Arkadaşlar eski sevgilimin önceden beni sevdiğini tüm sülale bilirdi.. Kendisiyle akrabayız. Benim yüzümden aile tarafımdan baya dayak yediği için hep içim ona karşı buruktu bende hayırlı olsun demek için mesaj attım gerçekten mutlu olmuştum mutlu olmasına sonra mesajı geri çektim kızla empati yaptım doğru olmaz dedim...
Daha sonra ise kız hemen görmüş ve bana ulaştı haklı olarak işte uzak dur vs falan filan dedi bende kendimi açıkladım. Biraz çirkef bir kız bu arada herkesten de duydum bunu dedikleri kadar var uğraşmak istemedim konuyu kapattık..
Sonra bu kız benim kuzenlerimden birine iş atıyor... Üstelik sevgilisi benim eski sevgilimken.
Bende bunu öğrendim ve eski sevgilime söylemek için yazdığımda söyleyemeden olay bambaşka boyutlara gitti... Eski sevgilim sürekli olduğum yerdeydi ve arayıp konuşuyordu benimle ama bu süreçte bu kızla birlikte olup olmadıklarını bilmiyordum çünkü zaman girmişti araya...
Her neyse ulaştım vs gittiğim yerlere gelip görmek istedi beni sadece bir kere sarılıp sonra beni yanağımdan öptü bende buna kızdım bir anda yaptı bunu. Dün ise kız bana ulaştı ve gelmiş bana gecenin bir vakti akrabalarının söyledikleri bana geliyor uğraşmak istmeiyorum vs vs. Hatta eski sevgilimin benimle konuştuklarından haberi varmış yanıma geldiklerinden bile haberi varmış. Bende bana sarıldığını vs söylediğimde kaldı öylece ve sonra sarılma işini ben yapmışım eski sevgilim kısa öyle söylemiş Üstelik kız beni bu mesajlarla tehdit ediyor neymiş aileme gösterirmiş falan sizce ben ne yapmalıyım? Uğraşmalı mıyım yoksa bu iki kendisine benzeyen tiple hiç uğraşmamalı mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer