AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
Rus erkekleri muhtemelen kadınları sallamıyolardır bizim gibi değiller kadınlarında ilgi hoşlarına gidiyodur bence başka mantıklı bir şey bulamıyorum
Hayran olduklarını duydum sadece. Hayranlıkla kaldığı sürece sorun yok. Allah yoldan çıkarmasın.
Bu Rus kadınlarının anlamıyorum kara kıllı adamları nasıl istiyorlar bir kaç tane tanıdığım var kadın cirlop gibi süt adam kara kıllı kadın seviyor evlendi degisikler
Kıllı mıllı götüroyor adamlar 😄
He valla götürüyor haklısın
Bizim burdakilerde kız yok diye dursun 😁
Hayır sadece erkekler seviyor Ruslar Türk ya da İtalyan diye ayırmaz her insan gibi kime aşıksa ona gider
Bir millete bağlı kalmazlar
Irklararası girerler olaya 😄😄😄
Ya herkes de öyledir ztn kimi severse onunla birlikte olmak ister sadece Ruslar da olan bir şey değil bu
Arkadaşım Rusya'da çalışıyor rus kızların dediğine göre Türk erkekleri hem temiz hem ilgili oluyorlarmış Rus erkekleri çok kabaymış o yüzden ilgi duyuyorlarmış
Ruslar her erkeye hayran kalıyor
Beslemiyorlar. Hatta Türk erkeklerinin çoğunun abazan ve terbiyesiz, kaba olduğunu düşünüyorlar
İtalyan erkekleri nasıl Türk kızlarına bayılmıyorsa onlar da o şekilde
Ruslarin işi yok bize baksın ama beğendikleri oluyodur tabi yakışıklı çok ülkede
Ukraynali arkadasim tüm türk erkeklerin burak özcivit gibi oldugunu düsünüyor... hic türkiye e gitmemis ama daha 😂
Kimsenin kimseye hayran olduğunu düşünmüyorum ama beğeniyorlar.
*Gecen bol olsun.*
İlgiye sevgiye muhtaclar birazda paragozler. Rus erkekleri alkolik ve tembel kariya kiymet vermiyolar yoksa hayranlikla alakasi yok.
Kesinlikle erkeklerin egolarını tatmin etme yolundan başka bişey değil😂
tabiki de hayranlar... Türk erkeği başkadır, değerimizi bilin :D
Başkasındaki.. okta olsa senin olmadığı için tatlıdır
Bunların nesine hayran olacaklar ajzjsbdj
Neden bizde ne eksik🙄
@peteninejdergası bilmiyorum hep erkekler bizi kotuluyor artık ben onları kotulucem
Haklısın valla.
Hep sarılın gördükleri için kendi erkeklerini bir hayranlıkları var evet
Sadece çok eşliliğe açık onlar tatilde bulabildiği Türkler var
Türklerin 11 cm lik çükleri rusları doyurmaz anam. Yüzlerine bakmazlar çirkin ve vasıfsız türk erkekleri
Bir çok Rus kadından (Bir elin parmakları kadar hepsi) Biz Rus kadınları Türk erkeklerini hak ediyoruz. Türk kadınları da Rus erkeklerine layık demiştir.
Bak cinsel hayatımda rus kızlarını tercih ederim aile ve yuva kurmak için türk kızlarını.
kişiden kişiye değişir, ama genel olarak böyle bir hayranlığın olduğunu düşünmüyorum.
Bütün kadınlar erkekler için aynı şeyi hisseder. Ama genel anlamda Rus kadınını Türk kadınıyla kıyaslarsak, her konuda Türk kadınından öndeler.. Bizim kadınların eskort olanı bile trip atar, arızalı.. sıradanına hiç gelmiyorum bile:)
Değiller. Bizimkilerin uydurması. Sırf "Türk" diye birinden hoşlanan varsa zaten aptaldır.
Rus, Alman, Ukrayna, Türk bilmem ama Erkek ler Kadınlara hayran bu bir gerçek. Kadınlar belki erkeksiz yaşayabilirler (bir kadın olmadığımdan çok emin değilim) ama bir erkek kadınsız yaşayamaz eminim. Doğamızda var bu.
Deve yüküyle parayı sana yedirseler sende hayran olursun, ben olmam tabi o ayrı. Türk erkekleri de başlıyor; ruslae bitane ruslar can bilmem ne. He can can
Okadar parayi hangi kiza yedirsen hotu kalkar yapmicagj sey yoktur sende yapan hemde essek gibi
rus kadınları paraya ve votkaya hayran tipin önemi yok.. kafa hoş gelen vuruyor giden vuruyor..
Zannetmiyorum paraya hayran birde türk erkekleri onları görünce bitiyor zaten kadın da bunu kullaniyor
Yaw he he bizim köyde de okyanus var.
Rus kızı nerde Türk erkeği nerde ,
Hacı Murat , Mercedes Benz Amg’ye yetişebilir mi mq 😂
Ne Alman, Ne İngiliz, Ne Rus varsa Yoksa Tek Kız Türk Kızı
68 milyon rus kadını var tek tek ölçmek lazım bunun için ^^
5 yıl abd'de yaşadım yabancı kız lar bit ch adam gibi kız yok.
Rus kızları hayran mı bilmem ama ben Rus kızlarına hayranım
Tipe bak
bunu armi'ye sor. rus kızları konusunda uzmandır kendisi.
Hayır 😂 bizimkilerin egosu çinden büyük saçma hayaller yıllardır ağızlarda dolaşmış rus kadınlarının türk erkeklerine hayranlığı diye , ulan kıllı gobeklileri ne yapsınlar?
Hayır Türk erkeklerinin Rus kadınlara dibi düşüyor
Rus erkekleri de türk kızlarına hayran muhtemelen sebebi esmer çoğunluk olduğu için ya da biz türklerin sahiplenme duygusu fazla olduğundan
Karşılıklı olarak bir hayranlık söz konusu olabilir
birçok konuştuğum rus kadını, sadece sahiplendiğimiz için seviyorlar bizi..
Cuklerne hayranlar. Rus erkekleri cinsel yönden pek ilgilenmezler. Bizimkilerse üstünden inmez ve bu durum rus kızlarının Türk erkeğin e hayranligindaki 1. Ve en geçerli sebep
İlgiye, sevgiye bizden daha aç oldukları için evet.
rus erkei turk erkeinin kadına verdii deerin on da biriri vermez o yuzden turk erkek lerini seviyolar ama malesef onlar bir zaman sonra bozuluyo sonra onlar da turk kadını gibi davranıyo.
yani
Olabilir.
Bizimkiler onlara, onlar bizimkilere mutlu mesut yaşasınlar işte
Evet rusya ya gittiğim de herkes imza istedi benden.
esmer olanlara hayranlar 🤣🤣🤣kranyaya giden bir turk olarak konusuyorum
Turk erkklerindeki sahiplenme dygusuna hyran olduklrini biliyorm cunki onlarn erkklrinde bu dygu olmadgi icin
çok hayranlar bizde onlara ne nazları var ne basları ağrıyor ne dalıyorlar mis gibiler mis
Hayranlıktan değil merak ve farklılık arama isteği.
Onu bilmem ama mikkemeller parayla asla birlikte olmadim kimseyle
bence sen vercek yüz dolar yüzünden hayranlar
allah aşkına neyımıze ya
Türk erkeklere ruslara asik yatmak istiyorlar ama ruslar tinlamiyor bunlari begenmeye devam edin😂😂
karşılıklı uyum ve memnuniyeye bağlıdır genelde severler bizi seveler rus kadınları :)
Daha çok yanında kadın olunca kendini kaybeden para babalarına hayran olabilirler
Rus (sarhoş) erkeklerinden çok dayak yedikleri için türk erkeklerini severler.
Yok öyle bir şey sadece eskortlar öyle diyor ki müşteri toplamak için
Rus kizlari paraya hayran
Nesine hayran olsun peh. s. d
Değiller.
tam tersi değil miydi? Yani bizler hayrandık?
sanmiyorum hayran olduklarini :D
Bencede sadece seksi çok seviyorlar