Pubg mobile oynarken tanıştığım kızdan hoşlanmaya başladım oda benden hoşlanmıştı çok tatlı 1.70 boylarında çıtı pıtı bir hemşireydi ama alevi olduğunu öğrenince sarsıldım çünkü ben Sünni bir bireyim ve ailem de Sünni ne yapacağım mezhepler de farklı afetlerde ama hoşlanıyorum oda çok üzülüyor aileler anlaşamaz ilerde ciddi düşünürsek diye bir akıl verin :(
Hiç bir sey kolay kolay elde edilmez. Hayatimizin her alaninda bazen isimizde bazen okulda bazen ailemizde bazende gönül islerinde zorluklarla karşılasiriz. Mühim olan zorluklarla karsilasmak degil üstesinden gelmektir. Ask sadece askim canim deyip öpüsüp koklasmak degildir. Ask cesarettir sabirdir. Simdi aileni bahane eder bunun ardina sığınırsan ayrilirsan kaybedersin. Hayatin boyunca kaybedersin.
Nikah konusunda müslümanin müslümana nikahi düşüyor mezhep önemsiz diye biliyorum yani nikah bile düşerken sorun edilmemeli.
Sadece bu değil her kizla ilgili şunu söyleyecegim sana; tüm ömrünü ailenle geçirmeyeceksin. Aile bir yere kadae yaninda olur. Sevgi iliski bambaska bir seydir. Bunu kendi degilde ailenin istedigi biriyle mi yapacaksin. Kendi istemedigin biri olursa yüzünü görmek bile huzursuz eder seni. Ya afedersin ama cinsellikte hayatimizin bir parçası ve bunu kendi degilde ailenin istedigi biriyle mi yapacaksin. Ondan bile zevk alamayacak hale gelirsin baskalarina göre hareket edersen.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok doğru ama insanın ailesinin ziyaret etmesin örf adetleri bu sorun doğurur aileler Sünni ile evlenme demiş