Soru şu kadınlar nıye kedılerı çok sever çunkı kedıde kendının yansımasını görur. Fınalde bırkedıyı 5 yıl beslersın işine gelmedıgı sanıye tırnağı gecırır gıder. Kadınlarda aynıdır kadına 100 yıl ıyılık yap bır kere canı sıkılsın o 100 yıl yaptığınız tum hersey 1 sanıyede unutulur o olumsuz olan şey yuzunden kedı gıbı arkasına bıle bakmadan kacar :)
Erkek kadın ayrımı yapmak çok saçma... Kimin karakteri daha çabuk vazgeçmeye meyilliyse o daha çabuk vaz geçer. Yakından birini gördüm 11 sene önce aşık olduğu kız ölmüş ve üzerine bir daha sevmemiş sen düşün...
Erkek çabuk vazgeçiyor da boşanmak istemiyor ele güne karşı yuva yıkmıyor bir yandada bekar hayatı yaşıyor sürekli aldatıyor kadında buna rağmen askım kocamı seviyorum diyor inanmasan beyaz tv de hayattta herşey varı izle dolu ķadın telefona bağlanıyor kocam aldatıyor yinede boşanmam yuvamı nasıl kurtarım diye aglıyorlar
Bence bunun erkeği kadını yok, bir ilişki sizi mutsuz ediyorsa, bitirin. net, Çünkü hiçbir şey sizden değerli değildir, fadakarlıklar yapıpda bir kendinizden harcamayın, bir ilişki kötü gidiyorsa bitirin, karşımdaki bayan bitirmek için sürekli haklı/haksız sebepler sundu, dün bitti ve şu an çok mutluyum, sadece bir boşluk hissediyorum oda en kısa sürede biter, sorunun baya dışına çıktım :( ama böyle
Bir insan hayatında aradığı tüm isteklerini verebilecek birini bulduğu zaman asla vazgeçmez hatta gözü başka birini dahi görmez, bir çok nadir olabilmekle birlikte imkansız değildir, ilkinde bulamadığını ikincisinde daha bilinçli hareket ederek bulman çok olası, gelelim sorunun cevabına iki tarafda isteklerini karşılacaka birini bulamadıklarında vazgeçer, ruh ikizini bulmanla alakalı bir durum, ruh öküzünü bulduysan o başka :-)
Başka ilişkiye çabuk başlamak , kızda var , erkekte. Bulmuşsun, flört etmişsin kafanız uyuşmuş sevgili olmuşsun, daha ne. bundan gerisi aptallık, herkez bulamıyor. Ama ilişki sırf yalanlar üzerine kurulmuşsa zaten yıkılmaya mahkumdur. başkası için başkasıymış gibi davranmak , sevmediğim bir şey.
hangi taraf daha az beğeniyorsa karşı tarafı o vazgeçer. Dış görünüş olarak. Çünkü insanlar dış görünüşü iyi bunun davranışını huyunu ben düzeltirim diyerek başlıyor çoğu ilişkiye vaz da geçmiyor.
Cinsiyet ayrımı yapmak çok doğru değildir ama ortalama oranına bakacak olursak erkekler daha çabuk vazgeçer. Çünkü erkeğin her anlamda kadına ihtiyacı vardır ama kadınlar için bu geçerli değildir.
Söz konusu pice yavşamaysa kadın ömrünü adar, efendi adamsa hançeri sırtına saplayıp kaçar...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kimin karakteri ve sevgisi zayıfsa... 2 yıldır uğruna öldüğü evlenelim diye yalvaran adamın ayrılıp 1 ay sonra sevgili yaptığına şahit olduğumdan beri karakteri ve sevgisini tekrar sorguladım ;)
En İyi Cevaplar