.
Bence değil ama niye evleniyorlar anlamıyorum. Para diyenler para için kimse saçma sapan işler yapmaz ya bana saçma geliyor
Niye evlensin canım sana hayran cunku
Bana niye hayran olsunlar kardeşim
Erkek misin sen
Asiri ateslisin beeee arzuluyorlar iste
yok ya ayıkmışlar bizikilere. birisiyle konuşuyorum her gün duyduğum şeyler diyor ne desem.
Çoğu kürtlerle evleniyor parası olana hayranlar daha çok. Bizimkilerde havalara giriyor fakirle evlenen rus var sanki
Bunlara bakan Rus kızı melek gibi olsa bile zaten kızda bir sorun vardır. Yanlış kisiyi begenme sorunu vardır
Xde bir erkek vardı köylü rus kızı övüyordu skdkdmdm .
Biz onlara değiliz onlarda bize. Sana nasıl konuşuyorsam onlara da öyle konuşurum.
Zannetmiyorum neden hayran olsunlarki
Yanıyorlar türk erkekleri için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?