Nişanlımla ayrıldık lütfen bana bir yol gösterin?

dün gece baya tartıştık hep tartışıyoruz daha önce nikah tarihimizi rsmi nikahımızı kararlaştırdık temmuzda tanışma yıldönümüzde yapacaktık dün akşam konu buraya geldi ben öyle bişey demedim daha zamanı var dedi imam nikahı yaparım dedi resmen inkar etti bundan önce küçük konularda bana söylediği yalanları yakaladım ve yalana asla tahammülüm yok ve nikah konusunda ben öyle bişey demedim dedi remi nikah yaparsamda seni koynuma alırım düğünü beklemem dedi tabi gözüm döndü baya bir küfür ve hakaret ettim tartıştık konu ayrılmaya kadar geldi ve bana en son adresimi biliyorsun dedi ne için dedim nişanda taktığı takılar için miş geri istedi benden tabi bunu duyunca bütün ipleri kopardım sabah ayrılmamak için ikna etmeye çalıştı ama yaptığını yediremedim bu seferde gece ben nikah konusunda hemen yapalım demişim oda ondan dolayı erken demiş miş temmuzda olur demiş miş düşünebiliyomusunuz ağzım açık kaldı tartıştık en son bana telefonu kapat l*n dedi ve kapattım uzun oldu hakkınızı helal edin bana bir yol gösterin ne yapmalıyım?
Nişanlımla ayrıldık lütfen bana bir yol gösterin?