Merhaba,
Ben 26 yaşında bir kızım. Otomotiv firmasında çalışıyorum. Babamla geçen kavga ettik. Benim banka hesabıma zorla bakmaya çalıştı. Ben göstermek istemedim. Odamın kapısını kitledim. Zorla odamın kapısına eliyle sert bir şekilde vurdu O kapıyı aç ve bana altın hesabını göster dedi. Para biriktiriyordum en son. Bende mecbur göstermek zorunda kaldım. Sen neden para biriktirmiyosun diye bağırdı çağırdı. Benim özel hesabıma karışıyor ve kaç param olduğuna zorla bakıyor. Benim ilk defa 26 yaşında sevgilim oldu hayatımda. Çocuğun fotosunu gösterdim, hiç iyi elektrik almadım dedi. Bende babama çocuktan bahsederken sevgilim dedim, babamda dedi ki ; sevgilim demiyeceksin, o senin sevgilin değil, sadece arkadaşlık yapacaksın dedi. Ben bu kişiyle evlenmeyi düşünüyorum, ama babamın dedikleri bu. Daha çocuğu tanımıyor etmiyor. Ne gördü ne konuştu. Ne yapabilirim yardım edin ne olur :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Babana herşeyi yansıtmayacaksın ve hareketlerine dikkat edeceksin çünkü şüphe çekiyorsun. Tabii birde geçmişte bu temel nasıl oluştu ona bakmak lazım
geçmişte bir şey yapmadım. Okumadığım için böyle yapıyor. Önlisans mezunuyum. Ayaklarının üzerinde durmuyosun diyor
Aklı başında göremiyor seni
ablamla beni karşılaştırıyor. Ablan doktora yapıyor saygı duy ona falan dedi. Saçma saçma konuşuyor. Delirtiyor beni. ben bişey beceremezmişim gibi davranıyor. Asıl onun aklı başında değil. Aklı başında olsaydı zamanında ev bark alırdı.
Bazı insanlara bunu anlatamazsın çünkü tamamen olaya görünüm ve getiri olarak bakarlar. Senin yapman gereken politik olmak başka çözümün zor.
görünüm ve getiri derken
İmaj ve para getirisi @alinaasss
iyide ben ablamdan çok kazanıyorum ne alaka
İşte o öyle düşünemiyor. Hayatı boyunca bakkal çalıştıran insan internet ticaretinden ne anlarsa oda onu anlar
Ekonomi böyle olunca tabi insanlar hala 26 yaşında aile evinde yaşıyor yazık
allah kahretsin ki öyle.
keşke evden kurtulsam bıktım artık bunalıyorum saçma sapan hareketlerden
o ne be kocaman olmuşsun banka hesabına zorla bakmak nedir enteresan
evet , ve yaptığını doğru zannediyor , asla yanlış bir hareket yaptığını kabul etmiyor.
3 gün önce tanıdığın ne idiğü belirsiz biri için aileni karşına alma
ne alaka Allah aşkına ya. Bana resmen evlenemezsin diyor. Sadece bu çocuk için değil. Hiçbir zaman evlenemezsin demeye getirdi
Baban sonucta fazla abartmis ama
ne yapıcam bilmiyorum. Beni halen küçük sanıyor, büyüdüğümü kabul etmiyor
Benimde babam öyle bana hala kucuksun diyo o normal yaaa
ya evlenecek yaşa gelmişim hatta geçiyor ne küçüğü ya çıldırıcam. Birde üstüne sevgilin olamaz arkadaşın olabilir diyor
Belki bir yanlisini gormus ya da gozu tutmadi olamaz mi
ya çocuğu canlı görmedi tanıdığı görüştüğü yok ne yanlışı
Baskı çok sanırım
evet fazlasıyla hemde. Ablama çok iyi davranıyorlar. aklı başında görüyorlar. Doktora yaptığı için.
Senin işin de kötü değil ki
evet ablamla aynı kazanıyorum, iş yerim daha güzel
Ama makam önemli demek baban için
amannn , oda sacmalayıp duruyor. Kendisi ne sanki devlet memuru
Öyle hissettirmis ailen
Tabi ki
anlamadım? ?
Istek
At anlatym
attım takip isteği