hahahah :) ama sevgili demiş yahu insan sevgilisini bilir az çok ya da kusur aramaz hani yeni tanıştığın dersin anlarım ağzı kokuyordur bıyıkları vardır kötü öpüşüyordur falan filan..)
Haklisin, sevgili olarak degil opustugum herhangi biri cevapladim.. Dikkat etmemisim sevgili kavramina.. Ama su da olabilir, yeni sevgili olmussun, bir gece bulusacaksin ve bakim yapmayi es gecmistir.. ;) Her turlu riskli.. Once biyiga dikkat etmek gerek.. :))))
Muhtemelen aşk ısırığına sebep olmuşumdur ya da öpüştüğümüz sırada elim olmayacak bir yere kaymıştır. Bunlardan rahatsız olacağını düşündüğüm için pişman olurum. Ama en çok kafasını çekerse işte o zaman kahrolurum. Kafasını kurcalayan büyük olasılık benimle ilgili bir soruna işaret eder.
Kimse de pişman değilmiş ya da olmasa olmaz gözüyle bakmış hayret dersin 40 yıllık evliler ulan hadi öpüştün sevistin ayrıldın bir dahaki ile de aynı oldu ayrıldın bir iki kişi ile öpüştüğü seviştiği kişiyle evleneceksin Sevgili iken neyin garantisi oluyor kulandirtmayın kendinizi erkek ve kızlar için diyorum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Nisanlanlanmadan once uzun bir sure sevgiliydik.. opudur ederdik.. cok sevdigimden bazen open ben olurdum.. bir gun hic unutmam " kotu bir kizsin sen " demez mi... ayrilinca bu cumlenin normsl. bir insana ait olamayacaginin farkins daha iyi vardim.7
Neden mi çünkü seni hayatının kadını görüyor gör ki ilk günden öpüyor sonra sonra daha ilerisi güven kaybı oluyor güvenemiyor niye biliyor musun yarın belki bir hafta sonra bitecek...
Ayrilmak uzere felan olursa olur heralde insana... Ne kdar slak slak sorular bunlar 😂 Neyse yedigi bisey kalmistir deyip gulsun birileri simdi burda hakkaten pisman olanlar vardir. Ama su var misal ben evlenmiyecim insani opmem kardes... Nedir bu hormonel manyaklik yani? Pisman olucaksan opme yani ne oyle iki tarafida uzucek bisey yapiyosun... Madem uzulucen niye opuyosun? Demek ki onem vermiyosun al sullllap diye opucuk sonra noldu pismanim 😂 get out ordan 😂😂😂
Mükemmel olduğunudan emin olmam lazım. Ki pişman olmam yine ama tam tatmin olmam için yani. Komplekse değil ama takıntım var benim bir şeyin olacaksa en iyisi olması.
En İyi Cevaplar