Evli sevgilim beni terk etti yardım edin?

Arkadaşlar sevgilimin evli olduğunu öğrendiğim halde daha sonra onla devam ettim. Bana çok değer veriyodu. Ve onu çok sevdim. Onun için evlilik hayalinden bile vazgeçtim. Tek isteğim beni sevmediydi. Ilk defa onunla birlikte oldum. Bir buçuk sene boyunca devam ettik. Daha sonra iki defa karisina söyledim.. karisi hiçbi şey yapmadı. Sonra bana dediki bir daha karıma söyleme. ben üçüncü defa yine dedim. kadinda bana dediki nikahlı kocam elinin kiri olursun dedi. Benim amacım onları ayırmak değildi sadece kadın gerçeği bilsin istedim. So. ra benle bir buçuk aydır konuşmadı adam. ( sevgili olduğumuz sürece evli olduğunu kabullenemedim. Zama nla kabul ederim sandım ama olmadi) onunla daha birlikte olamayiz. Geri dönse bile olmaz. daha sonra bunun facedeki resimlerine serefsiz adi diye yorum yaptım. Herkes gördü diye o da sildi. ama aşkım yazdığım yorumları hiç silmedi. Daha sonra kendim sildim
Güncellemeler
+1 yıl
Benim istediğim onunla barışmak istiyorum. ben onu kocam gibi görüyorum. Illa imzayla olmasına gerek yok. Tabiki önemli ama ben onu kalpten sahiplendim. Eşim bildim. Sizce bana dönermi nasıl barisir
Güncellemeler
+1 yıl
Instagramimi sildim face mi sildim numarami değiştim. Sizce benimle bir ay konusmamasini abartiyormuyum. Ilişkilerde böyle şeyler olur mu. Sizce beni seviyomuydu. benim için kac senelik kullandigi instagramini bile sildi. Çok fazla bunalttim. Hep beni anlamaya calisti
Evli sevgilim beni terk etti yardım edin?