Kız arkadaşım ( sevgilim ) kafasında bitirmis beni , sevmiyorum dedi onu tekrar kazanmak istiyorum ne yapmaliyım?

Biz birbirimizi deli gibi seviyorduk zamanında cok yakın arkadaştık sadece o vardı yanımda sonra sevgili olduk cok guzel bir sekilde ilerliyordu iliskimiz tabi ki kavgalar cok oluyordu ama her seferinde ikimizde özür dileyip düzeliyordu aramız 9 aylık iliskimizi bitirdi beni sevmedigini kafasında bitirdigini soyledi ama ben buna hala inanamıyorum cünkü cok seviyordu beni ben kendimden cok ona güveniyordum bir tek o vardı hayatımda birtek onunla konusuyordum simdi sınav zamanıs yapayanlız kaldım bir anda gitti inanamadım yazdım cevab vermedi pesinden gittim konusmak istemedi bende onun yanında gözüm döndü duvarı yumrukladım Şu an elim kırılmıs alcıda duruyor bana yarabandı verip yolladı sadece önceden iğne batsa benden cok canı yanardı simdi direk gitti yardımcı olun bana ne yapayım nasıl yapayım tekrar dönmesini istiyorum Şu an hicbir sekilde ulasamıyorum mezunuz sınava hazırlanıyorduk Şu an herseyini kapattı telefonu kullanmiyor artık ama aynı dershanedeyiz. Ona beni tekrar sevme ihtimalin var mı diye sordugumda yok demisti ben bu halde sınavada çalısamıyorum ben onu cok seviyorum geri döndürmek istiyorum ne yapmalıyim?
Kız arkadaşım ( sevgilim ) kafasında bitirmis beni , sevmiyorum dedi onu tekrar kazanmak istiyorum ne yapmaliyım?