Bir ilişki iyi bir şekilde bitmediği zaman genelde bir taraf ayrılığı kabullenemediği için çirkefleşir. Çirkefleşen taraf sizce genelde kadınlar mı erkekler mi?
Biten ilişki sonrası erkekler mi çirkefleşir, kadınlar mı?
Değişir. Eğer kadın ayrılırsa ve erkek kompleksliyse çirkefleşir, iyi biriyse üzülür ama gider, hem iyi hemde cool biriyse yeni birini ayarlar ya da hayatına bakar. Erkek ayrılırsa ve cool biriyse kısaca. Kadın baya kabullenemez hele yeni fıstıklar buluyorsa kadın delirme noktasına gelir ne yapacağı hiç belli olmaz.
Terk edilen cirkeflesir diyenler olacak ama eminim erkekler cirkeflesir çünkü erkek terk etse de terk edilse de cirkeftir çünkü biz etkenlerin doğasında var
narsist erkekler en cirkefi karalama kampanyasi baslatir daha iliskinin basindan sen bitince ogrenirsin. kiskanc erkeklerden uzak durun erkek dogasi geregi korumacidir ama kiskanclik senden daha iyi olmak istemesidir bu da hastalik gibidir kimi yeniyorsun degisik 🙄
burukluk, hayal kırıklığı, uyanma, üzülme, ağlama ve durumu anlatan ne kadar da güzel şarkıların olduğunu görüp şaşırma... yalnızlık tekrar en baştan başlar bir daha ve denirki şimdi ne olacak... ve mekanizma şeytanlığa çalışmaya başlar (çirkeflik) bence her iki taraf için geçerli.
Kesinlikle haksızlığa uğrayan insanlar çirkefleşirler fakat erkekler ayrılık aşamasında eğer kadın bitirmek istiyorsa kendini çok bozuyor. Küfürler havada uçuşuyor yazık ki.
Kadınlar tabiki çünkü kadınlar daha duygusaldır ve çok severlerse duygusal olan duygularını bir yere bırakır bir süre sonra intikam duygusu öne çıkar buda çirkefleşmelerine neden olur bence ama bu umursamaz olan kadınlar için söyleyemem imrenilecek bir durum bence umursamaz olmak isterdim...
Şimdi kadın ilk hafta acı çeker erkek sallamaz ilk hafta ooo kurtuldum havası kadın 2. Hafta rahattır erkek bitmeye başlar pişman olur kadına yazar falat kadın çoktan atlatmıştır erkeğe koyar beni ne çabuk unuttu herşey yalanmış diye kendini yer 3. Hafta kadın o hiç yokmuş gibi hayata devam eder ama erkek kendine yediremez ve çirkefleşir acı çektirmeye çalışır kendine yapar ama anlamaz
Ben çirkefleşmenin doğruları konuşmakla karıştırıldığını düşünüyorum. He zaten şöyleydin iyiki ayrılıyoruz muhabbetine ben de karşıyım, o zaman niye sevgili oldun mal falan. Ama adam aldatıp terk ediyorsa teşekkür ederim güzel keriz yerine koydun diyip saygı falan mı duyulsun? :D
Terk edildim iki yıldan fazla aşk acısı çektim. Hiç aramadım mesajda yazmadım. Adam tam bir şerefsizdi tam bir yalancı. Her türlü çirkefliği hakediyordu ama ben kendime yakıştıramadım. Allah’a havale ettim
Kadınlar bunu karşı cins olduğu için değil tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum. Erkekler ileriyi düşünerek sakin garantili hareket ederken kadınlar anlık düşünür ve çok hata yapar sırrınız neyiniz varsa bakmışsınız ortalığa serilmiş
Erkekler cirkeflesiyor. genelde gördüğümüz bu. hic tvde ya da etrafimda ayrilaga tahammül edemeyip cirkeflesen kadın gormedim. erkekler saldirganlasiyor. Tehdid santaj Yaralıyor öldürüyor 🤷♀️
bunun cinsiyeti yok hocam. acısı olan, bir şeyi isteyip elde edemeyen, sinsi, içinde kötülük olan birisi çirkefleşir. yıllardır beraber olduğunuz kişinin gerçek yüzünü 2 saniye içerisinde görebilirsiniz. hepimiz insanız, hepimizin içinde dışa vuramadığımız çirkef, pis bir yön var. hepimiz çirkefiz, sadece zamanı gelince o çirkef yönümüz ortaya çıkıyor bence.
Kişiye göre değişir ama canı yanan terbiyesizlik derecesinde hareket edebiliyor. Anlayışsız olur. Onun iyiliğini isteyen birini anlamadan hareket edip inada işler yapar.
Bizim durumda eski kız arkadaşımın yüzü yok 😑 kizmamdan korkuyor kizarsam ortalığı bir selam 'la maf edeceğimi bildiğinden dolayı sessizliğine çekildi 😎
Cinsiyet ayrımı olmaz bunda karaktersiz her zaman karaktersizdir. Ama çirkeflik yaptığını kabul etmeyip sağda solda konuşana da gidip sağda solda konuşurum hakkımı sonraya bırakmam. Komple ödeşirim.
En İyi Cevaplar