Kız arkadaşım seni istemiyorum artık seviyorum ama yapamıyorum dedi ben vazgeçemiyorum ne yapmam gerekiyor?

Sürekli kavga olan bi ilişkimiz vardı ama çok mutluyduk ikimizde hep benden uzak bir şehre gittiğinde ya ara vermek ya da ayrılmak istedi yeni ara vermeden çıkmıştık 1 hafta sonra ayrılalım seni seviyorum ama olmuyorsa olmuyordur dedi mutlu değilim sana karşı hala sevgim var ama eskisi gibi hissetmiyorum dedi mutlu değilim eski heyecanım yok falan dedi uzun zamandan beri düşünüyordum (10 günden beri şehir dışında ) gitmeden öncede düşünüyordum ama yapamıyordum falan dedi ama o burdayken çok mutluyduk yine kavgalarimiz oluyordu ama hiç ne ara verme ya da ayrılık konusu olmamıştı 2 gün oldu ayrılalı ben beni istemediğini biliyorum ama içim acıyor tekrar olmak istiyorum aradım kaç defa hep yok ben netim falan dedi halada öyle diyor benim ne yapmam gerekiyor kendimi yiyip bitiriyorum lütfen yardımcı olun.
Kız arkadaşım seni istemiyorum artık seviyorum ama yapamıyorum dedi ben vazgeçemiyorum ne yapmam gerekiyor?