Sevgilim severken ayrıldı lütfen yardım eder misiniz?

Çok seviyorduk evlenme kararıda almıştık 1 yıl olmuştu herşey güzel gidiyordu sadece bazen benim ksıkançlığımdan tartışmalar çıkıyordu ya da onun bazı şakadan anlamayışı agresif halleri yüzünden her neyse 2 gün öncede çok mutluyduk eğleniyoduk sonra yine küçük bir olaydan tartıştık sürdü bir buçuk gün ertesi sabah gittim yine almaya aldım onu konuşurken soğuktu niye böyle yapıyosun dedim bitsin falan dedi senle alakası yok dedi beni hala sevdiğini söyledi bende çok ağladım intihara kalkıştım sonra aradı döndürdü gittim eve darmadağındım iki üç kez aradı merak etmiş ben yalvardım dönmedi yokuşa sürme böyle olması gerekiyordu ikimiz içinde dedi sorumluluk almaktan strese girmekten yoruldum dedi bazı sorunlarım var dedi ve benlede paylaşmamış bunları nolduğunuda söylemiyor ben anlatsaydın dedim seninkilerden bana sıra gelmedi diyo konumuz hep senin sorunlarındı dedi bu arada beynimde leke var sorunum bu sanırım bahsettiği işte yakın arkadaşı var onla bende onun sayesinde arkadaş oldum ona demiş hala sevdiğini ama olmaz şu an demiş oda söyledi bana beni hala sevdiğini biliyorum dün cevap veremedim arkadaş olarak hep yanındayım dedi fenalaştım aramış bir sürü işte kısacası beni bazı sorunları varmış noldugunu soylemıyo soylemezde ama işte bunun için benden ayrılmış şu an olmaz ama kısmetse ilerde olur diyor ağlamaktan ölücem çok çaresizim ve çok kötüyüm napsam döner ya da sizin döndü mü ne yapmalıyım ben bırak demeyin yol gösterin lütfen...
Sevgilim severken ayrıldı lütfen yardım eder misiniz?