Nişanlım ile ayrıldım yardım.. lütfen yardım ediniz?

Gizli Üye
merhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım nişanlım 24 ... ben doğu kökenliyim ama 22 senedir istanbuldayız. ilk başlarda ailesi diyarbakırlı olmama takmıştı. fakat babam polis memuru abim asker. ben üniversite mezunuyum. neyse bu doğu batı olayını çözdük sanmıştım. isteme falan oldu nişan yaptık son 1 senedir sürekli sizin memlekete gelmem orası pkk lı dolu vs. vs. sözler ediyor ben öyle olmadığını halkının sıcakkanlı olduğunu anlatıyordum ama hep laf yedim. . bu arada nışanlım aileme bir türlü ısınamadı kabullenemedi. 2 senlik birlikteliğimizde anneme anne demeyi bırakın teyze demesine razıydım. bak seninkiler benim ailem , benimkiler senin ailen artık kabullenmelisin dediğimde onlar senin ailen diyordu alttan alıyordum çok fazla ses etmiyordum. bu arada her hafta sonu nışanlımın kız kardeşi. erkek kuzeni ile geziyoruz arkadaşlarları ile geziyoruz sürekli onlarlayız. bir kere benim arkadaşlarım ile pikniğe gittik asla arkadaşların ile görüşmem dedi kesti attı zaten bir daha görüşmedi. ama ben her türlü onun ailesi arkadaşları ile vakit geçiriyordum. bize gidelim dediğimde 10 kere gitti isek 8 tanesi kavga dövüş kardeşi ve kuzeni varkende aynı... yıl başında annemler yemeğe çağırdı gelmedi kavga ettik. abim yengem ve nışanlım nışanlımın kardeşi ile gezi düzenledim erkek kuzenini bahane etti gelmedi kavga ettik. yani ailemle ne zaman plan yapsam bir şekilde kavga ettik ya geldi surat astı ya da gelmedi.. ben bu devirde sıfır borç ile evlenicem aldığım 120 gr altını az buldu set hariç bunun içinde. tv aldım iyi birşey al o tv i bir yerine monte et dedi. araba aldım bende araba almak istiyorum bu senin dedi oysa araba aldığım günden beri bu bizim diyordum ben.. evet bende hatalıyım hatalarım oldu ama ona uyarak bu hataları yaptım daha çok. o kırıcı laf kullandı erkeğim kaldıramadım bende laf söyledim bende kırdım. nışanı bozdum. 1 ay önce şimdi nişanlım affet herşeyi düzeltirim vs. barışalım diyor kafam çok karışık ne yapmalıyım düzelirmi sizce. ?
Nişanlım ile ayrıldım yardım.. lütfen yardım ediniz?
14 Cevap