Yaklaşık bir yıllık bir ilişkim vardı. Adım atan taraf bendim. Sonra oda beni sevmeye başladı. Evlilik hayalleri kuruyorduk. Hep o kızardı. Ben hep özür dilerdim. Hep ben düzeltirdim herşeyi. Hiç çekinmeden kızardı. Ama ben o haliyle bile nazını çekiyordum. Bir kere ayrıldı. Bende yolun açık olsun git dedim. Ama çok acı çekiyordum.5 gün sonra tekrar barıştık. iyi Güzel giderken hiç bir kavgamız tartısmamiz olmadan birden mesaj yazdı. Kafa yapımız uyuşmuyor. Ve ayrıldı. Bir ay hiç yazmadım. Acılarıma dayanamayarak yazdım. O beni istemiyordu. üç kez tekrarladım. Ama artık bende yoruldum. Sonra kendisi yazdı. Ama barışmak için değil. vicdanını rahatlatmak için. Bu seferde ben dedim madem birleşmiyoz. bu iş burada bitsin dedim. Ve bitti. Onu nasıl unuturum. Bir daha gelirmi. dönermi. çünkü ben adım atmak istemiyorum.
Yardim
Yardim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bazen olmayınca olmuyor. Demek ki karşındaki insan seni yeterince sevememiş. Olmamış ısınamamış yani. Başta güzel gitmeyen bir ilişki sonra da güzel gitmiyor. Özetle olmayınca olmuyor. O yüzden o dönecek mi diye düşünmek yerine onu tamamen aklından silip önüne bakman senin için çok daha iyi olucak
Unutmak için aklımdan silmek için sevmedimkii😭😭
Teşekkür ederim
Bir ilişkide hep tek taraflı hatalar olmaz. Hep biriniz kızıp biriniz özür diliyorsanız ortada bir problem var demektir. Anladığım kadarıyla bir taraf hep verici, bir diğer taraf da hep alıcı taraf gibi gözüküyor. Ya da birinizden biri tutarsızca davranıyor olabilir bilemiyorum. Ama şunu unutma ki bir ilişki baştan güzel gitmiyorsa sonrasında da güzel gitmez. Balık baştan kokar diye bir söz var. Çok doğru bir söz.
Buna benzer bir ilişki yaşadım zamanında. O kız yerinde beni düşün. Huyunuzu, suyunuzu, karakterinizi bilemem tabi ama benim iliskimde de hep özür dileyen taraf oydu. Ben de hep kızan taraftim çünkü özür dilediği, bir daha yapmayacağım dediği şeyleri hep yapar dururdu. Belli bir yerden sonra özür dilemesinin de bir anlamı kalmamıştı o yüzden. Kafa yapımız uymuyordu, anlaşamıyorduk. Onunla mutlu olamayacağım için de ayrılmak istediğimde her seferinde şans istiyordu. Çok kez denedik ama olmadı. Sonuç olarak ikimiz de gereksiz yere çok yıprandık ve birbirimizin zamanını çaldık. O yüzden siz bu hataları yapmayın
Gözle görülür bir hatam yoktu inanki. Hep düzeltiyordum kendimi
Onu çok sevdim halada çok seviyorum onun gibi kimseyi sevmedim
Hatalar her zaman gozle görülür olmak zorunda değil. Özellikle bir kadın için hissettirdigi en ufak duyguların birikimi bile önemli. Senin önemsiz ve ufak tefek sorun olarak gördüğün şeyler bir kadının duygu dünyasında çok önemli şeyler olabilir. Ne gibi hatalar yapıp özür diliyordun mesela? Konudan konuya da değişir tabiki bilmediğim için konuyu bişey diyemem
32 yaşında mısın gerçekten
Mesela kıskanıyordum o beni hiç kıskanmıyordu. Sadece boşta olduğu zamanlar yazıyordu. İllaki bende ilgi görmek isterim kıskanmak isterim
Hayır 24
Bu arada ilk sevgilim. Onun daha önceleri ilişkisi olmuş
Hmm o zaman sizin durumunuz bizden daha farklı. Sadece boşta olduğu zaman yazan insan sevmiyordur net bir şekilde söyleyebilirim bunu. Seni sevmeyen birini de arkasından düşünüp kendini üzme. Peşinden de koşma yoksa seni cepte görür. Hatta belki de o o malzemeyi sen ona vermiş bile olabilirsin bu zamana kadar. Sürekli özür dileyip, onsuz yapamayacagini bu kadar belli ettiğine göre seni istediği zaman gidip istediği zaman geleceği bir liman olacak görüyor olabilir muhtemelen. Buna izin verme. Belli ki seni sevmemiş. Yol ver gitsin. Bir daha da iletişim kurma. Çünkü bu kısır döngüye girersen her seferinde aynı acıyı en baştan yaşamak zorunda kalacaksın. Bir araya da gelseniz bu ilişkiden bir cacık olmayacağı belli bak sana net söylüyorum. Tecrübeyle sabit. O yüzden tekrar tekrar konuşup ayrılıp üzüleceğine tamamen bitir, bir daha da iletişim kurma. Zamanla acın azalacak. Hatta bir gün unutacaksın bile
Belki de ilk sevgilin oldugu için bu durum seni derinden etkiledi. Ama seninki de şu an tam olarak sevgi değil biraz da bağımlılık durumu veya alışılmışlık da denebilir ama sonuç olarak mantıklı hareket edip bitmesi gereken şeyi bitirmen gerekiyor. Ona bir daha yazma ve hiçbir şekilde iletişim kurma. Onu düşünmek yerine kendi hayatına odaklan. Kendine vakit ayır, sosyal ortamlarda bulun, spor yap. Bu aktiviteler onu unutmanı daha da kolaylaştıracak ve hayatın ondan ibaret olmadığını göreceksin.
Ben inanırmısın çok sevdim çok fedakarlıklar yaptım. Anlatamadığım bir sürü şey var. Kaderim olsun dedim. Rabbime hep dua ettim. Kimse onu benim kadar sevemeyecek. Bunu kendiside söylüyor. Ama istemiyor. Hiç beddua etmedim. Etmeyeceğimde. Çünkü o şekil bile kıyamıyorum öyle seviyorum. Sadece gün gelince pişman olmasını istiyorum.
Bak kalpler Allah'ın elinde. Bazen iki taraf da ne kadar iyi olursa olsun Allah kalpleri ısındırmayınca olmuyor yani. Hakkında hayırlısı değilmiş demek ki. Kimin kimi ne kadar seveceğini de bilemezsin
Çok teşekkür ederim
Bir nebze rahatladım
Rica ederim. Hepimizin zaman zaman başına geliyor böyle şeyler. Ama geçecek merak etme. Hakkında her şeyin en hayırlısını iste. Hep öyle dua et. Bakarin belki bir gün karşına öyle biri çıkar mı öncekiler de sevgi miymiş dersin. Bilemezsin
İnşallah güzel kardeşim. Nasibimde varsa gelir bulur. Nasibimdede yoksa yapacak bişey yok. Bu sevgiyi kalbime Rabbim verdi. Elbette alır. Rabbim iyi insanlara karşılaştirsin
Amin kardeşim :)
Hepimizi inşallah