müzik indiriyordum bir erkeğin terk ettiği sevgilisindeki pişmanlıgini okudum ve üzüldüm , sebeb ne olursa olsun neden terkediyorsunuz ki madem seviyorsunuz şu bu? sonradan pişman oluyorsunuz? geri. zeka. lilar sizi
Bir erkeğin vazgeçmesi mi daha ağırdır ya da bir kadının vazgeçmesi mi daha ağırdır ?
Sorunun başlığını okuyunca, "daha ağırdır" lafından, vazgeçmenin karşı cinste yaptığı tahribatı soruyorsun sandım. Ama devamında gördüm ki, terkeden erkek, pişman olan da erkek. Madem pişmandın dönseydin geri dedirtiyor insana. Kaçan balık misali bir olay bana göre. Bu yazılanlar için çok da üzme kendini. Düşünüyorum da üzülmemizin nedeni aslında kötülüklerimiz sanırım. Şöyle ki: sevdiğimiz insanı bile bize çektirdiği acılardan ötürü cezalandırabiliyoruz. Onun ne çektiğini, ne çekeceğini düşünmeden. Sonra bakıyoruz ki, asıl cezayı çeken o değil, biziz. Halbuki affedici olsak hem mutlu olacağız, hem mutlu edeceğiz. Artık kimsenin kötülüğüne, acı çekmesine vesile olacak bir şey yapmama kararı aldım. Bu belki biraz sancılı olur ama inanıyorum ki sonunda kazanan ben olurum.
He yok ya affedici olacağız bence hiç affedici olmayalım al eline 3 tane daha adam geç karşıma önümde seviş o zaman ben de affedeyim cehenneme kadar yolun var hiçbir erkeği başka bir erkekle sınamayın emin olun hayatınız boyunca mutlu olamazsınız
Onun mutlulugu için onun gözünde ve aklında kendimi öldürdüm. çok acı ama olması gereken bir gerçek vardı, şimdi benden alabildiğince nefret ediyor, etsin, ben onun yaşaması için kendimi feda ettim sonsuza kadar onun gözünde ölümü seçtim, bunu kimse anlıyamaz
kadının vazgeçmesi tabiki de. kadın nekadar vazgeçtim desede vazgeçmez kalbinde saklar hatta yalnız kalır. ama erkekler kendini daha disa vurur gergin sevgili yapar kafa dağıtır ama bizde yok bu durum diye düşünüyorum erkek detayci değil kadın gibi biz her detayı düşünürüz aklımzda ve her anı kafamızda tutarz
Kadın kolay kolay vazgeçmez diyenler söylediğinizşn tersini yaparaınız insanlar yaptıklarının tersini yapıp gerçeği gizleme eğilimindedir mesela erkek seviyor kızda seviyor hiç tanımadığın biri mesaj atıyor kadın ne olacağını bilmeden gidip o adamla buluşuyor sonra sana geri gelip aşkını senle yaşamak istiyor sonra pişmanlık erkek acı çekiyor kadın hırs yapıp devam ediyor aynı bacım erkek vazgeçermi erkek her zaman vazgeçmiştir kadın ise bir defa oda şansını deneyip girmiştir artık dönüş acıdır kabul eden adam şerefsizdir merhametli ya da adam yakıltırması yapmayın
Erkeğin ki daha zor. Kadına ilgi gösteren erkek bitmez. Ne yaparsa yapsın kız arkadaşları destek olur. Erkek derdini bile anlatamaz zayıf görünmemek için. Bir erkeğin başına gelebilecek en kötü şeydir karşısında ki kadından severken vazgeçmek.
Seven insan vazgecmez asla sevgisini kalbine gomer gerekirse ama yine vazgecmez kalbi onda muhurlenmistir bir kere o gidenler ise sevdigini zanneden hayal dunyasinda gezen insanlardir sadece
En İyi Cevaplar