"Adam gibi adam" "kadın gibi kadın" dünyada kaldı mı?

Kalmasaydı kıyamet kopardı bu dünya dönüyorsa benim hürmetime şey yani hâlâ insan kalabilmeyi başaranların hürmetine dönüyor adam-mım
Çok haklısın her sözüne katılıyorum kadın-nım
Biz ona insan gibi insan diyoruz hocam. Cinsiyetlerin tabirini ele almam. 😃
İşte tam aradığım cevap hocam
Eyvallah hocam. Kalp kalbe karşıdır her daim. Bugün yine formumdayim. Uzun zamandır spor yapmiyordum. Bugün ucunu kaçırdım. 🤣🤣🤣
Yapmadıklarının hıncını çıkartıyon hocam form tutmak önemli 🤣
Boyleyiz daima hocam hep birlikte. 😎😎😎
😎😎💪💪
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Var var. Bulanlar buluyor, bilenler biliyor. Adam ile kadının açılımı bariz bellidir. Buna tarife uyan insanlar da mutlu mesut yaşayanlardır.
Evet herşeye rağmen o iyi insanlar var.
O insanların karşımıza çıkmaları ise mucize.
Ama o mucizeler inanmakla başlıyor..
Adam gibi adam kadın gibi kadın böyle boş boş tabirlerle işim olmaz😇
Kadın gibi kadın olarak ben kaldım, gerçekten övmek için söylemiyorum.
Evet ben varım işte...
Dünyada kalmamış nerdeyse oraya gidelim 😃
Ben varım hep evde zaman geçiren biriyim çapkın değilim kızlar ile ilgim çok yok sadece arkadaş olarak yazana yazarım sohbet ederim sevgilim hiç olmadı zaten olsa kızlar ile iletişimi keserim ama öyle abartacak kadar da değil sevgilim de olmayacak zaten inanmıyorum olacağına artık şu an tek bir şeyi halletmek istiyorum o da mesleğimi elime almak
Seven sadık erkek olduğuna inanmıyorum kadın 18-25 de değer verirler sevmiş gibi davranırlar hiç 30-40 yaşındaki kadını seven aşık olan görmedim çünkü beğenmiyorlar o yaştaki kadınları ergen genç kız beğeniyorlar bunu anladım bu yüzden 25 üstü olmadan evlenin diyorlar bu demek oluyor ki sırf genç ve zarı için evleniyorlar erkeklerden soğudum
Adam gibi ya da kadın gibi kalıplarına pek katılmıyorum bu göreceli olduğu için insan en iyi anlaştığı kişiyi seçmeli ve artık uyumlu birini bulmak zor
Haddinden çok varlar hemde. Sadece adam gibi adamlar, kadın gibi kadınlar kendilerini ilgilendirmeyen konularla uğraşmıyor, reklam etmiyorlar diye yoklar sanıyoruz.
Vardır siz sadece yanlış durakta bekliyorsunuzdur.. Yani benim düşüncem nereye gideceğini bilemeyen doğru yol alamıyor.
Dünyada 7,5 milyar insan var. 3-5 kişiyle tüm insanları değerlendirmemek lazım.
adam gibi adam, kadın gibi kadın yoktur
insanlıkla alakalı bi durum, insan vardır
Saf olan hicbirseyi kolaylıkla bulamazsın ataman gerekir denkgelirse
Herkesin isteği çok fazla ben piyasadan çekildim.😂sevgi yetmiyor
Birine aşık olunca tekrar varlığına inanacaksın 👍
Bir yerlerde mutlaka vardır
Kaldığını düşünüyorum
Adam gibi adam var digeri yok
Kalmıştır tabiki ama nadir varlar.
En İyi Kız Görüşü