Derslerinde başarılı olamayan insanlar gerizekalımıdırr?

Bu yanılgıya neden düşer bu insanlar ve neden ortamda bir tartışma geçtikten sonra haklı da olsa haksız da olsa neden karşındakini küçük düşürmek için derslerini gündeme getirir? böylelikle tatminmi olur bu insanlar? bugün tartışmada birçok konuda yanlışım vardı bilmeden yaptığım yanlışlar bunlar üzerinden kavga ederken hoop konu derslere geldi sen safsın zaten işsiz güçsüzsün anca nette takıl liseyi bitiremedin daha bir sürü şey.. sadece 9.sınıfta kaldım 2 kere sonra açık liseye yazıldım bu sene okul bitiyo bu yıl okuldakii 3.senem uzatmadımda ve üniversite sınavına giricem bu sene ve son 2 haftadır diğer günlere göre daha çok çalışıyorum. bana o kelimeleri kullanan kişi sadece 2 senelik okuyan adam okdr yerin dibine girdim kii cidden dersler herşeymi? zekayı o mu belirler sinirden?
Güncellemeler
+1 yıl
ben sırf çalışmadan aylaklık yaptığım için bukdr kötü ki benim bu yaşıma kdr ne yaşadığımı bilmeyn insanlar.. her konuda bir fikrim vardır siyaset olsun futbol ders dışında herşey ama sırf derslere çalışmadığım için başarısızım diye bunları söylemeleri cidden mantıklımı?
Derslerinde başarılı olamayan insanlar gerizekalımıdırr?