Gizli Üye(30-35)+1 yılTüm parayı erkekler ödeyince, ne kadar centilmen yaa derler. Ama kadın tüm hesabı ödeyince herkes erkeğe hakaret eder. Bu iğrenç, cinsiyetçi , erkek düşmanı düzeni feministler yarattı. Şimdi de erkekler kendini savunuyor, eşit şekilde karşılık veriyor. Bana göre herkes kendi yediğini ödemeli, benim görüşüm bu. Ama feministler hesabın hepsini erkeklerin ödemesinin bir zorunluluk olduğu fikrini topluma dayatmaya çalışıyorlar. Bu feminizm ideolojisi tamamen yok olmadan, erkekler de bu şekilde davranmaya başlayabilirler. Eğer erkek arkadaşının bu davranışından rahatsızsan, feminizmle mücadele etmeye şimdiden başla bence. Feminizm erkek ve kadın arasındaki aşka açılmış bir savaştır. Tüm romantiklik, çekicilik gidiyor ilişkideki, sadece çıkar ve menfaat ilişkisi olan bir toplum yaratılıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Anlıyorum seni kuzu bir kere hatunla yemek yemiştik ve ben mekana para çekmeden gitmiştim olmadığı halde bile o anda aşkım sen bekle ben para çekip geleyim dedim oda aşkım bende var demişti harbi öküzmüş
23 Yorumla
Soran+1 yılÜslup önmli işte öküzün önde gideni
Soran+1 yılAjhsjdjsjs
Yanında para olmayabilir. Erkek diye o ödiycek diye bişey yokki okdr kadın erkek eşitliği diye dolanıyoruz ortalıkta alın eşitlik bunu kasıtlı söylemiyorum ne yani bir erkekte hesap ödeyince kötü mü hissetsin. Sadece bize erkeğin ödemesi normal geldiği için şaşırdın ama bunu bence ona söyleme çünkü eğer o an yanında parası yoksa alınabilir hatta ters tepki bile verebilir
30 Yorumla
Tam bir dağ ayısıymış. Parası olmayabilir para ne ki zaten. Ama biraz ilgi kırıntısı yoksa o iş yaş. Değişmez ayrıca insan 7'sinde neyse 77'sinde de aynıdır...
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen katılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOna karşı duyguların , onun gerçek karakter ve huylarını görmeni engellemiş ve bahsettiğin acı ''tecrübeyi''yaşamışsın..
Ona deneme amaçlı sorular sor ve dinle cevapları, maddi sıkıntılardan bahset ve borçlarım var nasıl ödiyecem kimden istesem borç bir öneri sun vb. diyerek dene.
Ancak ilişkinin geleceği karanlık..30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bırakın şu kazmaları artık. Parası olmasa bile erkek erkekliğini koruyabilmeli. Konu maddiyat değil davranış. Aynı durum bir kere başıma geldi. Yalvar yakar randevu isteyen koskoca adamdı bir de. Hesap geldiğinde tıkı çıkmadı, susarak oturdu. Ben ödedim. Ve bir daha görüşmek istemedim. Yıllarca sevgili olduğum birinin maddi durumu el vermezse ben her zaman desteklerim bu normaldir. Ama aylarca görüşmek için dil döken bir adam ilk görüşmede böyle davranması hiç hoş değil. Gözünden düşen bir adamla sevgili kalamazsın boşver onu.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle para değil davranış önemli.
+1 yılAyrılmalısın bence, açıklamayı okudumda, karakteri biraz yoksun.
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet bencede bende ayrılmayı düşünüyorum
- +1 yıl
Sana yakışan bu.
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
O şekilde tavır yaptıysa sana yakışanda ayrılmak olur.
Soran+1 yılAnladım aynen haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılHesabı bana kitledi cümlesi bütün hesap için geçerli. kendi payınızı veriyorsanız bu kitleme olmuyor, bu konular bile ülkemizin durumunu ortaya koyuyor zaten. insanlar oyuncak olmuş denektir. bir çift olarak sevgiyi ve pek çok şeyi paylaşabilmek lazım yeri geldiğinde , zor durumlar da olabilir insanlar. bence kendinizi de göz den geçirmelisiniz
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu yorumu okur musun bilmem ama toplumda yerlesmis bir zihniyet erkek ödemeliydi hem ne oldu yani sen ödediysen herseyin parasında değilim diyorsun aama bana içirdiği kuru cay diyorsun hani birseyin önemi yoktu aslında nasıl yok mesela bak bunu unutmamısın sen neden cünkü birseyler bekliyor insan sevdiğinden demissin ki para göz değilim olabilirsin seni tanımıyorum ama bunu bu kadar dert etmeeyeceksin sevgili isin varsa masrafıda göze almısın demektir hem nede olsa KADIN ERKEK ESİTTİR DİYENLER NEREDE ACABA KS'DE CÜNKÜ BİZİM HESAB ÖDEMEMİZE NEDE SİZİN İHTİYACINIZZ HİÇ AMA GÖRÜNÜŞTE :D :D YORUM YAZ HER TÜRLÜ DEVAM EDERİM.
24 Yorumla
Soran+1 yılPardonda nerenle okuyorsun? Cümlenin devamını okudun mu? Ben istedim ısmarlamamasını, kuru çayla yetindim. Çünkü daha tanışma aşamasındayız. Ben kendi çayımın parasını bile kendim ödüyorum. Taş çatlasın 3-5kere ısmarlamıştır.
Soran+1 yılBu kadar öküzz zihniyet varken benim dert ettiğime vak sende haklısın. Sizin gibi bir kıza nasıl davranmasını bilmeyenlerle dolu türkiye. Üslubunce söyleseydi zoruma gitmezdi. Boş konuşmayın
Cevap sahibi+1 yılbakın hanımefendi burada sevgi çerçevesi içinde bir yorum yapıyorum siz gelmisiniz nerenle okuyorsunuz diyorsun sence neremle olabilir sen nerenle okuyorsan bizde oramızla okuyoruz ayrı sizin sorunuzun tamamını okuyarak geldim buraya simdi tekrar dan yoruma gececek olursam siz daha kendi aranızda para mevzusunu asamamıssınız malesef hala bir hesabın içindesiniz söyle düsünün ben ona ısmarlattamadım bile gibisinde olaya yaklasmıssınız kusura bakmayın ama asıl sevgi ve ask bu değil iliskilerin coğunda bir para problemi var bunu kimse göz ardı edemez para işini asan iliskilerse bana göre daha samimi en azından bir hesabın içinde değiller ve olmamalılar belkide sizin burada takıldığınız sey size karsı olan uslübu olabilir ödesene gibisinden ama bunu biz ses tonunu bile duymadan ya da samimiyetinizden bilemeyiz. ayrı bir hesab mı kadar sizi cildirtti onuda anlamadım cevap verirmisiniz yine bilmem ama ne kadar ödediniz merak ettim? saygılı ve sakin olursanız yazmaya yine devam edecem.
Soran+1 yılKusura bakma biraz sert çıktım. Henüz tanışma aşamasındayız daha 2 aylık. Aşk falan yok. Eğer aşık olduğum biri olursa uğruna olurum bile. Üslubu ise şöyleydi; gizler telefonda, ağzını eğe eğe hesabı ödesene dedi. Bu sinirlerimi gerçekten bozdu. Bunu gözüme bakarak tatlı bir dille de söyleyebilirdi. Benim takıldığım nokta hesap ödemek değil, onun davranışıydı. Daha tanışma aşamasındasın sen, ne bu umursamazlık dimi?
+1 yılParam yok canım ödeyebilir misin demek var surata bakmadan hesabı ödesene demek var. Cidden bir erkek utanır ya benim sevgilim 3 yıldır bugüne kadar zorla yani zorla bir içecek ben ödedim. Her şeyi o öder.
20 YorumlaÇok yanlış bir davranış tamam paran olmaya bilir. Ama bu duruma delmemek için buluşmaya bilirdin. Ama bir bayana hesabı sen öde ne demek yaa ben utanırım böyle birşey demeye.
33 Yorumla- +1 yıl
Hahhah utanmazlar çok abim😂
- +1 yıl
Aynen öyle 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı. Öylesi bir baltaya sap olamamış Kuş serisi aracı olan ya da kankisinde olup yararlanan , sigara içmek başta olmak üzere her türlü pisliğin oldugu ve olabileceği modeller öylesi ile aynı kaldırımda bile yürümek sıkıntıdır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Keşke sadece kendi yediğini ödeseydin bn ödedim hesabi hadi görüşürüz diyip ayrılsaydın ordan. Ben sadece erkeğin hesap ödemesi olayına karşiyim ki yeri gelir ben öderim de bu adam yüzüne bile hesabı ödesene demiş hödük ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayy şöyle çıtkırıldım kızlarada gıcık oluyorum. Şimdilerde çoğunlukla eşlerde çalışıyor eskisi gibi kadın evde oturup popo büyütmüyor.
Hesabı bayanda ödeyebilir bunda sorun yok, sürekli yapmıyorsa. Şöyleyiş tarzı demişsin belki bir anda aklına öyle demek geldi dedi ne var bunda yani.
Çok iticiyse uzaklaşırsın olur biter romantik bir erkek bulursun kendine.03 Yorumla- +1 yıl
Bazı erkekler böyle yapıyor ve daha sonrasında kızın arkasından oğlum hesap odettim enayiye diye dalga geçiyolar erkek kuzenimden biliyorum kız arkadaşına hesap odetmis kızın arkasından orusbu bile dedi
Soran+1 yılYazık böyle zihniyetlere
Cevap sahibi+1 yılbenim sevgilim öyle değil
+1 yılYanında yoksq da önceden söylemesi lazımdı. Veya fark ettiğinde "ya kusura bakma hazırlıksız çıkmışım, bu seferlik sen ödeyebilir misin" diyebilirdi. Önemli olan neyin ne kadar ödendiği değil düşüncedeki inceliktir.
30 YorumlaSöyleyiş tarzı seni kırdı. Bence böyle yapması çok yanlış ayrıca samimiyet yokmuş ortada ve tanışma aşaması yazmışsın diğer yorumlara ne bileyim ya değişik.
10 YorumlaUlan bize rastlamaz senin gibileri 😀 sevgilin çok şanslı 😂
22 Yorumla
Soran+1 yılAhahah artık değil... konuşmayı kestim
- +1 yıl
Boşver kuzum konuşma bile onla böyle erkekten hayır gelmez. Asalak biri demekki onun bunun sırtından geçiniyor boşver o hayatı boyunca kimseye faydası olmaz zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılAranızdaki ilişki nasıl bilemiyorum ama genelde dışarı cıkınca hep erkekler ödüyor bence sen direk ödemen degilde ortak ödemek bence en iyisi ya hep erkeklerden bekleyen kızlar ne olcak erkekleri para kasası olarak görüyorlar
214 Yorumla
Soran+1 yılO beni değil sırf güzelliği için kızlarla çıkanları ilgilendirir. Siz güzellik için çıkıyorsunuz, onlarda paranızı yiyor. Yani tencere kapağını bulmuş oluyor. Ben para yemiyorum çok şükür bu kadar gurursuz değilim.
- +1 yıl
Aklıma direk Burcu Esmersoyun dedigi geldi
Dışarı çıkarken erkek arkadaşınızla cüzdan almanıza gerek yok. Ama ne olur ne olmaz ben yinede yanıma ya bir miktar para veya bir kart mutlaka alırım.
Soran+1 yılSiz o gibi kızların peşinde dolanmaya devam ettikçe daha çok para yedirirsiniz
- +1 yıl
Ben öyle kızları yani eglence haricinde tercih etmem ciddi düşünmem asla
Soran+1 yılBak tercih ediyorsun sonuçta oda paranızı yiyor işte iyi de ediyor
- +1 yıl
Gizliden sorma geregi duydugun için ben kendimi ifade edip söylesem bile sen bir zırhın arkasına saklanıyorsun peki senin özgüvenin ne durumda bu kadar basit bir soruyu bile gizlide sorduguna göre düşündürücü.
Soran+1 yılNe alakası var? Özgüvenim yerinde, ne fazla ne az.. fazlası kibir, azı ise eksikliktir, kişiliği oturmamıştır. Benim gizliden sormamdaki sorun ne?
- +1 yıl
Ben sana ne dersem direk hedef alıyorsun özgüveni düşünce yerinde olsa böyle yapma geregi duymazdın kendini hemen savunma pozisyonunda ataga geçiyorsun
Soran+1 yılBeni hatalı göstermeye çalıştığın için olabir mi acaba?
- +1 yıl
Tamam sen haklısın sende aradıgın gibi birini bulmuşsun tencere yuvarlanmış kapagını bulmuş.
Soran+1 yılKardeş biz aracı ile tanıştık ve değer verdiğim biri tarafındandı. Onun için tanışma fırsatı verdim ama o bunu kullanamadı. Bitirdim zaten böyle görmemişler ile yapamam. Tencere kapak bu dediğin şeyde olmuyor malesef 😁😁
- +1 yıl
Tm kız öyleyse bişey demiyom sonunda ona kızıp benide dövmede :)
Soran+1 yılYok dövmem rahat ok korkmana gerek yok😎
- +1 yıl
Olan olmuş senin konuda takma kafaya önemseme bidaha başka biriyle aynı şeyi yaşamazsın hayatda herşeyden ders alıyoruz buda böyle bir anın olsun yani.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok haklisin, burdaki yorum yapanlar „adamliklarindan“ utansin bencee. Yorumlara bak ya
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen teşekkür ederim beni anlayan biri çıktı
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. yanlış yapmış birde o yemek istemiş yani ilk önce anladıgım kadarıyla dolayısıyla mesafe koy ve uzun sure gorusme
10 Yorumla
+1 yılErkek kadına hesap ödetmemeli delikanlı adam yapmaz en azından benim fikrim böyle
20 Yorumla
+1 yılHesabı sana ödenmesi bişey değil de, yüzüne bile bakmadan senin ödemeni söylemesi öküzlük olmuş. Bunu söylemenin nazik bir yolu vardır. Hesap 10 lira değil 1000 lira olsa seve seve öder insan.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende tam olarak ondan bahsediyorum ama millette anlama kıtlığı olmalı ki saçma sapan yorumlar yazmışlar. Her kızı paragöz sanıyorlar.
+1 yılUzun süredir sevgiliyseniz paranın lafı olmamalı. Bir sen ödersin bir o öder.
41 Yorumla
Soran+1 yılYo daha tanışma aşamasındaydık gayette tanıdım ve bitirdim
Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. alıştın tabi bedava yiyip içmeye
bir kere ödesen ne olur lan
zaten bir türkiyede böyle
avrupada böyle birşley yok ya41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDevir degisti artik kizlar hesap oduyor. Vay be bizim zamanimizda boyle degildi
20 Yorumla
+1 yılBelki ondan öncesinde kendi cok fazla ödediyse bunu talep etmesi dogal
31 Yorumla
Soran+1 yılYoo hiç ödemez bana bir şey ısmarlamaz zaten çünkü dokum derim.
Yersemde paramı öderim. Ve daha yeni 2 ay mi ne oldu. Birinin ısrarı üzerine tanıştık ama tanıdım ve ayrıldım zaten
+1 yılGerçekten çok kabaca bir davranış. Büyük ihtimalle seni kullanıyor. Yol yakınken, ilişkiden dön.
10 YorumlaBencil okuzun onde gideniymis arkadaş hata sende nasıl biri olduğunu daha önceden anlaman gerekirdi
10 YorumlaÇok dogru bir davranış
Kadın erkek eşitligine denk gelmiş60 YorumlaDaha kibarca söylemeliydi insan böyle bir durumda cidden kendini kötü hisseder.
10 Yorumla
+1 yılUslup cok onemli tabiki. Kabaca soylemesi cok yanlis
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÜslubu yanlış yoksa bile söylersin hem yoksa neden yemek yiyelim diyor, ya da önce bir sorar sende para var mı diye bildiğin hesabı kitlemek için yapmış sanki.
00 Yorumla
+1 yılSen en iyisini yapmışsın belki gerçekten o an yanında para yoktu olabilir bu tür şeyleri ilişkinizin önünde tutmayın
10 YorumlaOlabilir herzaman sevdiceğin ödeyecek değil ya. bir kerede sen öde nolmus yani, altı üstğ bir çay abartmayın gözünüzü seveyim ya
03 Yorumla
Soran+1 yılSevdiceğim değil, daha 2 ay olmadı tanışma aşamasındayız
Soran+1 yılAnlamak mı istemiyorsunuz anlamıyorum ki :/
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılahahah😂ya biraz odunca davranmış. Ama eskiden herhalde hep o ödemiş de böyle içinde ukde kalmış gibi
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay oldu daha. Ve ona hiç kendime birşey ısmarlatmadım. Ismarladığı en pahallı şey çay. Karnım dok diyip çay içiyorum ac olsamda
- +1 yıl
yani en azından rica edebilirdi, yanında para yoksa ama emir vermesi ayıp olmuş.. Bilemedim kirilmakta haklısın
Soran+1 yılKırıldığım nokta da o zaten yoksa hesap ödemek zorunda gitmedi parası yoksa tatlı bir dille rica edebilirdi
+1 yılKötü bir davranış öyle umursamaz bir tavırla ödetmesi baştan deseydi aşkım param yok sende varsa ödermisin gibisinden bırak gitsin iblisin teki
03 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum öyle dese canımı verirdim. Para umrumda değil. Çok değersiz hissettirdi. Bende ayrılmayı düşünüyorum. Bugün bu kadar kaba ve değersiz hissettiren köprüyü geçince düşünemiyorum
- +1 yıl
Aferin köprüyü geçince dayak bile atar böyle tipler
+1 yılbelki o an içinde yanında para olmadıgı icin rezil olmamak icin böyle bir sey teklif etmistir.
bir dahakini o öder ödesirsiniz04 Yorumla
Soran+1 yılÖdeşmek nedir? Burda söz konusu olan para değil ki. Yanında para yoksa tatlı bir dille rica edebilirdi. Umursamaz bir şekilde yüzüme bile bakmadan hesabı ödesene demesi? Yerimde kim olsa değersiz hissederdi
- +1 yıl
ödeşme derken lafın gelişi öyle dedim.
utanmıs olabilir, bir sans daha verebilirsin bence
Soran+1 yılUtanılacak birşey yokki 'canım param bitmiş ya da evde unutmuşum yanında varsa öder misin?' Demek çok mu zor
- +1 yıl
Biraz zor, ben diyemem mesela
+1 yılEğer normalde ödüyorsan söylemesi ayıp gerçekten. Hoş olmamış. Güzel bir dille söyle. Bazen o öder bazen sen tek tarafa yıkmak da doğru değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla yıkmam zaten ona. Para yiyen biri değilim tavrı değersiz hissettirdi
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Yahu adam acıkmış, sevgili diye yanında gezdiğin insandan para mı sakınıyorsun?
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok ön yargılısın utandığı için yüzüne bakamamış olabilir bir kere ödediysen ne olmuş yani ne kadar abartıyorsunuz erkekler banka değil 😕 cinsiyet ayrımı yapmayın aynısını kendin yapsan normal bir durum olarak görürdün
20 Yorumla
+1 yılAş evi miyiz biz kızılay vakfı mıyız nazi kampı mıyız diye Tweet atan bir bey vardı bir zamanlar 😂 yanlış ya bende çok bozulurdum. Kadın erkek ayrımı yapamıyorum ama geçerli bir sebep olmadan da kadına hesap ödeten erkek. Bilemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılSende para oldugunu anladı tabi ayrıl bence böyle itlerle konuşma bile
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok üzücü bir durum canım.
Ben seni çok iyi anlıyorum ama açıkca söylemesi gerçekren kırıcı bir durum10 Yorumlaben kötü hissettim senin yerine :) sıkıntılı durum tabiki yanlış o şekilde davranması zoraki olmuş
10 YorumlaErkek banka değildir ve tahminen sadece bir defa ödediğin için böyle içine oturmuştur ya da o anda parası olmayabilir kitlediden kastın ne bilmiyorum ama bunu o na sorman daha iyi ama tahminen ilk defa hesap ödemişsin
41 Yorumla- +1 yıl
Parası olmayan adam su içmeye utanır bu bildiğin yemek yemek istemiş ya
Aranızdaki 'biz' olma durumuna bağlı olarak değişir sorunun cevabı.
20 Yorumla
+1 yıleğer ilk buluşma değilse ve gerçekten bir samimiyet varsa çokta takılınacak bir şey değil. neden olmasın ki? erkek diye illa o mu ödemeli
83 Yorumla
Soran+1 yılO ödemeli demedim. Dikkatli oku. Daha 2 ay oldu ve tavrı kırıcıydı
- +1 yıl
tavrınımı söylemişsin rica etti vs. demişsin söyleyiş tarzını görmeden duymadan neye göre yorum yapabilirim?
Soran+1 yılşu an söyledim tavrını evet açıklamada biraz eksik var haklısın
+1 yılEvet aranizdaki samimiyete gore bitanem ustumde para yok swn odeyebilir misin demes8 gerekirdi nezaketen
00 Yorumla
+1 yılBaya kabaca olmuş ortak ödenebilirdi. Madem senin hesabını ödemek istemiyo kendi hesabını öde bari aqq
00 Yorumla
+1 yılBeni kullandigini dusunurdum erkek hesap odemeli , kizda ona nezaketen tekli etmeli sonucta bir erkek kizin parasini yiyorsa o erkek erkek degildir
05 Yorumla- +1 yıl
Kadın erkek eşitliği temsili :)
- +1 yıl
@Alperenayn bence boyle olmali bir defasinda erkek odediyse digerindede mesela ya da yemek yendiyse kahve caylar kiz odemeli
- +1 yıl
O zaman kadın erkek eşitliğinden bahsetmeyin. Tek isteğim bu. Param olduğu sürece ısmarlarım yeterki feministlik ayaklarını bırakın (senin gibi düşünenler)
- +1 yıl
@Alperenayn erkek arkadaslarim oldugunda bende oduyorum ama sevgili olayi farkli madem parasi yok bir erkegin luks kafelere oturmasin
- +1 yıl
Lüks bir yere oturması gerekmiyor
+1 yılSenin manita bildiğin hödükmüş sana bakmadan hesabı öde dedi vay anasını üslubu yanlış olmuş ama bir kereden birşey olmaz sonrasına bakacaksın
00 Yorumla
+1 yılSeninki yine iyi özel halamın oğlu yiyip içip sçıp parasını ablamla bize kitliyo hesap 50 den aşağı gelmiyo köpek
02 Yorumla- +1 yıl
Genc arkadasim kullanici adin harika
- +1 yıl
@Uyumsuz036 Teşekkürler uyumsuz036 ☺😇🙏
+1 yılAlt tarafı 25-30 tlye yakın ödemişsindir ne koymuşsa artık bir ömürdür biz ödüyoruz (ödeten tarafım) Biraz ödeyin cüzdanlarınızda o vahşi batıdaki saman dönüyor ya
51 Yorumla
Soran+1 yılKardeş avcı kızlarla çıkıp çıkıp tüm kızları aynı kefeye koymayın. Ben aç olduğum halde parasını harcamasın diye dokum diyorum. Gittigim en gösterişli yer park
+1 yılŞimdi bu bilgiler yetersiz adam belki sana güveniyor ondan belki parası yoktur belki senle çok Samimi. ya da çıkarci biri cevabı sen biliyorsun zaten. Yorma bizi.
00 Yorumla
+1 yılİlişkiniz ne kadar sürelik? Bir süreden sonra normal bence
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay daha
+1 yılSenin tepkini merak etmiş olabilir
32 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum. Vurdumduymaz biri zaten. Daha önceden de kendi hesaplarimi öderdim. Tanıdık aracılığı ile tanıştığımız için biraz katlandım ama olmuyor böyle. Serseri gibi, hal ve hareketleri ile karşısındakini önemsizleştiriyir.
- +1 yıl
Ozaman birdaha görüşme bence
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ode tabi
Hep erkek hep erkek
Biraz bonkör olun yaw 😂10 Yorumla
+1 yılYaw bunlar boş benim sevgilim de tam tersiydi ama bir çok şeyi kendi isteğimle ben ödedim ama sonra ne oldu ayrıldık giden zamana paraya yazık hiic girmeyin böyle işlere
10 Yorumla
+1 yılBirdahaki seferde o öder. Bence karşılıklı oluşu normal.
10 YorumlaO öde demeden öderdim zaten sen öde demesi kabalık olmuş.
10 Yorumla
+1 yılKaraktersizlik bence yüzüne bakmadan demesi birde çok ayıp etmiş
21 Yorumla- +1 yıl
Yaptığı zaten yanlış
+1 yılKırılacak bir durum yok parasi olmayabilir ve hesabi hep erkek odeyecek değil.
Ama ben olsam boyle bir seyi yapmazdım.14 Yorumla
Soran+1 yılParası olmayabilir evet ama tatlı dilde mi yok? Üslup çok önemli
- +1 yıl
"hesabı ödememi rica etti. "
Daha ne yapsın yalvarsın mı?
Soran+1 yılRica etmedi ben öyle yazdım. Telefona bakarak, yüzüme bile bakmadan umursamaz bir tavırla hesabı ödesene dedi. Daha yemek bile bitmemişken. Ben zaten kendi hesabımı öderim.
- +1 yıl
O zaman oyle yazacaksın.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorunun başlığı bile çelişki kilitledi ne demek demek ki sen kilitledin diye seviniyorsun hem neden burda ifşa ediyorsun çok saçma ödediysen ne olmuş o ödemek zorunda değil bırakın bu saçma düşünceyi
45 Yorumla
Soran+1 yılKardeş bana o hissi verdiği için kitledi dedim. Tavırları o yöndeydi. Ayrıca ben kendime çay hariç birşey ısmarlatmadım, ısmarlatmamda. Aç olsamda dokum der sadece çayını içerim. Daha henüz tanışma aşamasındayken bu denli kaba davranması çok görgüsüzce. Detayları iyi okuyup yorum yapmanı öneririm.
- +1 yıl
Boş bir soru birileri kendine inandırmış herkes bunu yapmak zorunda neden bir erkek sana ısmarlamak zorunda ki neden kendi paramla ye iç o zaman sadece çay şu diyerek çok mu marifet oluyor bugüne kadar kime ısmarladım enayiler sağolsun dediler ondan sonrada kralı gelse bana bir şey ismarlatamaz ısmarlamasın da herkes parası kadar yer içer umrumda olmaz erkek ısmarlamak zorunda diye siz kızlar uydurdunuz buna inanıyorsunuz öyle bir kural yok kendinizi kandırmayın mecburiyet yok paran varsa yer içersin ilk buluşma son buluşmada yok bu saygı falanda değil kendini kandırma eşi değilsin milletin parasını yemek hoşunuza gitmesin
Soran+1 yılKardeş, bir gelecek için ilişkiye başladıysan para söz konusu olmamalı... sen sırf güzel olduğu için karakterine bakmadan bir kızla çıkarsan, oda paranı yer. Eğer karakterine baksaydın paragöz kızlar kendini belli eder, bunu çözemeyip para yedirdiysen bu senin sorunun. Ben para yiyen biri değilim. O çaylarında çoğu zaman parasını kendim veriyorum zaten. Henüz tanışma aşamasında olduğum birinin parasını yemem. Geleceği belli değil çünkü ayrılsak o harcadığıyla kalır ve haram etme ihtimali yüksek böyle karaktersiz birinin. Ayrılacağım zaten, daha şimdiden kaba davranıyorsa ilerlediğinde nolur Allah bilir
- +1 yıl
Ne güzelliği ne saçmalıyorsun sen kendi kafanda kurup kurup yazıyorsun her konustugun kişinin de ciddi olduğunu nereden bileceksin ki
Sana şunu diyeyim bir kız bir tabak bildiğiniz makarnaya farklı mekânda 45 tl verip erkek bununla şerefini itibarını belli eder diyorsa bir başkası gelip bir çay kahv icip bunlara 30 40 tl verip bunlar gayet doğal diyorsa ben onu salak enayi derim kızlar sanıyor ki böyle mekanlarda olmak itibar ve değer vermek ne alaka
Ayrıca güzellik ne alaka kim dedi sana güzellik kavramını hayal perest biri misin
En nefret ettiğim şeydir bayana saygısızlık ama şimdiki kızların çoğu boş beleş
Hatta birini denedim biri ile görüşmeye gittim öyle lüks yere girdik ki kızın altındaki meğerki araba bile arkadaşın benim diye kandırdı ve cebinde otobüs kartından başka parası yok meğer amacı para yemek
Sana laf edende yok ama hiç bir erkek hesap ödemek zorunda değil kendini bilen kişi kendi hesabını öder bu haktır çünkü
Soran+1 yılBen kendi hesabımı ödüyorum zaten. Ben bir kahveye o parayı da vermem, mekanlara giden biri de değilim lokantalara da... genel de parkta buluşuruz.
biz oyle erkek olmadik , o senin okuz sevgilinle olan sorunun 😂
10 Yorumla- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne