arkadaşlarım... erkek arkadaşımın sınıfında 3 4 karaktersiz var sınıftan 12 kişiyle falan yatmış geçen benimkine yavşıyordu yokluğumdan yararlanıp ben bir geldim korktu falan dayanamadım üzerine yürüdüm dekan yardımcısı vardı bu ara çocuğun üzerine çok düşmeye başladım ama bu da orospuluğu kesti artık selam bile vermiyor ben napayım böyle oldukça gülüp geçeyim mi yoksa ara ara üzerlerine yürüyüp suralatını paramparça edeyim mi napayım ben?
Cevabın nedir?
Ben senden korktum l*n simdi tek bir orduya bedelsin bence bunlarin elleri kollari duzgun dursun :D
033 Yorumla
Soran+1 yılvalla okuldan atmicaz deseler ben 3üne tek dalarım bu sinirle öyle bir nefret ediyorum dekan yanında üzerine yürüdüm ne diyim
Soran+1 yıldekan o ara ordaydı bunların bölüm yeni açıldı gelip gidiyorlar ben de " bak dekan varken bile üzerine yürüyorum korkmuyorum adam ol " mesajı vermek amaçlı üzerine yürüdüm herkes dövceem falan sandı tuttular sahip çıkmak amaçlı her zaman yanında olmak istiyorum bence
Soran+1 yılya yarın bir konferans var sadece bunlar gidiyor benimki sen kavga edersin gelme falan dedi ben de gelcem diye tutturdum gideyim mi sence
- +1 yıl
Eger kendine hakim olabileceksen git ama egwr kendime hakim olamam diyorsan gitme onunlan guzelcene gidiceksin elini sımsiki tutucaksin yanindan ayrilmiyacaksin onlar senden rahatsiz olabilirler ve konusmaya baslarlar zatende iste sen kendine hakim olucaksin takmiyacaksin onlari
Soran+1 yılgittim yarın da devamı var elimden geldiğince kendime hakim oldum iyi geçti ama istenmediğim için moralim hep bozuk suratım hep asıktı
Soran+1 yılya kavga etmemden korktuğu için gelmemi istemedi geçenlerde bir kızı dövüyordum zor tuttular o da orada olacaktı istemedi gelmemi falan
Soran+1 yılyarın da devamı var yarın da gidicem benim yokluğumu fırsat biliyor orospular
Soran+1 yılannem de diyor her zaman yanında olamazsın falan da elimden geldiğince yanında olucam işte napayım yalnız da bırakamam ki bunların arasında öyle değil mi ?
Soran+1 yılbabam da biliyor gibi aman zaten evlilik konusu falan konuşuldu 2 yıl sonrasına ne bileyim şu orospuları başımdn atsam düzelcek sanki her şey
Soran+1 yılemin misin sence bırakırlar mı? bir de ileride konuşmalarını da istemem ben hani aradan 1 yıl geçer falan ay barışalım olur ben istemem her şeyin affı olur ama yan gözle bakmanın affı olmaz bence.
Soran+1 yılb*k yiyesiceler ya salakalr
Soran+1 yılooo kafa kopartmak :dddd ne hoş fikir :dddd
Soran+1 yılsen yapmışsın galiba :D
Soran+1 yılyaşın 22 ve sevgilin olmadı mı?
- +1 yıl
Aynen olmadı sevdim zannettim sevmemisim bilene meger sadece gecici hoslantilar oldu ben asik olmayi sevmeyi beceremiyorum anlamiyorum herhalde zaten benim sevgilim olamaz evlenemem bilene benim bazi sikintilarim var o yuzden olmuyor sikintilar olmasa bile yine istemem aslinda ilk okuldan beri ben evlenmiyecem diyordum zaten ve oyle de olucak su hayattan benim cok istedigim. bir hayalim var onu gerceklestirebilmek ondan sonrasi banaviz gelir tiris gider bu soz boylemiydi acaba :D
Soran+1 yılbiriyle bir şeyler yaşayınca falan aşık oluyorsun dene bir istersen
- +1 yıl
Dogrusunu soylemek gerekirse ben aska inanmiyorum artik kimse ask yasamiyor bir de millet sapitmis sekse bagliyor ne yapmaya calisiyorlarsa artik ya durum ortada goruyorum da bunlari gorunce de asktan sevgiden iliskiden soguyorum ya inandirici gelmiyor bana ha istemiyor degilim aslinda ama ben de olmaz yasayamam yapamam zaten
Soran+1 yılbence çıkar karşına istediğin gibi biri. bir öğretmenim demişti ki herkese kendi gibi biri verilir.
Soran+1 yıltabi ki kolay değil ama illa çıkacak biri karşına
Soran+1 yılinşallah arkadaşım :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeyt be senin yerinede olsam harbiden arada korkuturdum
01 Yorumla
Soran+1 yıldimi ya gerekiyor bu salaklara az korksun bu ne ya
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
Abla ben universiteye hazirlaniyorumda... Lafin kisasi hangi universite orasi? Zarar verme kimseye ben gelene kadar mumkunse :D
013 Yorumla
Soran+1 yılözel bir üniversite canım :)
Soran+1 yılvar var ben de tam bursluyum hatta o yüzden biraz çekiniyorum ama bunlar da çok üzerime geliyorlar hani gel beni döv diyor resmen
Soran+1 yılvalla düşünmedim değil biliyor musun şansını zorlarsa sadece sınıftaki 17 18 kadar erkeğin 12sityle yattığını yayıcam kimsenin haberi yok 2 3 kız dışında
Soran+1 yılya şu an sakin halim sen sevgilisi olan çocuğa sarkıntılık yaparsan bazı şeylere de katlanmak zorundasın öyle değil mi?
- +1 yıl
E yani haklisin. Bence cekin konusun uyarin iste tehdit edin bidaha seni degil onun yaninda gormek onun soludugu havayi sokurken gorursem 12 kisinin altina yattigini herkese soylerim ayagini denk al felan de uyar iyice korkut. Baktin iflah olmuyor elinden geleni ardina koyma derim
Soran+1 yılo kadar açık söylemeye gerek yok ne mal oldugunu biliyorum canımı sıkma herkes bilir derim laf vermeyelim şimdi
tatlım bir de yarın bir konferans var sadece bunların bölüm gidicek ben de gidicem diye ısrar ettim benimki de gelme kavga edersin diye ısrar etti ama ben gidicem napayım ben yarın olay cıkar mı ki?- +1 yıl
Keske gelecem demeseydin erkek arkadasina. Supriz yaptim ayagina yatip yanina gitseydin. Bence gidersen erkek arkadasin ona guvenmedigini dusunebilir ama gitmezsende o kiz suluk gibi yapisabilir. Erkek arkadasinin sinifinda o konferansa gidecek birileri varsa ondan rica et bunlari izlesin
Soran+1 yılcanım inanmazsın sınıfın hepsi şerefsiz kimse izlemez hatta herkese yayar bir de der ki yiyişin git yavşa flan ordan kimseye güvenilmez erkek arkadaşıma da söyledim konferans itüde çünkü yeri bulamam kavga gürültü falan kabul etti ama erkek arkadaşımın annesi ikna etti sen kıza niye böyle diyorsun gibisinden falan
Soran+1 yılzor olmaz mı ya üniversiteni doğru düzgün seç böyle mallarla uğraşma
- 01 Yorumla
Soran+1 yılege
+1 yılEn iyisini yapmışssın, bırak üzerlerine yürüme çünkü o seviyede kişiler değiller bence.
014 Yorumla
Soran+1 yılnapayım yanı gül geç sallama bu orospuları mı diyorsun?
- +1 yıl
Evet sallama boşver bence.
Soran+1 yıltamam sallamayayım da peki ben nasıl önleyebilirim bu durumu ? ne yapayım ?
- +1 yıl
Kendi erkek arkadaşını o durumdan kurtardıysan geriye bakma artık çünkü bu dünyada yaptığın şeylerin karşılıklarını alamıyorsun tam olarak. Bırak başkaları uğraşssın az sen kendin hiç uğraşma bence.
Soran+1 yılben 4 aydır bu durumdan kurtaramıyorum çocuğu ya ben lavaboya gidiyorum döndüğümde kız önüne geçmiş cilve yapıyor şaka gibi ya 2 dk l*n 2 dk saçıma bakmaya gittim ne olabilir ki yani dediğin anda bile iş başındalr ben geliyorum koşa koşa kuytulara gidiyorlar
- +1 yıl
Hala kurtulamadıysa kızla kavga et ne diyeyim artık konuş yani durumu açıkla böyle olmaması gerektiğini söyle bence.
Soran+1 yılakıllı ol ders bitiminde seni yolarım dedim daha ne diyim :(
- +1 yıl
Hala devam ediyorsa olay büyüyebilir. Onun için tek yapman gereken erkek arkadaşınla konuşman. Eğer seni seviyorsa o kişiyle konuşmayı kesebilir. Kesmez ise ve hala devam eder seni boşlarsa bırak o kişiden ayrıl o zaman bence.
Soran+1 yılzaten konuşmuyorum ama allahın selamını veriyor almim mi :( derse napayım ?
yarın bir konferans var ben de peşlerine takılıp gideceğim eğer böyle bir şeye izin verirse sözü atıp onu orada terk edeceğimi söyledim.- +1 yıl
Hadi bakalım ne olacak acaba. Kendin için en iyi yap bence.
Soran+1 yılyani olmadı bırak git ne hali varsa görsün diyorsun? ben bir yandan 3 yıla yazık diyorum bir yandan da şimdi bunu yapan 2 yıl sonra evlennce neler yapar diyorum
- +1 yıl
Bırak gitsin öyle bir şey olursa. Bir deneyim elde etmiş olursun. Daha bilgili ve olgun bir kişi olursun. Boşver ne yaparlarsa yapsınlar ben böyle düşünüyorum.
Soran+1 yılbence çok teşekkür ederim yorumların için :)
- +1 yıl
Önemli değil.
+1 yılyatmis.. yok üzerlerine yürüdüm :D her yerde liseliler :D
11 Yorumla
Soran+1 yılne diyim kendini s.. ktirmiş mi diyim * liselilikle ne alakası var?
nasıl bir eğitim yuvası bu böyle russian enstitue gibi
18 Yorumla
Soran+1 yılüniversite orospuları işte.
Soran+1 yılvalla bir orospular bir de para meraklısılar b*k kadar tipin olmasın paran varsa akşama evdeler
Soran+1 yılyakışıklıysan da veriyor bu orospular öyle böyle değiller ben böylesini görmedim
Soran+1 yılaman nefes alsan verir onlar
+1 yılBende ozel universitedeyim burada hic oyle seyler yok
03 Yorumla
Soran+1 yılsen hangisisindesin sizde neler var?
- +1 yıl
Okan
Soran+1 yılvalla ben bizim okulun adını vermek istemiyorum ama keşke oraya gelseymişim yahu ne kadar işsiz güçsüz varsa gelmiş ya bu kadar olamaz gerçekten
+1 yılAğzına ağzına vur sen kimin sevgilisine yavşıyon l*n ırıspı de ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılvuramadım tuttular :(
- +1 yıl
Çıkışta bekle yol saçını başını ;)
Soran+1 yılahahah düşünmedim değil var ya :)
- +1 yıl
Ekibi toplayım geliyim apla ayıp ettin :D
Soran+1 yılaplam benim ya canımsın :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizim okulda niye böyle kız yhaaa diye tepki verdiğim durum
10 Yorumla
+1 yılBayan Liseli Detected..
11 Yorumla
Soran+1 yılbayan değil kadın
İp var ip
12 Yorumla
Soran+1 yılgüzel ama ingiliççe
- Kişilik & Karakter konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılDağılın uleyyyynn Patlat gözünü kır dişini
00 Yorumla
+1 yılparçala onları D:
11 Yorumla
Soran+1 yılooo kavga en sevdiğimden
Doğrudur vardır illaki
01 Yorumla
Soran+1 yılkızım bir görsen var ya çıldırıcam gel canım yanıma otur ay tatlım selam l*n sen kimsin mal ben varım sen kimsin o ne hareketler ya napıyım bunları ben
Nuri alço mu bu. sınıfı komple elden geçirmiş :D
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle erkek de değil kız benimki diyor erkekler demiş ben bunlar yattım öbürü ben de demiş ben de ben de derken 12 tanesi ben de demiş biri falan filan
Gizli Üye(30-35)+1 yılinanmadım :D bizim üni de hiç böyle şeyler yok.
014 Yorumla
Soran+1 yılay ister inan ister inanma nasıl bötyle bir ortam gerçekten anlam veremiyorum özel diye mi böyle anlamadım ama gerçekten çok garip insanlar kızı kapının onunde kıçına şaplak attırırken birebir şahit oldum yahu
Cevap sahibi+1 yılbizim ki de özel hiç yok o tür şeyler :D
Soran+1 yılulan ben seçme mi geldim ne b*k yedim allahım ya okulu görsen ağzın açık kalır ya
Cevap sahibi+1 yılo okulda olsaydım okula giderdim belki sldjkfaskldjsadf
ben devamsızlıktan kalıcam :D
Soran+1 yılemin ol gelmezdin hiç çekici değil çok tiksinçler
Cevap sahibi+1 yılbilmem ki duruma göre gelirdim yani kız güzelse gelirim :D:D güzel değilse de makara yaparım zevkli olur :D:D
Soran+1 yılvalla miden bulanır dipleri her zaman gelmiş varlıkalr
Cevap sahibi+1 yıliyiler gibime geldi yaa :D:D
Soran+1 yıldipleri gelmiş yüzü fondoten dolu ve onu yüzüne doğru sürememiş biri ne kadar iyi olabilir yapma ma a
Cevap sahibi+1 yıltam istediğim ahahahahaha :D:D
Soran+1 yılarkadaşım nasıl bir miden var ya da nasıl bir güzellik anlayışın var ?
Cevap sahibi+1 yılyok güzel olmadıkları için daha kötü davranırım ajdshaksd
veee fondötenleri abartı olduğu için çok kokuyodur ve o kokuyu çok seviyorum ya :D:D
Soran+1 yılıy b*k gibiler ya bir aydınlatıcı sürüyor koy karanlık odaya odayı aydınlatır * kshdlsdlskdns
Cevap sahibi+1 yılyaaaa ahahahahahaha :D:D:D ahahahahahah niyecek bir şey bulamadım :D
+1 yılÖnce biraz sakin ol lütfen :)
015 Yorumla
Soran+1 yılsonraki adım nedir ?
- +1 yıl
Sevgiline şehvetli ol başkalarına bakmasn aklnı bşndn al ama zevkini aldırma
Soran+1 yılcanım çocuk antidepresan kullanıyor böyle aklını başından alamıyorum ha bir dudak var kırmızı ruj sürsem aklı başından gider ama şu son olaylardan sonra korkuyorum biraz
- +1 yıl
Aman kndine dikkat etde gersni bşver
Soran+1 yılcanım kendime dikkat ediyorum da ben nasıl önlerim bunları ya 2 yıla evlilik düşünüyoruz okurken düşünüyoruz bunu ya okurken evlensem daha beter olmaz mı böyle durumda
- +1 yıl
Snnkini gözünün önünden ayırmıcaksn yapacak bşka bşy yk
Soran+1 yılcanım yarın bir konferans var sadece bunların bölüm gidicek valla ben de takıldım peşlerine 2 gün 9ar saat ne b*k yicekler kim bilir o orospular da yokluğumu bekliyor zaten
- +1 yıl
Yani bu çocuğn şeyi altnmı ne buldular bu çocukta sna inatmı yapıyo bnlar anlmdm yni
Soran+1 yılbiraz bana inat gibi yani sinirimi bildiklerinden ilk orda bir kızı dövdüm sıkıştırdım sonra biriyle selamı kestim olaylar bu duruma geldi ama her konuda haklıydım haklı olmamın yanında ciddi anlamda orospular yani gerçekten karaktersizler o sınıfta koskoca sınıfta sadece 3 4 kız düzgün
- +1 yıl
Valla konuyla alakası yok ama o snıftı olmak istrdm ve o kızları svglndn uzak tutmak istrdm grçktn. d
Soran+1 yılnasıl uzak tutardın söyle ben tutayım
- +1 yıl
Bn erkeğim sn benim tuttuğum gibi tutamazsın :))
Soran+1 yılona ödül olur emin ol
- +1 yıl
Bna telfn numaralarını nlp mesaj la söz bir şklde onları uzaklaştrcm svglndn bn bu kıyağı babanın oğlu yapmaz sna
Soran+1 yıltamam bulabilirsem atıcam size
+1 yılBana telefonunu versene o kendini bilmezin
020 Yorumla
Soran+1 yılbu soru burada sen de burada durun bulur bulmaz sana vericem 3ünün de salaklar ya s... meye miden kaldırmaz sana öyle diyim
- +1 yıl
Ozelden mesaj at bana numarami vericem sana o numaraya gonder
Soran+1 yılolur atayım
- +1 yıl
Sen beni ciddiye almadin ama ben ciddiydim
Soran+1 yılmesaj atmaya çalıştım ama bir xper oldugum için atamadım yarın 2 olcak 2ye çok yakın bulunca da sana yazıcam emin ol
- +1 yıl
Bende sevgilimi 1 kasar yuzunden kaybettim acisini iyi bilirim. Bekliycem seni unutma sakin
Soran+1 yılsen kız mısın erkek mi ? beni anlarsın o zaman. sınıfta bir abla var 8 yıldrı aldatılıyormuş. bir hikaye anlattı bunun iş yerine bir kadın gelmiş eşinin arkadaşıymış bu da adamı kısıtlamış olmasın diye karışmazmış kadın bunu kendi iş yerinde terslemiş ama o hala iyi niyetli davranmış şimdi aldatıldığı kadını o iş yerine gelen o* tanıştırmış. kadının kocası kadının parasıyla aldattıgı orospuya audi falan almış
ben şimdi engel olmazsam tutar bana da gelirler o* çok.- +1 yıl
Erkek. Ben bir kasarin dedikodusu yuzunden ayrildim. Nefret doluyum
Soran+1 yılgebertseydin ya o orospuyu. ya arkadaşım benim sahip olduğıum şeye bu denli iğrenç davranılması bu kadar gözümün içine baka baka bunların yapılması beni delirtiyor dayanamıyorum yani
- +1 yıl
Takma kafana fazla
Soran+1 yılne kadarlık ilişkiydi seninki?
- +1 yıl
3 yil dile kolay 3 yil.
Soran+1 yılbenim de 3 yıl oldu... çok oldu mu l*n acıyor mu hala ah ya :(
- +1 yıl
Bu aci oyle bir aci ki... her soguk havada azan basur gibi aci veriyor
Soran+1 yılbir kere onlar yüzünden ayrıldık bilirim derse girmiyordum hocalar gelmiyorum diye quizleri düşürdü allahım böyle nefes alıyorum aldığım nefes resmen beni öldürüyor resmen. yokum diye hepsi yanında nasıl bir acı ya
- +1 yıl
Kurtlar sofraya oturmus
Soran+1 yılhepsinde bir iştah ki görmeye kalbin dayanmıyor... geberesiceler
- +1 yıl
Ben halledicem sorunu merak etme ii bir fikrim var
- +1 yıl
Hani mesaj atıp numara vercektin
Soran+1 yılhala 2xp olamadım mesaj atabilcek olunca hemen atıcam ve hala arıyorum numarasını benden de saklıyor piçler
Gizli Üye(25-29)+1 yıl6 tane var sayıyla :)
012 Yorumla
Soran+1 yıloha sen 6 taneyle mi uğraşıyorsun ?
Cevap sahibi+1 yılevet tam mallar :))
Soran+1 yıltatlım üniversitede misin ve ne yaparak engel oluyorsun ne kadarlık ilişkin var biraz yardımcı olur musun beni en iyi sen anlarsın. bak ben 1. sınıfım tam bursluyum şimdilik o* sayım 4 başarılıyım sınıf 2. siyim benimki de sınıf birincisi aynı fakültede farklı bölümlerdetyiz 18 yaşındayım 3 yıldır çıkıyoruz bir sorun olmazsa 2 yıla evlenicez okurken evlenmiş olcaz yani bana biraz yardımcı olur musun kimsin yaşın kaç ne yapıyorsun önlemin nedir
Cevap sahibi+1 yıllise sonum :)
Cevap sahibi+1 yılcogunlukla yokmuslar gıbı davranıyorum ahhha rahatsız oluyorlar soylenıyorlar arkamdan ne olcak bulasma hıc senın kalıten duser kımın ne mal oldugu bellı
Soran+1 yıliyi bak yaşlarımız yakınmış ya canım bu öyle değil ya bu başka bir şey hani sinir hastasıyım aşırı sinirliyim bile bile gözümün içine baka baka ay canım bugun yanıma otur demeler falan el kol yapmalar hani birini sınıfın ortasında evire çevire dövmek istiyorum öyle bir şey
Cevap sahibi+1 yılhehheeh bende dovmek ısterdım * surda 3 ay kaldı bır daha suratlarını bıle gormucem faceden bıle sılcem :) ben daha sınırlı bır ınsanım ama ıste malla mal olmamak gerek 6 taneler sonucta hangı bırıyle ugrascam kendımı yoramam eger cevap verırısem yıpranırım cunku sureklı yapartım ben bunu
Soran+1 yıltatlım benim senin 3 ayın benim son 3.5 yılım farkımız orda işte yaaa
Cevap sahibi+1 yıldayancan o olmasa baska salaklar olcak :)) hayyatta hep varlar
Soran+1 yılben bir mezun olayım nasıl evire çevire dövücem
Cevap sahibi+1 yılahhah bende dusundum ama sonra elıme yazık ya
Soran+1 yılbunlar bir güç gösterisi hakediyorlar ama ya
+1 yıllisede dekan olmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılüniversite canım sen geride kalmışsın
- +1 yıl
sen lisede kalmışın bence ^^
Soran+1 yılbence sen kalmışsın :)
Gül gec
01 Yorumla
Soran+1 yılsen öyle mi yapıyorsun?
+1 yılliseli detected
10 Yorumlaçek pıcakla kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılpıçak bize ters knk :(
Ara sora korkut
018 Yorumla
Soran+1 yılnapayım geçen tehdit ederken dekan vardı böyle yalnızken mi yapayım napayım
Soran+1 yılpeki ne önerirsin ?
Soran+1 yılbaşkası konuşmaz konuşcak kimse yok yani anca kuytu köşede dövsem falan ama onda da darp rapıru alırsa ben yanarım
Soran+1 yılpeki yarın bir konferans var ona gideyim mi cocugu bu orospularla yalnız bırakmak istemiyorum
Soran+1 yıldimi bence de kovması lazım dedim zaten gelicem eger bunlara o zevki yaşatır da cevap vermezsen yüzüğü orda bırakır sesimi çıkarmaz çekip giderim dedim ki gerçekten de giderim zaten
Soran+1 yılcanım yarın da konuşalım ama o bu sorunun cevabı şimdi lazım :( yarın sabah başlayacak bir konferans
Soran+1 yılhah ben de dedim aynısını sen yarın bu fırsatı verip onlar kırılmasın der de beni kırarsan yüzüğünü veririm eline çeker giderim şimdi böyle yapan evlenince neler yapar falan dedim siktirdi gitti yatmaya
Soran+1 yıldur deniyim 2 xper olmadıgım için yazamıyorum heralde
Soran+1 yılyazamıyorum ama takip ettim sen yaz istersen
Soran+1 yılyok denedim mesaj atamıyorum takip ettim son takip eden benimdir heralde sen yaz
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam