sınıfta kalan bir insan gerizekalımıdır sizce neden ?
Evet gerizekalıdır
Hayır ilgilendiği başka şeyler vardır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 kere sinifta 1 ders yüzünden kaldim tembel oldugmdan degil, sormaya korkiyordum bisi yanlis yapicam diye korku vardi cünkü anormal bir proffesördü , hergün agliyordum onun yüzünden. bana dediki sen salaksin bence bu okul sana göre degil biraksan meselak yapsan daha iyidir senin icin... diplomami ve sporda kazandim madalyayi ona hediye etdim ve ona mektup yazdim okulu degistirdim ve bütün derslerim süper. ve halen daha devam okiyorum seviyorum okumayi cünkü! ozomanlar baya okuma isteygimi kirdi. uzun zaman aldi bunu yine kazanabilmek icin...bu sorunumu simdiki proffesorlarimada paylastim ve haftasonu bile telefon acip ya da mail yazip sorularimi sorabiliyorum! korkusuz! =)
Hayır bence kesinlikle değildir hatta şu yeryüzünde herkes zekidir ancak zekasını kullanan ve kullanamayan vardır. Onlar yeteri kadar çalışmayıp derslerine gerekli ilgi ve önemi göstermeyenlerdir.
Merhaba kardeş
Albert Einstein.. Okuda hocaları gerizekalı sanıyordu
Hatta okumayı çok geç kavradı
Hocaları aptal muamelesi arkadaşları salak muamelesi ederken birden Atomu Parçalayan adam oldu
Yaa..
Yok kardeş öyle şey düşünme
Bak bu dönem İleri Ekonometriyi 3. kez ve son kez alıyorum
Yoksa ben gerizekalı mıyım he ?!
çalışmıyordur dikkatini veremiyordur olabilir
Cevap
15Cevap
Derslerdeki başarı zeki olmakla hiç alakası yok. Sınavlarda full yapan insanlara bakıyorum; robot gibi ders çalışmaya komutlanmış kişiler. Kendini anlatamayan insanlar var aralarında. Ve çok zeki olup sınıfta kalan insanlar da var.
hayır o tembellikte mastır yapmış kafası hep başka dünyalarda olan belkide büyük sorunları olan ama çalışmayı saçma bulan sonuçlarına katlanmaktan hoşlanmayan şeker bişeydir :D
Kendime gerizekalı desem mi demesem mi konusunda kararsız kaldım :D Bence aptalım ama etrafımdakiler ve matematikte 5 saniyede soru çözmem arasında olduğumu gösteriyor heralde :)
kesinlikle gerizekalı değildir.benim liseden bir arkadaşım vardı lise 1 de sınıfta kaldı.üniversiteyi ilk girişte kazandı şimdi makine mühendisliği okuyor hem de devlet üniversitesinde
belki öyledir belki ilgisizdir belki baska sebepleri vardır illa salak diyemeyiz
ya çok yırtıktır ya da aşırı tembel bunun gerizekalılıkla alakası yok ..
değildir ...
1.arkdaşlarına takılmıştır
2.okuldan neffret ediyodur
3.çalışmak ona göre değildir
4.kopya çekememiştir
5.can sıkıntısından sınıfta kalmıştır
değildir diyenler sınıfta kalanlar ben evde 5 dakka ders çalışıyodum hep okuldan kaçıyodum ve geçiyodum sora yolla pederi devamsızlık düşürsün on numarada geçiyodum sınavdan sınava gidiyodum okula
yoo cok küçük depresyonlar bile insanların performansı cok ciddi anlamda düşürebiliyor
alakası bile yok sıra arkadaşım matematikten 70 alırdı ben 10 alırdım ben sınıfta kaldım o geçti ama onun 1 dk da yaptığı matematik işlemini ben aklımda 10 saniyede yapabiliyordm
eğer geçerli bir sebebi yoksa oksijeni boşuna kullanıyor
ben sınıfta kaldım ama salak olmadığımı düşünüyorum :))
ilgilenmesi gereken tek şeyin dersleri olduğu unutp başka şeylerle ilgilenirse evet en gerideki zekalıdır
İlkokul 1'de ben de kalmıştım devamsızlıktan:/ Çok dayak yerdim be.
dersi geçmenin kıymetini bilecek kadar akıllı değildir.
değilim gerizekalı lan
hayır haytalık yapıyordur
değildir ama tembeldir NŞA da
Hayır ilgilendiği başka şeyler vardır
eğitim sistemi boktan sıkma canını
kafası tembeldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar