Kız arkadaşımı sevmiyorum ama ayrılamıyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum?

kız arkadaşımla 5 yıldır beraberiz. son 3 yıldır meslegimden dolayı yılda bir iki defa görüşebildik. ilk iki yıl ise en kötü ihtimalle haftada bir görüşüyorduk. öpüsmeden ibaret olmak üzere ufak tefek cinsel ilişkilerimiz oldu. ama artik olmuyor. ilk yıllarda çok seviyordum. su anki durumun aksine o benim kadar sevmiyordu. yapma dediğim şeyleri yapıyor görüşme dediğim kişilerle görüşüyordu. hatta ayrılmak istedi zor vazgecirmistim. Görüşme dediğim kişilerle defalarca görüşme dememe rağmen görüşüyor hatta beni bu kişilerle karşı karşıya getiriyordu. bu beni cildirtacak seviyeye getiriyordu. hala hatırladıkladikca sinirleniyorum. liseyi bitirdikten sonra sözümü tutmaya başladı. 3. yıldan sonra soğumaya başladım bunu kendisine anlattım. ayrilmak istediğimi söyledim. aglamaya basladi. aglamasina dayanamiyorum. artık sözünü tutacam dedi. istegim uzerine kapandı ve namazını kılmaya başladı. vazgectim ayrilmaktan. ama bir türlü eskisi gibi sevemedim. aylardir sesini duymuyorum. arayasim bile gelmiyor. ayni şeyleri konuşmaktan biktigim için haftada bir defa mesajlasiyoruz. gerçekten beni şu an o kadar çok seviyor ki bir dedigimi iki etmiyor a dediğime b demiyor. herhalde beni bu kadar çok sevecek başka birini zor bulurum. ocak ayında tekrar ayrılmak istediğimi söyledim ama o kadar çok ağladı ki yüreğim dayanmadi kendisine zarar vermesinden cok korktum. adeta yalvardı. yine dayanamadım ayrılamadim. sevmeye çalıştım. bir ara gerçekten eskisi gibi sevebilecegimi hissettim ama olmadi. kendiside çok yıprandı. herseye rağmen sözümden dışarı cikmiyor. ama sürekli eskiden benim canımı o sıkan davranışları aklıma geliyor çıldıracak o gibi oluyorum. ne yapacağımı bilmiyorum. temmuzun sonunda sinavi var. sinav öncesi canının sıkılmamasi için normalmiş gibi davranıyorum. sinav sonrası net bir karar vermem gerekiyor artık. çünkü ne kıldığım namazdan tat alıyorum. nede adam akıllı uyuyabiliyorum. ne yapmalıyım. yardimci olursanız sevinirim.
Kız arkadaşımı sevmiyorum ama ayrılamıyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum?