Sevgilimle kız arkadaşı yzuunden beni sildi ne yapmam lazım?

Sevgilimle 4 senedir ilişkimiz vardı herkes biliyordu aileler vs çok ayrıldık barıştık birbimzden başka biri almiyorduk zaten ne ayrı ne de birlikte ama o benden ayrıldığında barlara clublara çok gidiyordu ve son zamanlarda işte yapma etme dediğimde benim gözüm senden baskasini mi görüyor aileni bile karşıma aldm diyordu işte yapma bak kıskanıyorum diyordum ben seni herşeyden çok seviyorum diyordu bana en son geçen hafta bana bı yalan söyledi arkadaşi ile oturacağını söyledi halbuki yanında çok yakın kız arkadaşı da varmış ve benim çok yakın bı kız arkadaşı olduğundan haberim dahi yoktu soruyordm kız arkadaşım hiç yok diyordu ve o gün gece 4 olmuş o kızla konuşuyordu benle tartsiinca bana güveniyorsun beni sevmiyorsun vs seyekr deme ye başladı hemen hemen her gün o kızla buluşuyor 4 lu grup 2 erkek 2 kız ama beni suclayip benden ayrıldı ben sevmiyrimusum ona guvenimiuromusn bıkmış bundan ne yapmam lazım ve bu arada kiyafelrime çok karışirdi açık giyiniyorum diye çoğu kez benden ayrilmisti ve her defasında kendi barışmak istedi ne yapım yardım edin

Sevgilimle kız arkadaşı yzuunden beni sildi ne yapmam lazım?