Yaşadıklarınızdan pişmanmısınız nasıl olmasını isterdiniz dokunmasaydık gezmeseydik sadece sevseydik nasıl olurdu?

Kadina yapilmaz her kadin annedir ama o... uysa her turlu yapar
Agır oldu galiba biraz 😊
O... uysa kadinda erkekde yapar her turlu karsidaki ne olsa
Zaten herkes 2. ci yuzuyle geziyor kim oldugunu nerden bilcen
O yüzden yaşnızlığımız tercüman oldun bana tşkler
Oyle bende yalnizim duzgun diyorum seviyorum ahlaksiz cikiyor hayat filmlerdrki gibi degil insanlari kandirmsinlar
Sorun insanları anlayamıyoruz herkez göründüğü gibi değil yaptıklarını övünerek anlatan bir toplumdayız malesef
Cevap
0Cevap
Hicbir seyden pisman degilim.
Demekki hiçbirşey yasamadın helal olsun sana
Temiz sevmesini bilmeyenlr utansin
Gercekten taktir ettim şu an seni 😊
Saol
İyiki varsınız
Tesekkurler
Gercekten samimiyetimle söylüyorum sakın yanılma nasip seni bulur zaten
Maksat birini bulmak degil birbirini bulmak. O yuzden acele etmiyorum. Her kim nasilsa Allah kna onun gibi birini nasup eder. Insanlar sana "Allah sana senin gibi birini nasip etsin" dediginde amin diyebilecek kadar temiz biri ol. Takindigim felsefe bu.
Önemli olan kendini yetiştirmiş olmak gerisi zaten geliyor Allahım herkeze hakettiğini versin
Amin
Lise mi okuyorsun
Evet
Derslerine çok çalıs ne kadar başarılı olursan hayata karsı düşğncelerin o kadar olgun olur ve bu güşüncelerinden asla taviz verme
Derslerim iyi, hatta cok iyi. Akli erkeklerde olan birisi degilim zaten
Roman okuyormusun
Evet.
Kafka
Sadik hidayet
Cemil Meric
Ismet Özel
Halil Cibran vs vs
Kişisel gelişim okuyormusun hiç
Cok eskiden
Aşkın gözyaslarını okudun mu
O tip kitaplari sevmem, kitap beni dusundurmeli ve bu yolla bana bir sey katmalidir
Kimya hatunu oku bence hatta serisini oku düşünmek istiyorsan hayatın boyunca düşündürecegine eminim seni
O kitabi aldim, ama tam sevemedim. Okuyacagim bir ara, soylediklerinizi dikkate alacagim
tamam okursan düşünceni YAZ Bana olurmu görüşmek üzere
Elbette
Kendine dikkat et görüşürüz istersen takip atabilirsin
Hoscakalin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar