Sevgilimle bir kız arkadaşımın arasında kaldım? ne yapmam lazım?

5 senelik bir ilişkim var, sevgilimide çok seviyorum. Ama her konuda kavga eden ve 2 gün sonra barışan çiftlerdeniz. Kavga konusuda hep sevgilimin kıskançlıkları.
Ben yakın bir arkadaşımla almanyaya çalışmaya geldim, onunda burada halası var, ve bir kuzeni. Cinsiyetide kız.
Kız burada doğmuş büyümüş, dolayısıyla bizden daha hakim her şeye, ve arkadaşımla ikimize hiçbir ücret talep etmeden çok yardım etti. Konaklama olsun, vatandaşlık olsun her bakımdan bize çok yardımı dokundu.

Kızın asla yanlış bir hareketi de yok, ama sevgilim kıskançlığından ötürü kıza birsürü hakaretler etmiş. Kız bana gösterince nasıl utandım anlatamam. Hesap sorunca da ben suçlu oldum, şu an benimle konuşmuyor sevgilim.
Ergen değiliz çocuk değiliz, evlilik düşünüyoruz ama bana yardım eden bir insana yaptıklarına bakın. Tamam kıskanmasına lafım yok ta böyle hakaret etmemeli. Şimdi küstü konuşmayacakmış benimle ben o kızı silene kadar.

Diğer kızlada arkadaşlığımı kesmek istemiyorum, o kadar yardım etti. Kesersem zaten ayıp olacak kullanmak gibi olacak. Ne yapmam lazım?
Sevgilimle bir kız arkadaşımın arasında kaldım? ne yapmam lazım?