Holaa 🎈 Türk erkekleri gerçekten akıla kazınmış bir şekilde "Rus Kızı" hayranı oldukları çok belli bence. Bunuda dün sorduğum soruda yorum olarak bildiren bir çok kız vardı. Bende bunu sormak istedim.Kendimce vereceğim cevap: Birincisi ve en temel sebebi bence genelde sarışın ve renkli gözlü olmaları oluyor çünkü bizim ülkemizde o tür insanlar az olduğu için az olan şey her zaman değerlidir mantığı ile sarışın ve renkli gözlü olanlar daha değerli oluyor. Ondan sonra diğer kişilik sebepleri geliyor mesela o kızların daha rahat olması, daha rahat cinsellik ihtimali, bizim kızların daha çok trip atması falan filan bu son sebepleri ben desteklemiyorum ama yazmak istedim.Ey kızlar; sizce erkekler neden Rus hayranı? Ey erkekler; siz neden Rus hayranısınız? Söylesenize hele hele...🎈
Türk Erkeklerinin "Rus Kızı" hayranlığı nereden geliyor?
Çünkü sadece güzel oldukları için egoları yok ve ruslar genel olarak (erkek kadın farketmeksizin) ne kadar değer verdiğine bakar. En azından ben bu yönden bakıyorum ama ülkemizde doğal beyaz tenli, sarışın, renkli gözlü ve uzun bacaklı kadınlar çok çok az olduğu için bu yüzden ruslar daha çekici geliyor. Nadir olan güzeldir hesabı
Sorsan hepsi bakire kız ister ama nedense ruslarla olmak ister. Türk erkeği önce ne istediğini öğrensin. Derdiniz evlenip aile kurmak mı yoksa bol bol seks yaparak yalnız ölmek mi? Yok ben bakire kız olmasa da olur diyenler müstesna.
Aslında bu duruma şöyle bakıyorum ben. Kızlarda da erkeklerde de bir yabancı hayranlığı var. Dillerini pek anlamadığımız için tartışamıyoruz ve bu durum çekici kılıyor.
Karakter olarak hiç bir Rus kızıyla tanismadim o yüzden erkeklerin karakter olarak söylediklerine pek tepki vermiyecegim . Abartildigi gibi tüm kızları güzel degil ama çoğunluğunun maşallahi var. Genetik olarak şanslı bir ırklar kadını da erkeği de. Bizim erkeklerde güzelliklerine hayran kalıyor. Bunda sıkıntı yok. Çünkü kızlarda yabancı erkekleri beğeniyor. Ama Rus kızlarını övücem diye kendi milletinin kızını gömen kişilerde kendine adam demesin bir zahmet. Kısacası güzellikleri için hayranlar.
5 yıl Rusya'da yaşadım hâlâ daha ara sıra gidip geliyorum. Rus kadınları en büyük avantajı memleket soğuk bozulma yapmıyorlar. Et dışarıda bozulur buzdolabında bozulmaz. Bu olay ilk avantajları. 2- Cebinde kuruş para olmaz ama bir şekilde bulur o manikür yapılır. Her daim bakımlıdır. 3- Türk kadınlarına göre daha rahat olmaları 4- Rus erkekleri içip içip sızdığı için onlardan göremedikleri ilgiyi bizim saplardan fazlasıyla görmeleri 5- Fabrikasyon sarışın renkli göz 6- yaşları bozulmadıkları için belli olmaz. 45 yaşındaki kadın 35 dese ben bile hâlâ daha inanırım. Ama şunu da unutmayın salaş olanları da var ve hiç bir Rus kadını (hatta diğer Slav ırkı da dahil) bacaklarını açmış erkek beklemiyor. Fakat bir Türk kadını kadar da tutucu değil bu konuda.
Detaydaki temel sebep diye açıkladığın şeye tamamen katılıyorum. Bir de şöyle bir şey var, Rus kadınları sadık ve eşine düşkündür. En azından bu böyle bilinir. Bir de mütevazidirler. Tabii benim saydıklarım bir Türk erkeğinde hayranlık uyandırır mı emin değilim.
Bence sebebi güzellik değil. Bildiğim kadarıyla Türk kadını gibi tripli nazlı değiller. Meselw bizim bir tanıdık 2. Evliliğini yaptı bir Rusla, durumları iyi ama kadın tarlaya falan gidiyormuş eve gelip çok mutlu karşılıyormuş hiç nazlanmıyormuş bunu o adam söylüyor... hatta diyor ki böyle olacağını bilsem ilk karımla 25 yıl evli kalmazdım🤷♀️ yani mevzu güzellikten öte bence
Psikolojik olduğunu düşünüyorum güzel olmalarının da etkisi var fakat tarih dersinde hocamız gerçek Ruslar öyle olmaz karınları gayet kilolu ve çirkin olurlar demişti ve eşlerini ellerinde tutmak için sadece kendilerine bakım yaparlar diye biliyorum birde orada ekonomi düşük olduğu için çok düşük fiyatlara dahi hayat kadınlığı yapan varmış e malum bizim erkeler de meraklı yabancı kadınlara daha çok para verirler onlar da bu yüzden seviyor 😂
Hic öyle hayranligim yok ve Türk erkekleri Rus kadinlarini Türk erkeklerine kolay veriyor algisi var, halbuki Türkiyeye gelen kadinlarin cogu rus dahi degil, moldova, ukranya falan ve onlarda fuhusu icin zaten geliyor. Türk kizlari simdi alinacak ama , cidden Türk kizlari cirkin ve biraz ilgilen kendilerini Angelina Jolie zanediyor.
Yapılarından dolayı bence uzun zayıf renkli göz genelde sarışın 😁bide yakın ulaşılmaz değil. Avrupa’daki erkeklerde Türk ve Faslı kızlara hasta mesela 😄 tercih meselesi
Türkiye deki Kadınların çoğu en ufak bir şeyi bile yanlış algılıyor ve rahatsız oluyor. Ancak Türkiye ye en çok turistin geldiği Rus kadınlarının sıcaklığını ve samimiyetini görünce, onlara yaklaşmaları daha sorunsuz oluyor. Aynı zamanda bu diğer milletteki Kadınlar için de geçerli. Sıcak bir karşılama ve samimiyet.
Çok saçma bulurum her milletin güzeli vardır ama Ruslar bana tek tip geliyor karakterini bilmiyorum sonuçta her insan farklıdir her teninde güzeli vardır ama kumral ve esmerlerin güzel olanı daha güzeldir bence daha dikkat çekici mesela latinleri ben daha çok beğenirim Ruslar tarih boyunca abartıldı hep yani eskiden bu yana bir bilinçaltı kalıbı gibi
Cok haklısın bence ama çoğu erkek hem evlenecegi kadının bakire olmasını istiyo hem de evlenmeden önce cinsel ilişkileri olsun istiyo çelişki içindeler bence Türk erkekleri ne istediğine net bir karar vermeli
Bence tamamen seks için tercih ediyorlar. Çünkü Bizim türk kızlarımızın bu konuda birçok tabusu var ama onların yok. Hem erkekler onlarla geçici birliktelik yaşıyor.
Gerçekten hepsi güzel değil. Hatta bizim çoğu kızlar amiyane bir tabirle bin basar. Neden hayranlık var, onun cevabı çok basit; "Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş."
Erkek yokluğu çeken ve ülkemize de en yakın ülkelerden biri olan Rusyanın vatandaşları olduklarından bizim abazanlarin ilgilerini çekmeleri normal. Karakteristik özellikleri de bizden daha iyi değil. Sadece bizimkilerin islerine geldigi icin iyi gibi gosteriliyor. Aynı tavırları sergileyen Türk kızlarına fahişe deniliyor zaten. Bu yüzden çoğu Türk erkeği onları kiskandigimizi düşünseler de yanılıyorlar.
kısa ve net: sordun mu bana hayran mısın diye? hayır, internette reklamlarda rus kızları olunca erkekler rus kızlarına sulanıyor oooo falan saçma, rus kızlarını düşün türk kızını düşün, eğer arasına aşk giriyorsa öl eğer arasına tarih, geçmiş geliyorsa yaşa
Rus kızlarını nedense bir türlü sevemiyorum ama kazak türkmen kırgız ve sibirya kızları daha hoş geliyor gözüme Rusların çene yapısı hoşuma gitmiyor tabi bence
cahil oldukları için sarışın beyaz tenli demek yeirne rus diyolar bin tane tanıdığım rus var başta yakın arkadaşlarım olmak üzere ama hiçbiri de fotolardaki gibi değil ve çok aşırı soğuklar.
Sadece Türkler değil tüm dünya erkekleri hayran. Ancak Ruslar en çok Türkiye yi ziyaret ettiği için algı böyle oluşmuş. Rus kadınlar rus erkeklerden nefret ediyor çünkü ayık gezeni yok