Merhaba ben 18 yaşndayım lise sonda okuyorum. sorunumu açık açık yazmak istiyorum. bulunduğum lisede bi hoca var 36 yaşında evli ama çocuğu yok. böyle hoca çok konuşan, ağzı laf yapan, espri yapmaya çalışan, öğrencileride biras korkutan bi tip aşağılıo biras hani espriyle. neyse, 1 senedir derste ne zaman başımı kaldırsam bana baktığını görüyorum. başımı çeviriyorum ama o öylece sırf bana odaklanmış bir şekilde bakıyo. mesela bi kaç kez derste işte yazı yazıyordum. üstümde bir bakış hissetim bi baktım hoca masasında oturmuş öylece bana odaklanmış bakıo gözlerini ayırmadan ya. başımı çevirdim hala devam ediiyodu. Koridorda bahçede nerede görürse görsün öylece bakıo adam yanımda birsürü kişi var adam sırf bana bakıo. arkadaşlarımda buna şahit mesela.
bugün olanda şuydu: merdivenlerden inioduk 4 arkadaş falan. inerken üstümde bir bakış hissetim hoca merdivenlerin üst tarafındaydı biz aşağıdaydık. bakışı hissettiğim yöne doğru baktım ve hoca öylece bana odaklanmış bakıodu. böyle başı havada gibiydi hani gözlerinin altından bakıodu. ben onu görünce başımı çevirdim sonra tekrar baktığımda adam kımıldamamıştı bile öylece bakıodu.sırf bana.
sizce bu ne olabilir?
bugün olanda şuydu: merdivenlerden inioduk 4 arkadaş falan. inerken üstümde bir bakış hissetim hoca merdivenlerin üst tarafındaydı biz aşağıdaydık. bakışı hissettiğim yöne doğru baktım ve hoca öylece bana odaklanmış bakıodu. böyle başı havada gibiydi hani gözlerinin altından bakıodu. ben onu görünce başımı çevirdim sonra tekrar baktığımda adam kımıldamamıştı bile öylece bakıodu.sırf bana.
sizce bu ne olabilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer