Beni etkilemiş ise nasıl olduğu önemli değil bazen ben bile kendimde beklemediğim durumlar oluyor kalbim tam olarak nasıl etkilenir bende bilmiyorum misal en son aşık olduğum kız sık sık muziplik yapan trollük yapan biriydi kalbimi etkileyebildi hemde yüzünü görmeden aşık olmuştum ona ama bana bir çizgi film karakterini hatırlattı Heidi demek ki Heidi bir kız büyük versiyonu gerçek hayatta olsaymış aşık olacakmışım bunu bilmiyordum
Yerine göre olacak. Orta şekerli. Kendini ifade etmeyi bilecek. Yeri geldiğinde susup boynunu eğmesini de bilecek. Yeri gelince elini masaya vuracak, yeri gelince kızılcık şerbeti içtim diyecek. Yeri gelince sevecek, yeri gelince sövecek. Oturmasını kalkmasını bilecek, benden başkasına ihtiyaç duymayacak.
Erkekler hamarat yemek yapmasını bilen , saygılı anlayışlı, güçlü kadınları tercih ederler şayet sorunun ana konusu Evlilik ise , yoksa amaç eğlenmek ise bu ülkede erkeklerin %90 nefes alsın yeter modunda.
Kadınn zaten nerede nasıl davranacağını biliyorsa o zaman etkileyemeyecegi erkek yoktur. Yeri geldiğinde çocuk yeri geldiğinde asil yerine göre de cilveli ve neşeli her davranış şeklinin bir yeri ve zamanı var
Asil asil diyenlerin de gereksiz olgunluktan dolayı mutlu bir an yakalayamadıklarından sıkıldıklarından şikayetçi olduğu aşikar gerektiği zaman gerektiği yerde her ikisinide barındıran mutluluğu yakalar diye düşünüyorum
Diş görünüşü sexy olsun ve yataktade sexy olsun erkekler hep buna ilgleniyor geri kalan hepsi yalan ölurum aşkimden falan hepsi numara erklek hepsi boyle aklinda sadece seks başka bişe düşünmiyorlar