Haketti mi sizce bunu?

6 aylık ilişkimiz oldu. Yüzlerce kez kıskandırdı, sinirden delirtti. Gidersen git dedi umursamadı onlarca kez. Bırakacağıma ihtimal bile vermiyordu ama sonunda bırakıncada işler tam tersine döndü bir anda o peşimde koşmaya başladı ama ikimiz de anlaşamıyorduk bir türlü. Yaptığı şeyleri ve umursamazlıkları düşündükçe hala sinir krizlerine giriyorum aylarca gece uyuyamadım kabuslar gördüm hiçbir sağlık sorunu olmayan ben panik ataklar geçirmeye başladım gün ortasında ve bunların hiçbirini umursamamıştı. Ben sinirden ağlarken o bana gülüyordu. Yinede ayrılamadık işte 5 gün kötü 2 gün güzel davransa yeniden aşık oluyordum. 4 ay kadar da böyle geçti. Ama gerçekten içimde birikmiş bu sinir öfke ve nefret bu yüzden 1 ay hiç konuşmadık, 1 ay önceyse insan gibi ayrıldım hoşçakallarımızı dedik ertesi gün bana beni 3 ay önce aldattığını söyledi. Zaten bitirmişiz benim başıma bunu çıkardı durduk yere sadece daha da sinir edip delirtmek için. Ben yine psikolojimin berbatlığıyla sinirle ağlarken o güle güle derdimi bile dinlemiyorsun yaptım çok pişman oldum diye anlatıyordu. Bana üzülmüyor bile hala sadece kendi vücudunu başkasına sattığı için kendine üzülmüş ve bu derdini 12 saat önce ondan ayrılan benle paylaşmak istemiş.

Bu noktada ne yapsam hakeder değil mi? Öncelikle bütün bunları yapan birinin psikolojisi zaten bitik haldedir dememe gerek yok sanırım. Sevgililiği zaten bitirdik ama yinede arkadaş olalım dedik. Beni kıskandırmaya devam etmeye bayılacak biliyorum çünkü. Ama canımdan çok sevdiğim kıza artık karşı atak yapmaya başladım ciddi şekilde. Ona harcamadığım parayı kulüplerde başka kızlarla gezerek harcamaya başladım. Onun ekonomik durumu zaten iyi değildi kahve parasını bile ben verirdim. Çok dayanmadı tabii benim eğlenmeme ve delirmeye başladı. Mutsuzluğu ve psikolojisi onun da dibe vurmaya başladı en azından empati yapabilirsin artık dedim. Böyle 2 hafta kadar gitti artık yalvarmaya başladı görmek istemiyorum lütfen git diye ve iletişimi kestim. Sizce haketti mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Takıldığım birçok kızlarla da konuşturdum çünkü inanmıyordu ve sonunda hayatımda biri var dedim ve kanıtladım resim ve videolarla. Kafayı yediğine eminim umarım hayattadır.
Haketti mi sizce bunu?