AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
348Cevap
Ben oldukça efendi sayılabilecek bir erkektim, ancak nedense gençlik yıllarımda sevgili bulamadım. Görücü usulü evlendim. Yaşlanınca kızlar beni çekici bulmaya başladı. Ah yaşlarımız denk olsaydı. Diyen kıza da rastladım.
Serseri adamlar ile vakit geçirip, efendi adamla evlenmek isterler. Ama hayatın kuralı ne ekersen onu biçersindir. O yüzden öyle ya da böyle Serseri birinin eline düşerler. 😂 😂 😂
Kadınlar doğru seçimler yapsalardı emin olun mutlu olurlardı zaten hep yanlış seçim yanlış insan ayrıca çoğu zaman kendileri de yanlış insan olurlar yanı bela
Kızların yanlış seçim yapmasının sebebi erkekler. Tüm erkekler doğru düzgün olsaydı hiç bir kız yanlış seçim yapmış olmazdı ikisi doğru orantılı.
Emin’im öyledir senin teorine göre kötü kadın ya da kötü kız yoktur bütün suç erkeklerin, komik bence biraz üzerine düşün, yaşadığımız çağda kadınların beler yaptıklarını bir tekrar gözden geçir burda anlatmayim sana hem cinisini pek de masum değilsiniz
Efendi bir erkek olarak tanımlanabilirim. Burayi ağlama duvarına çevirmek istemem ama lakin eski sevgilim bana serseri etiketi vurup ayrıldı. Yazıklar olsun!
Efendi erkek isteyip sürekli serseri erkeklerin başkahraman olduğu kitap okurlar nedeni bilinmez 😂😂😂😂
Yeşnde bir cevap
Onu bunu bilmem efendim ama tek bir gerçek var; kadınlar şairlerden hoşlanır, müteahhitler ile evlenir 😉
Kadınlar ağzı laf yapan erkeği severler ortamda sevilen erkek her zaman favorileridir :) paraya fazlaca önem verirler ama hakkını yemeyelim önem vermeyenleride vardır.
Ağırbaşlı ama patavatsız, dövmeli ama takım elbise giyen, uzun saçlı ama metalci olmayan birini istiyorum ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM? :'(
Gençliklerinde serseri erkeklerle eğlenip günlerini gün ederken evlilik zamanında efendi erkek ararlar.
Yıllarca serserilerle sevişir eğlenirler sonra da evlilik vakti geldimi efendi bir erkekle evlenmek isterler
Erkekler, serseri erkek sevdiğimizi sanıyorlar.
Ama kadın efendi erkekle evlenmek ister.
Bu yüzden efendi erkek diyorum. 💕
Ama bekaretini bozan serseri erkek oluyor genelde.
@Josemo o bazı kadınların kendi seçimi.
.
Vakit geçirip eğlenmek için, serseri tipliler.
Evlenip yuva kurmak için bey efendi erkekler.
.
Serseri erkek kızların ilgisini ister istemez çeker bana kalırsa ama tabii ki serseri olması efendili olmamasını gerektirmez saygılı olduğu sürece sıkıntı yok
efendi adam gibi adam olmali serserilik farkli boyutlara ulasabiliyor efendi dediysek ezikte olmayin lutfen
serseriler s*ker efendilerede si*ilmişler kalır malesef
tabiki efendi erkek. serseri erkekten koca, baba, adam olmaz.
Herkez efendi demiş külliyen yalan kadınlar serseri erkekleri daha çok tercih ediyolar gözümüzle görüyoruz
efendi görünümlü serserilere sans verdik hep, bundandr böyle dipe düşüsumuz😂😂
Giyim tarzım serseri sayılacak Türden o da basketbolu yabancı rap filan sevdiğimden. Giyimime yansıyor...
Ama karakterim efendidir...
Efendi adam Nerede ne konuşacağını, ne zaman nasıl davranacagini bilen erkektir. Onu tercih etmekle zaten tüm cihana sahip olmuş olursun
Kişiden kişiye farklılık gösteren bir durumdur.
Tabi serseri çok olunca ister istemez oranlar yükseliyor.
Yerine göre davranan erkek ama genellikle serseri erkekler kızların dikkatini çekiyor çekmeyi biliyorlar da diyebiliriz
Kesinlikle efendi erkek yaninda olgun agir efendi ama maço olacak sozunu dinletecek efendi olacak ama uyuz gibi olmicak yani
Ne efendı ne serseri kendini bilen adam olsun yeterli gözü aç olmasın yanındaki bayana sahip çıksın onu gözünden sakınsın
Efendi erkek olsun bir topluma çıktığımızda gurur duymalıyım ama başbaşa kalınca da biraz serserileşsin
Ortamına göre değişiklik gösterir..
Ama genelde, Gündüz efendi erkek, gece serseri erkek ile bitirmek istiyorlar
Tercihleri parali ve yakisikli olmalaridir yoksa efendilik dusurtluk artik hic bir sekilde ise yaramiyor
Efendi erkek isterler ama serserilerle gezerler. Efendiliğimden ödün vermiyorum ama bir kız bile göremiyorum. Sonra biz yoldan çıkınca bık bık edersiniz.
bir insanı değiştirmek özelliklede kadınlar erkekleri bir proje olarka gördükleri için sonu hüsran oluyor
Genelde serserileri tercih ederler. Efendiler de onların gözüne girmek için bin takla atar ama nafile.
anlaşabildiğim biri olması yeter bunu efendi ya da serseri diye bir kalıba sokup genellemek doğru olur mu emin değilim
23 yaşına kadar serseri sonrasında beyfendin bir ihtimal de 23 yaş sonrasına da gizli serseri meyili var
Efendi erkekler tabiki ama herşeyi dört dörtlük bir insan yoktur adam gibi sevmesi dürüst olması yeterli gerisi geliyor zaten...
Birde yakışıklı olsun
E tabi yanınada yakışacak mutlaka aşkın yolu hoşlandığın andan itibaren tanıdıkça sevgiye aşka dönüşür 😊😊
efendi erkek utangaçtır arkadaş sewgisini belli edemez. ama serseri adam umrunda bile olmaz alışkındır söylemeye o yuzden hep.1-0 ondedirler🤣😂
her daim alfa fux beta bux benim gibi efendiler 2 kelime edip konuışuncaya kadar serseri erkek kızı koluna takar gider
Serseri erkekle takılıp efendi erkekle evlenmek isterler ama sonuçta o serseriye aşık olup evlenir ve hayatlarını zindan ederler
Kadınlar çok tuhaf serseri ruhlu biriyle herşeyi yapıp sonra evlenmek için dünyanın en düzgün erkeğini isterler
Hoşlanşın diye serseri olmaya gerek yok efendi ol ama bir serseri gibi tınlamaz ol bakalım neler oluyo...
sadece sadık olsun yeter hep bir sadakatsizlik var birbirine ait olmak bukadar mi zor hiç anlamiyorum
Sadık olanı kek cepte görüyorsunuz malesef
@Emogumo evet beni hep öyle gördüler hep aldatildim malesefff
Sevgininkiymetini bilmeyenlere denk gelmişsin benim iyide kotude oldu aldatildigimi hiç gormedim ama yaparsa yapar takmam bile artık bir aldatani 10 aldatırım o potansiyel hep var kullanmam ins
@Emogumo kimse icin onurumdan vazgecmem yapan geride kalır o kadar..
Güvenilir bulmak çok zorlaşmış be haklısın onur gurur için yaşarız
Nedense sadık olup kıymet bilen erkekleride cepte görüyorsunuz ilgiyi bırakıyorsunuz sonra kişi uzaklaşınca bıraktı diyorsunuz yanlış anlama ama genel olarak bu böyle.)
Keşke aldatanlari öldürmek serbest olsa😳
Elimize birşey geçmez ki kaybeden gene biz oluruz emin ol
@TrachkHaunT biraz morel verirmisin gene kaybeden biz oluruz demesende onlar kaybetti desen daha iyi olur
o kaybediyor ben degil
1 kaybedecek
2 kaybediyor
3 kaybetti..
şu an kafayi yeme noktasindayim 😄
Kendini yedin şu an hahah ıyide öyle değil mi bende değer verdim aynı olay oldu cebinde kek diye tuttu takmadı cvp vermedi bende unutup dönmedim uzun zaman sonra hatasını anlayıp koşuyor ama ben dönmem geri asla
@TrachkHaunT bidaha dönülmez zaten dönersen flashbellegi zor temizlersin..:)) yol ver gitsin
inşallah karşına sevginin ne demek oldugunu bilen sadık biri çıkar k. i. b
@cigolatamm seninde inşallah gönlüne göre birini verir sende kendine iyi bak
Serseriler ile skisip, efendi insanların üstüne kalmaya çalışırlar. Net.
Okul zamanında serseri tipli birini istiyordum akıl balig olunca daha efendi olsa iyi olur dedim
Öyle de oldu eşim
Fakat zaman zaman sıkılmıyor değilim
Serseri erkeklerden darbe yiyip efendi erkeklere kapaklaniyorlar☺
Kız serseriye ve heyecanı seviyorsa serseri sever ama akılı birşyee efendi 😂
"Kızlar hep efendi erkeklerden hoşlanır ama serseri çakkal çukkal çocuklara aşık olur." 😁
Serseri erkek daha çekici gelir ama efendi erkekte yeri geldiğinde kadınına serseri olabiliyorsa tabiki efendi.
Efendi erkek ama içleri neden se hep bir serserilikte bence buda küçük yaşta hayatını yaşayamadıkları içi diyebilirim
Ergenler serseri, olgunlar efendi tercih eder. ( .. nokta.. )
Efendi eğlenceli gizli bir kişiliğiyle ortamda çekiciliği ve gizliliğiyle dikkat çeken karizmatik çekici erkek
Serserilerle sevgili olup beyefendiyle evlenmeyi düşünmek mi?
İlginç bir strateji...
Serseri bir centilmeni, efendi bir hissize tercih ederler.
Ben cesur, özgüven dolu bir Alfa erkek isterim. Ne efendi ne serseri. İki şıkka da eşit mesafedeyim.
Hahhahahhaaaaa 🎭
Doğru düzgün bir erkekle beraber olan kız görmedim, olanlar da 2-3 ay takılıyor sonra serseri erkekle takılmaya başlıyor
Hiç bir kız efendi erkek istemez istediklerini söylerler ama serserilerle olurlar
Efendi erkek isteyip serseri erkekle sevgili olurlar
Efendi erkek isterler sersilerin sevgilisi olurlar anlamıyorum bu nasıl bir psikoloji ya
Biz kızlar çok salağız maalesef serseri erkekleri begeniyoruz
kızın burnu havada kendisini beğenmiş bir kişiliği varsa alfa erkeği sandığı serseri erkekler kendisinin havasını alırlar illaki :) alçak gönüllü bir kızsada efendi adamlar onun gönlünü alırlar :)
Oposrulara farketmez ama genelde serserilerle takılırlar
Efendi olacak, yerine görede bir sokak kadar karanlık.
Biraz serseri ruhu olmalı, tadı olmaz hayatın. Ama tabi kızların serseri anlayışı bozuk, film gibi görüyorlar ama gerçekler acıtıyor sonra, klasikleşti bu konuda.