İlişki konusunda kim daha kolay vazgeçer?
Deneyimlerinizden yola çıkarak cevaplayalım :)
Deneyimlerinizden yola çıkarak cevaplayalım :)
Kadın
Erkek
Yorum yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Budur dediği ilişki için erkek daha stabil, normal durumlarda bile kadınların sorun çıkarma potansiyeli ve bir ayrılıp bir barışmaya dayalı fırtınalı ilişki hayalleri onları vazgeçmeye daha yakın tutuyor. Ama erkek en nihayetinde peki, bitti dedikten sonra kıvranmıyorlar mı? deli oluyorum.
Harfi harfine, noktası virgülüne katılıyorum :D
iddiaya girelim asdfhjk
ya kadınlar ayrılıp barışmaz barışacağını bilerek küsüyordur belki adına ayrılık diyerek ama tam olarak bir daha görmemek kararını almışsa dönmez. erkekler öyle değil hotdog kandırmayalım şimdi birbirimizi erkek gider 1 hafta sonra arar yoklar 2 hafta sonra naptım lan demeye başlar. bunun 4 yıl sürenini gördüm
Galibiyete bağlıdır. Kadının galibiyeti arzulanmak, erkeğin galibiyeti ise sevişmektir.
Eğer sen arzulandığını kadına belli edersen, çabuk vazgeçer. Ama sinsi bir oyun oynayıp, galibiyeti elde edersen, bu sefer de sen çabuk vazgeçersin.
WTF!? :D Napcaz şimdi :D
güzelmiş :D
E zaten sevişildiğinde erkek de kadın da kazanmış oluyor . Bi insanı sırf sevişmek için kullanmak çok iğrenç.
Ben kadınları cinsel obje olarak görün demiyorum ki. Genelde erkeklerin arzusu sevişmektir.
Doğası gereği sevişme ihtiyacı vardır erkeğin. Bu gerçek kabul edildi artık... Azra nedir yolu? :)
bence erkekler daha çabuk unutur terketmek daha kolaydır onlar için kadın yapısı gereği duygusaldır birşeyleri silip atmak onun için kolay olmaz
yalnız şu linkteki de bir gerçektir link
Mantıken erkeğin vazgeçmesi daha kolay. Ancak tabi kişiliklere göre değişir. Kız rahatsa elbette kız daha çabuk vazgeçer. Ama normal insanlarsa erkeğin vazgeçmesi kaçınılmaz.
Cevap
13Cevap
Zora gelemiyen vazgeçer.. İlişkide her zaman engeller vardır. küçük ya da büyük. Bazen bu engel sadece çiftlerin birinin karşısınada çıkabilir. Zora gelemeyip kolayı seçen pes eder ve vazgeçer bence
Katılıyorum, pes eden vazgeçer. Vazgeçen kaybeder.
pis genellerim:
erkek kolay bitirir ve sonrasında çabuk pişmanlık hisseder. kadın zor bitirir ama bitti diyince biter dönüş yok
kadın ya da erkek yanı cinsiyet önemli degil daha az seven ya da sevmeyen vazgecer...
erkek vazgeçerde vazgeçtiklerine geri döner sonra tekrar vazgeçer böyle gider onlar
O yokluk durumundan kaynaklanıyor :D
Yapılan araştırmalarda kadınların erkeklere oranla %85daha çok aşık olduğu , fakat buna rağmen en çok terk edenin kadınlar olduğu ortaya çıkmıştır. :)
daha az seven taraf çabucak vazgeçer. iki taraf da kolay kolay vazgeçemiyosa gerçek aşk var demektir.
Belki de iki taraf daha iyisini bulamıyordur şimdilik?
kadın zor sever zor bırakır erkek kolay sever kolay bırakır diye düşünüyorum..
tabiiki erkekler kolay vazgecer bayan için hep bir çıkış yolu vardır eger seviyorsa
Çıkış yolu derken?
Bence onu yapan kadın. Hatta kavga çıkarmak için bir yol arıyor adeta.
Mesela?
vem hemen vaz gecerım hıcc acımam valla vıcdansızmıyım neyım :D
Lanet olası duygusuz :D asdbhas :D
çok çektım ben çokkk :D
Daha da çekecek gibisin bence :D .D :D
ilişkide hangi tarafın artık sevgisi biterse o vazgeçer diye dusunuyorum..
A kadın daha kolay vazgeciyor kendilerini bulunmaz hint kumasısanıyorlar ama sonrasında beraber oldukları insan bozuk cıkınca da eskiyi arıyorlar
Kişiye göre dicem Simdik yine ama öle. Mutsuzluk kim ister
kadın sıkır erkegi kendinden sogutur erkek son noktayı koyar.
aldatan yalan söyleyen sevgisi biten kaybeder ilişkiyi
Geneli öyle. Erkek kolay vazgeçer.Çok ilgi gösterirsen, hemen evlilik konusun açarsan , hemen sevişirsen hemen gider. Kızlar çevre baskısından onunla evlenmeliyim, onu değiştiririm, ilişkiye emek verdim gibi birçok bahane ile vazgeçmezler.
erkek tabiki..erkekler cabuk unutuyor.bugun ayrilirsan 2 gune unutur..
2 gün mü? Çok kısa değil mi :)
onu siz erkeklere sormali..cok kisa degilmi?bu kadar kisa zamanda nasil vazgece biliyormusun..
Kısa zamanda ayrılan erkek umduğunu bulamamıştır.
kisa zaman mi?2sene kisa zama n mi?
2 senelik ilişkiyi 2 günde unutamaz hiç bir erkek.
sen oyle san..
erkek gibi gözükse de kadın, vazgeçerse yani tam geçer...
belli birini secmek zor olur ki bunda..beni sittir edende oldu benim bitirdigimde oldu..
Al gülüm ver gülüm :D
Ben vazgecmeden vazgecirmem! :))
Hahaha :) İddaalı bir yaklaşım :D
Dimi ;)))
baska dalı kım önce tuttuysa o :D
benim ilişkimde erkek vazgeçti ben asla göze alamadım onu kaybetmeyi...
Geri döndumu
hangi taraf sevmiyorsa o vazgeçer
daha az umursayan sevmeyen vazgeçer.
Kadın daha kolay vazgeçer.
Neye göre peki?
hahahha =)))) :D :D
en az seven!
Cinsiyetsiz olarak işaretlendi.
Bence kadınlar daha çabuk vazgeçer. =)
Orasıda var şimdi =)
=)
kadını erkeği yok,kim daha az severse o vazgeçer
genelde erkek vazgeçer hemen kadın daha yapıcıdır
önce erkek vazgeçer sonra kadın
daha az seven vazgeçer.
İlişkide kadın vazgeçer...
Bence kadınlar
B: Erkek
erkek vazgeçiyor
Neye göre peki?
Yeni arayışına kadın sebep olmuş olabilir mi?
Erkeklerin hepsi aynı mıdır? Kadınlar farklılık yaratamaz mı?
Bazen kadın erkeği sıkar, erkek gider.
SEVMİYEN VAZGEÇER :D
her zaman erkek
nonoşşşşlar
Önce nonoşlar mı vazgeçer? :D
hıyartolar
erkek vazgeçer:DD:D
Yorum yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar