Çiftler arasında ilişki bittiğinde erkek mi kadın mı çirkefleşiyor ve arızaya bağlıyor?

22 Şubat 2026
Çiftler arasında ilişki bittiğinde erkek mi kadın mı çirkefleşiyor ve arızaya bağlıyor?

22 Şubat 2026
Bu biraz kişinin karakterine bağlı. Ayrılığı sindiremeyen, egosu kırılan ya da hâlâ duygusu devam eden taraf daha sertleşebilir. Kadın ya da erkek fark etmez, incinen insan savunmaya geçer. Olgun olan susar ve yoluna bakar, çirkeflik cinsiyet değil olgunluk meselesidir.
Genelde her iki cinsten de birbirinin arkasından olmadık şeyler atıp tutan midesizler var. Sonra bir de hiçbir şey olmamış gibi yüz yüze bakacak kadar geniş mideliler. Aldatma vs gibi bir durum olmadığı sürece bir kadının ya da erkeğin bir zamanlar seviyorum dediği insanın arkasından sallaması kadar iğrenç bir durum olamaz. Tabi ki karşı taraf bu midesizliği sergiliyorsa o zaman diğer taraf gerçekleri gün yüzüne çıkarabilir bu başka boyut.
Arkadaş kalanları hiç anlamıyorum zaten
arada sevişiriz mantığı o ahaha :D
Tabii sevişecek kimse yokken lazım olur mantığı iyiymiş 😅
Tabi tabi, olur da yürüdüğü ya da ona yürüyenlerle ilişkiyi ilerletemez ya da ayrılırsa falan geceleri ateşini indirecek biri lazım olur ahdhdh
Acayip mantıklı 😂
Bunlarda mantıık arama bence :D mantık ve omurga arasan da bulamazsın çünkü ahdh
Onlar yaratık o kadar
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kadın. Mesela ilişki bittikten sonra erkeğin durumu hemen kabullenmesini istemezler; erkeğin köpek gibi yalvarmasını, acı çekmesini, sürünmesini ve yalvarmasını beklerler. Ayrılan kişi kadın olsa bile değişmez.
Sevmeyen taraf çirkinlesiyor
Hayatİstanbul77 💜 bence bu tamamen kadın‑erkek meselesi değil, kalp yarasının nasıl yönetildiğiyle ilgili. Kim daha çok kırıldıysa, kim travmayı içinde tutamadıysa o çirkefleşebiliyor. Bazı erkekler sessiz intikam moduna giriyor, bazı kadınlar sözle vuruyor… Tam tersi de oluyor 🤷🏻♀️
Yani mesele cinsiyet değil, duygusal olgunluk. Ayrılığı kabullenemeyen arızaya bağlıyor diyelim net 😅
Sende mi böyle bir durum oldu yoksa genel gözlem mi yapıyorsun? Anlat bakalım biraz 💬✨
Cevap
46Cevap
Değişken bir şey bu kadının kini tehlikeli ama erkek testesteron yüzünden çabuk atlatır zannımca 🤣
Karaktere göre değişir bu durum
Kesinlikle erkek. Yok şunu yedirdim buraya götürdüm şunu aldım diyorlar halbuki tırnağa makyaja verdiğimiz para onun belki de en az haftalık harcaması🤦🏼♀️ hesabı ortak ödeyelim diyince erkek kesilip yok olmaz derler sonradan da lafını ederler vizyonsuzlar, çok sinirlendim😸
İlişkiden sonra bu olayı cinsiyete indirgemekten çok; kişiliklere, ayrılığı nasıl yaşadığına bağlamak daha doğru bir tercih bence 🙏
Duygusal tatminsizliğin, kırgınlık ve öfkeyi daha yoğun hissettirdiğini; bunun da problemli davranışlara yol açtığını düşünüyorum.
Herkes karaktere bağlı demiş, tabii ki de karaktere bağlı ama ben hiç bir erkeğin çirkefleştiğini duymadı, görmedim ve okumadım bile. Hep kadın çirkefleşiyor nedense..
Doğru öldurulen kadınlar yok. Bı araştır bak kadın cinayetlerinin sebeplerini
Bu sorunun kadın cinayetleriyle ne alakası ve bağlantısı var tam çözemedim? Sorun kadın cinayetleri mi yok ilişki bitiminde yüzeysel olarak kadın ya da erkeğin çirkefleşmesi mi? Detaylarda da açıklamamışsın. Bu arada da kadın cinayetleri diye ayrıştırmana katılmıyorum, kadın cinayeti değil, kadınlara işlenen cinayetler.. Sonuçta bu ülkede sadece kadınlar ö.. rülmüyor, sorunu her iki cinsiyetten de ele alın ki, kadın erkek düşmanlığına sürüklemeyin durumu..
Sorunun kadın cinayetleriyle ilgisi yok. Çirkeflesen kadını tehtid eden ve sonunda adlı vakalara sebep olan erkekler oluyor. Geniş yelpazede bakıldığında.
Ayrıca kadın erkek dudmanilins sutukleyecek bir ortam yok. Gerçekler bunlar. Kadin erkek düşmanlığı olsaydı bu kadar flörtözlük bu kadar sevgililik durumu olmazdı.
Demem o ki kadın virkeflestiginde sonuçları bu kadar ağır olmuyor.
Tamam kadın çirkefleştiğinde sonuç ağır olabiliyor tabii ki de. Ama bunun soruyla ne alakası var. Soruda belirtmemişsin ki? Soru ayrılık sorusu, ama benim cevabımda direkt, ö.. me ö.. dürülme olaylarına girmişsin.. Mantıklı bir argüman değil ki senin söylediklerin bu soru için.
Ki her çirkefleşen kadın adli olaylara sebebiyet verseydi şu an Tr de kadın kalmazdı emin ol. Sevgililik yaşı 16 17 olsa 30 35 e kadar her kadın bunu en z 1 defa yapmıştır, çoğusu da hala yapmaya devam ediyor..
" Erkeklerin çirkeflestigini görmedim duymadım okumadim" ifadene istisnadan bu cevabı verdim.
Nasıl görmez duymaz okumazsin? Alaka ordan geldi.
Yanlış anlıyorsun çirkefleşip adli olayları sebebiyet veren erkekler oluyor kadınlar değil.
Pekii dediğin gibi olsun.
Amacım tartışmak değildi.
Teşekkür ederim uzatmadigin ve anlayışlı olduğun için.
Ne demek amaç fikir alış-verişi idi, bunu mümkün kılabildiysek ne mutlu bize.
Kişiye göre değişir bu durum, galiba biraz da karşılıklı böyle şeyler. Ben hiç kimseyle öyle kötü ayrılmadım, çirkefleşme girişiminde bulunanı da sessizliğimle uzaklaştırdım. Hiç o seviyeye inmemek işe yarıyor, niyeti bozuk olanı da püskürtüyor.
Kendimden örnek vereyim, eğer ilişkim bittiyse hic yaşanmamış gibi bitiririm. Hatta beni aldatsa bile bu değişmez. Hiç bir şekilde öfke, hesap sorma vs vs olaylarına girip enerjimi tüketmem.. engeller geçerim..
İhanete kim uğramış ise haklı olarak o taraf çirkinleşir
Her ilişki ihanetten bitmiyor ki
Bir cümle üç beş duyguyu aynı anda yükleyince kolay olan öfke ortaya çıkıyor insan cirkeflesebiliyor kzjxja kontrolsüz olan kimse o cirkeflesir genelde
Çirkefleşen erkektir ama kin ve nefret dolu olsn kadındır kindarlasır ve affetmez kadın erkek anca konuşur
Kadın erkele alaksı yok bunun ilişkiyi haksiz nedenden dolayı bitiren ya da iliskiden beklentisi olmayan yapar bunu.
Bence bu karakterle alakalı değil kalbi kötü olan çirkinleşiyor yaşadım ve 21 senedir eşimi tanımadığımı anladım maalesef.,
Yurumuyorsa ayrilmakmantikli dostça kırmadan üzmeden ayrılmak gerek, geçen güzel gunlerinhwtirinolmali
Kadın veya erkek diyemiyorum çünkü her ikisinin de çirkef olanına rastladım.
Kadını erkeği yok bence kendini bilmeyen herkes çirkefleşir
Bu her 2 tarafta da vardır önemli olan öyle kişiye denk gelmemek..
Erkekler ya da kadınlar diye ayırmamak lazım her iki karakterde de bu durum oluşabilir.
erkekler çirkefleliyor btw arkamdan neler nelr duydum ahahahaha
Bence net bir cevap yok ya değişir kadın da olabilir erkekte yaşanan şeylere bağlı.
Karaktersiz olan herkes yapabilir cinsiyet fark etmez
Cinsiyete değil de kişiliğe göre değişir diye düşünüyorum.
Kimin acısı daha büyük ise
Bunun kadını erkeği yok herkes yapabiliyor
Kadınlar çirkefleşiyor artık
Erkekler daha çok sanki.
Kişiliği olan karşı tarafa saygısı olan hiç kimse çirkefleşmez.
Benimde çirkef olduğum oldu karşı tarafında bu ilişkinin boyutuna göre değişiyor, ilişkinin Nasıl ilerlediğine bağlı
Erkek tabiki ayrıldıktan snra bana küfürler etmisti her uygulamadan lekxkdjxkfc
Genelde erkek
Hangisinin karakteri zayıfsa o.
Karaktere bakae
Her iki tarafta çirkefleşir
İkisi de sanırım. İşi bitti ya…
Olgun olan çirkefleşmez, karakter konuşur.
İkisinin de çirkef olanından Allah korusun.
Kabullenemeyen çirkefleşir..
Kişisine göre diyicem oynaklı bi soru olmuş 😜
Kesinlikle erkektir bu
Karakter i bozuk olan
Daha çok erkek tabiki
Hangisi ağır basarsa kadın erkek farketmez..
Her iki cinsinde çirkefi mevcut
Öyle bi ilişkim olmadı bilemiyorum
Nankörlükle karşılaşan tarav çirkefleşiyor
Karakteri oturmamış olan çirkefleşir
Kadınlar bu konuda çok çirkefleşebiliyorlar
Genelde erkekler
Genelde erkekler
Erkekler daha çirkef ve saldırgan
Erkek cirkeflesir yaşandı tecrube
İnsan olan çirkefleşmez
Kendine hakim olamayan kimse o
Kadınlar daha çok