Kadınlara sorarsan efendi erkek istiyorum derler ama içten içten serseri erkek isterler.
Bu konuda kendimce şöyle bir tezim ver ve çevremde gördüğüm kadarı ile gerçekten öyle.
Serseri erkek; eğlenmesini bilen, sevişmesini bilen erkektir. Her türlü ortama girer ve ayak uydurur. Yatakta ise kendisini zevkin doruklarına ulaştırır.
Efendi erkek; eğlenmeyi bilmeyen, sevişmeyi bilmeyen erkektir. Ortamlara giremez ve ayak uyduramaz. Yatakta ise bırak zevk vermeyi sevişmeyi bile beceremez ve hatta canı çok fazla seks çekmez, tabuları vardır fantazi bile bilmez, bilse bile yapmaz.
Ama hanımlar şöyle birşey var atladığınız; Serveri erkekler için sizin eğlenmeniz değil onun eğlenmesi daha önemlidir. Siz ise onun ardı sıra dolaşan maskottan farksızsınız. Yatakta ise sizin zevkleriniz değil aksine kendi zevkleri önemlidir ve o yüzden muhtemelen ilgi göstermeden işini görecek ve sonrada kıçını dönüp yatacaktır
Efendi erkekler için ise durum sizin bildiğinizin aksine çok farklıdır. Onun eğlenmesi birşey ifade etmez, önemli olan sizin eğlenmenizdir ve o yüzden her ortama sokabilirsiniz. yatakta ise kendi zevkleri değil sizin zevkleriniz önemlidir. Yatakta kendi için değil sizi mutlu edebilmek için ter dökecektir ve her nasıl olsun istiyorsanız size ayak uyduracaktır.
Serseri erkekleri mükemmel görürken, efendi erkekleride tabiri caizse cami imamı zannetmeyi bırakın.
Size iyi bir eş, iyi bir hayat arkadaşı olurken, çocuklarınızada iyi bir baba olacaktır.
Erkek veya kadın kim olursa güzel ahlaklı olanı makbuldür yoksa kimse insanlıktan nasibini almamış, başı boş ne yaptığı belli olmayan tutarsız biriyle olmak istemez tabi isteyen varsa ona da dicek bir şeyim yok sonuçta istisnalar kaideyi bozmuyor ama unutulmamalıdır ki kişi ne kadar efendi olursa olsun içinde bir parça serserilik veya serseriyse efendilik taşır çünkü her şey zıttıyla vardır insan da kişi hangisini istiyorsa onu geliştirir yani insanı sadece bir parça olarak değil bütün olarak değerlendirmeliyiz bir düzeye indirgemek insana haksızlık olur...
Maşallah erkekler bizden çok bizim yerimize cevap vermişler.. Nerede ne yapması nı, nasıl davranmasını bilen yeri gelip ağırbaşlı oturaklı yeri gelir anı yaşayan erkek..
Kişilik & Karakter konusunda 12,3b cevap paylaştı.
Erkeklerin tuvalet eğitiminden sonra gelişmesini durdurmasinin sebebi kadınlar. Eski çağlarda başlayan ve erkeklere bu şekilde davranırsan daha güçlü olabileceğini (serseri modeli ) fikrini aşılayan yine kadınlar. İlişki yaşamaya başlayan kadın o dönemde , ( tiripsiz tavırlar , el üstünde tutmalar , simartmalar , fedakar, düşünceli , nazsız , hayattaki tek kişinin o olması gibi davranmalar ve daha bir sürü sey) erkeğin hareket ve düşünme durumundan değişiklik yaratıyor. Nasılsa bu var demeye getiriyor , başkasına gitsem de , o kadın yine peşimden gelicek düşüncesi kafasına empoze ediliyor. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Burdan çirkin kızlara bakicak olursak. Adamın parasını yiyen, o olmazsa başkası olsun diyen , ve birsuru bencile yakın hareketleri olan kızları , erkekler daha fazla el üstünde tutuyor. Bu konu uzayacak o kadar çok şey varki konuşulması gereken yine kısa kesiyim. Erkekler iyi kızsın der ama iyi kız modeli çizmeyen kişilerin peşinden gider. Kendimi bu erkekler klasmanında uzak tutarak, tarafsız yönden bakarak cook kısa bir yazı yazıyım dedim. Atladığım çok konu vardır. Kusura bakmayın. Esen kalın.
Efendi olmakla, salak olmak arasında ince bir çizgi var. Her yeteneksiz, iki kelimeyi yan yana getiremeyen kendisini efendi olarak tanımlıyor. Efendi adam yerine göre davranır. Serseriler gereksiz ozguvenleriyle akılsız kızları etkiler ki zaten kızlar da ilişki icinde derslerini alıyorlar.
Bu soruyu bende erkeklere uyarlayarak cevap vericem boya küpüne dönmüş seksi olucam diye asilliğini kaybeden bir çok kızla gençliğinde gününü gün edip iş evlenmeye geldiğinde geçmişi tamamen temizleyip hiç yaşamamışlar ve sanki çok hakediyolarmış gibi hanım hanımcık kız arayışına girerler ya da açık saçık makyajlı kızlara ilgi duyup sevgili yaptıklarında onu kapatmaya çalışırlar zira kendi hemcinslerinin ne zihniyette olduklarını bildikleri ve kendide zamanında öyle oldukları için böyle davranırlar o bakımlı kızı yanlarında ezik büzük bir insana çevirmeye çalışıp 1 sene sonra sokakta bakımlı kız gördüklerinde ağızlarının suyu aka aka bakarlar işin özü en azından biz az da olsa ne istediğimizi biliyoruz bilmeyen onlar
İstisnasız serseri aslında serseri diyince yanlış anlaşılıyor kadınlar onlara karşı umursamaz, güçlü karakterli, özgüveni yüksek ve şahsına münhasır erkekleri seviyorlar. Mesela burdaki kızlar %99 efendi demiş ahh öyle yalancılar ki kendilerini bile kandırıyorlar :D Birde serseriyi alıp efendi erkek yapmaya çalışanlar varki komedi hayır bunun aslında senin o erkeğe çekim duyup bunu kabul edememen ve ''aslında o iyi biri görücceksiniz'' diye kendini kandırman ( rasyonolize etmen) olduğunu göremiyor musun? Hayır ehehe :D en azından erkekler uyanmalı.
Günümüzde serseri tip denilen arkadaşlar sayesinde manita, karı, kız mevzuları çok fazla oluyor bu da kızların hoşuna gidiyor yani burda ilk kızın kişiliğine bakmak gerekir fakat serseri demeyelim biz ona sert ve efendi diyelim, %50 olarak ikisinede oy veriyorum neden derseniz kızları ne kadar tanısan huylu huyundan vaz geçmez, kendi açımdan her ikiside var bende 😂 yapım gereği sert bir görünüşe sahibim yolda bakışım yeter ürkütmeye, fakat nerde nasıl davranıçağım uzmanlık alanım beni tanıyanlar iyi bilir 😉😊 Dimi kuzen @ναмρiяєκiƨƨ
@SimgeAtagul bunun altında genelde serseri bir babanın kızı olmak yatıyor. Onlar serseri babalarını yontamadıkları için sokaktan bir serseri bulup yontmaya uğraşıyorlar
Efendi erkek tabiki serseri erkekle ne isim olur okulu bırakıp sigara alkol uyusturucu arabesk rap/damar dinleyen erkeklerden hayır mi gelir efendi erkek:kalitesi yuksek muzik dinleyen eglenceli enerjik okumuş saygılı kötü alışkanlığı fazla olmayan vs. Olmalı
Serseri sarhoş olmalı. Yani sigara içmeli bazen nargile bazen çay bazen random atmalı ah canım cicimli değil de bebeq felan daha iyi. Efendi erkekler yapmaçık geliyor. Hareketlerini kadınların istediklerine göre yapıyorlar belki en nefret ettiğim şey :D
kızlar serseriler tarafında vurgun yiyeceğini bildiği halde birlikte oluyolar sonra yüzüne hiç bakamdıkları efendi erkeğe gidiyolar efendi bunu geçmişinden dolayı istemeyincede erkekler ne kıdar kalın kafalı, bacak arasına göre yargılıyor yobaz, vs. diyorlar
Kişilik & Karakter konusunda 15,3b cevap paylaştı.
Serseri erkekler daha çok çekici geldiğini düşünüyorum. Çevrede gördüklerim hep aynı yönde. Neden efendi İnsanlar var iken böyle insanlarlasiniz? sorduğumda ; serseri olanların daha erkeksi oldukları gibi görüş almıştım. Böyle bir garip cevap duymuştum.
Bana göre efendi erkekler derinlik kültür olarak; adabı muaseret kurallarına hakim duyguları ile hareket etmezler. Sentez ile karar verirler. Ama nedense böyle insanlara rağbet olmuyor gördüğüm.
İstedikleri efendi, ama yaşadıkları serseri. Yani istedikleriyle yaşadıkları uymuyor. Öyle dengesizler. Sonra yok kavun mu koklayalım yok alnında mı iyi yazıyor da anlayalım diye kendini kandırmalar. Saçmalık sen gidip serseriyle birlikte olursan kusura bakma işin görülüp kucağında ya da karnında çocukla itilip kakılırsın.
Serseri erkekleri tercih ediyorlar fakat ağır tecrübeler aldıkça ister istemez efendi erkeği aramaya başlıyorlar. Ama onları da diğerleri gibi çıkabilir diye iyice bezdiriyorlar ya da değerlerini bilemeyip ellerinden kaçırıyorlar. Çünkü onlara herkes muhtaç. Kötü anlamda söylemiyorum, zamanında yapılan yanlış tercihler ilerde yapılacak doğru tercihlere karşı ön yargılı olmanızı sağlıyor. Ama en iyisi tabi ki efendi olup sadece sizin serseriniz olan erkekler.
Kimse kimseyi kandırmasın şimdiki efendilik yakışıklı ve kaslı ya da zengin olmaktır yani zenginse zaten çok yakışıklı hatta çok efendi Kimse efendilige bakmıyor yakışıklı ise anında aşık olduğunu sanıyor e tabi efendilik boş iş gerçekleri yaşayınca pişman oluyor Erkeğe göre de güzellik hanımlık sayılıyor istediğini alıyor ayrılıyor yani gerçek anlamda görüntüye değil kişilik karakter düşüncesine bakıp hareket eden kişiler az
Kadınların tercihi bu soru biraz yanlış olduğu kadar eksik olmus neden diye sorucak olursanız sonuç olarak insan farktörü söz konusu her zaman istekler değişkendir. Doğal bir durumdur saygı duyarım herkese göre değişkenlik gösterir. Ama olması gerek efendi en önemlisi de söyledikleriyle yaptıklarının tutan biri olması şartı. Kendimi anlatmayı sevmem genelde dışardan birine sorulmasını isterim.
Aslında buradaki kısas efendilik ve serserilik değildir. Kadın güçlü, kendine güvenen, sözü geçen, aktif, hareketli kişileri sever. Serseriler ruhlular da genelde böyle olduğundan serserilere daha çok aşık olurlar.
Şimdi şöyle ki efendi erkekler sıkıcıdır bu yüzden pek sevilmezler ve sevdiğine değer verdikleri için yargılar kıskanır ve kısıtlarlar. Serseri olanlar ise yarını düşünmezler hayat umurlarında değildir herşey onlara göre toz pembedir ve sevdiğine değer vermezler o yüzden yargılamaz kısıtlamaz kıskanmazlar bu yüzden kızlar serseri olanlarla çıkarlar. Not Efendi erkek diyenlerin alayı yalan o ancak lafta oluyor daha icraatta görmedim ben.
serseri tabikide. efendi erkegi kim ne yapsin. agzinin tadini bilenler sadece efendi erkege bakar. o da cok az bir yuzde zaten. bende bu yuzden kaybediyorum. serseri olsam pesime 10 tane kiz takarim birbirlerinden ruhu duymazlar.. ama Şu an malesef 1 tane bile yok 😢 cok agladim ben kaciyim
Serseri erkekler elbette ama ondan sonra adam etmeye çalışıyorlar ve birşey araya gelmezse evleniyorlar. Bazı kadınlar ama efendi erkekleri tercih eder. Çoğu kadınlar serseriyi adam etmek istiyor veya efendi erkek buluyorlar ve o kişiyle evleniyorlar. Sonuçta zaten adamları deli ediyorlar niye adam etmeye çalışıyorsunuz. Neyin peşindeler anlamadım?
Kadinlari tercihleri yaslarina gore degisiyor 16-20 yaslari arasi hizli erkekleri istiyorlar 20ile23 arasi onlardan kurtulmaya calisarak geciyor 23 ten sonrada evlencek erkek ariyorlar ama bu seefer ia tam tersine donuyor erkekler daha rahat iliskiler ariyor 🤣
Çok mülayim bir tipi de niyeyse sevemiyoruz kadın olmak zor kase 😕
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Efendi olacak tabi serseriden bir hayır gelmez efendi beynini kullanır serseri ağzını kullanır efendi erkekler daha hoş serseriler daha aşağılık heriflerdir herkese çirkin ve kötü iletişim kurarlar efendi erkekler çok güzel ve hoş kibar konuşurlar yani kısaca efendi erkekler daha çok çekici geliyor.
Valla fotoğraftaki iki bey de çekici geldi. Neyse sadede gelelim.
Serseri denen erkekler gerçekte serseri değildir. Serserilik başıboşluk, tutarsızlık, amaçsızlık demektir. Halbuki bu tür erkekler tam tersidir. Amacını bilerek hareket eder. Kadınlarla nasıl konuşacağını bilir, iletişimi iyidir.
Kadınlara efendilik değil sümsüklük itici gelir. Kimileri özgüvensiz, duruşsuz olmayı efendilik diye yutturmaya çalışıyor. Yemeyiniz.
Güçlü yüksek sesli atılgan erkek isterler. Piçlerde sadece atılganlık var diye öndeler. Pısırıklık efendilik değildir. Bak bu adam serseri değil ama kesinlikle pısırık değil. İzle anlarsın dediğimi :D
Kadınların tercihi acı çekmek. Bizim milletin genel tavrı olan ağzından çıkanla yaptıklarının uyuşmaması kadınlarda da kendini gösteriyor. Efendi erkek deyip serseri erkeğe giderler. Bu saflıkları ve ikiyüzlülükleriyle hakettikleri acıyı çekiyolar zaten. Müstehak. Aferin devam böyle. 👍
Erkekler bekarken eğlenmelik kızlarla takılırlar evlenince efendi kız alırlar kızlarsa tam tersini yapıyor genelde evlenince serseri ve çapkın erkek tercih ediyor ve mutsuz oluyorlar
Serseri erkek serseri ruhlunun dikkatini çeker efendi ise efendi olanın. Efendi görünen soytarılari da gercegi göremediğimiz için zaman zaman salakligimiz tutuyor güveniyoruz hayatımızda bir yer tutmasına izin veriyoruz. Ama üzgünüz biz değişmiyoruz..
Valla kendinize sevgili seçerken hiç aklınızı kullanmadığınızı cümle alem biliyor :) o tip erkekler de bunu bilrtek size yaklaşıyor, az aklınızı kullanın, biraz seçici olun (seçicilikten kastım tip fizik vs. değil), bide sonrasında çok pişman olacağınız şeyler yapmayın, sonra ilişkileriniz hüsranla bitmesin..
@müendisbey çok şükür öyle hatalarım olmadı ayrıca seçici olmadığımızı kim söyledi genellemelerinizi kendinize saklayın 5 parmağın 5 i bir degildir. Ama hani biz kızlar hata yapiyormusuz siz yapmiyomussunuz ya hani üzülen biz oluyormusuz siz uzulmuyormussunuz ya bir gün sizde uzulursunuz elbet, canevinizden vurulup kızınızdan, kiz kardesinizden olursanız o zaman görürüm ben bu artist konusmalari. Ayrıca her şeyin bir günü var sadece bu dünya yok siz kendinize bir şey olmadığını sanın güzel avuntu hakikaten! Ama üzgünüm her şeyden önce ahiret var:)
Tabiki biz de hatalar yaparız, ayrıca yazımda hiç bir artistlik göremedim, sadece gerçekleri yazdım, ama sen öyle anladıysan affola, canevimden umarum vurulmam, ama 4 yıllık sevgilim, sözlüyken beni aldattı, o gün de ne yazıkki hayatımda bir kilometretaşı oldu, elbette ahiret var ona ne şüphe :) yapacağınız tek şey biraz aklınızı kullanın inanın zor değil
@müendisbey ben de diyorum ki bu 2. 3. yü yapan sadece kızlar değil erkekler de var günah aynı günah hata aynı hata. Emin ol insanlar çok ikiyüzlü bak benim eski erkek arkadasima kim baksa asla o kdr küçülecek biri olduğunu tahmin edemezdi konusuyorken iyiydik ayrıldıktan sonra yapmadığı kalmadı. Hani diyorsun ya seçici olun diye bazen secmeceler de hiç ummadığın kadar bozuk çıkabiliyor. Biz de müneccim değiliz ki anlayalim hangisi psikopat hangisi değil ya da hangisi güvenilir hangisi degil. Lafa bakıyorsun günahtan Allah'tan bahsediyor milleti kınıyor yaptıklarına bakıyorsun hiç alakası yok. Ayrıca aklımızı kullanalım evet bunu bizde istiyoruz, kandirilmayi boş vaatleri kimse sevmez bak sende aldatılmışsin sen ister mıydın 4 yıl uğruna emek döktüğün herkesten ayrı tuttuğun biri tarafından bu denli bir kazık yemeyi? Unutma kimse istemez. İnsan bu bazen gerçekleri göremiyor ve de olacakları tahmin edemiyor bazen bazı seylerin yaşanacağı oluyor ve yaşanıyor yapacak bir şey yok.
Serseri erkekler ilgilerini çekiyor. Sonra o tipler bunlara hayvan muamelesi yapıyor sonra bu hanım kızlar çıkıp. Yaghhh yok mu adam gibi evlenilecek biri diye dert yanıyor.
Efendi diye koyduğun fotoğraftaki herifte tam kazanova bakışı var.. Yani fotoğrafların ikisinde de efendi erkek tipi yok.. Sırf bu detay bile kadınların efendi erkekleri asla tercih etmediğinin kanıtıdır..
Kadına göre değişir. Maalesef genel geçer bir kavram yok bu konuda. Ben efendi tarafta olduğumu sanıyorum. Sevgilimin de bu konudan mesut olduğu kanısındayım. Ama tabi. İnsana göre değişir. Ben olsam efendi birini tercih ederdim.
Kadınlar 😂 kimisi vardır serseri gibi efendi erkeğe ihtiyaç duyar kimi uslu kadındır kendini ateşliyecek erkeği arar kısacası "Kendinde eksik ne varsa o tür erkek tercihi oluyor " bazen istemsizde olsa...
Duruma göre değişir, evlilik çağı yaklaşınca efendi erkek tercih edilir. Ama böyle bir baskı yoksa arkadaşım erkek tercih edersiniz. Bunun sebeplerini anlatsam buraya sığmaz ama siz kadınlar zaten sebeplerini biliyorsunuz.
Hee çok acayip bir erkek aynı anda hem serseri hem efendi olmayı bilmeli bence. O zaman ayırt edemezler bende öyle en azından :). Beni hala çözemediler. Ama bilmiyorlar ki serseri bir ruhum olsa da olgun bir beynim var :).
Galiba biz "serseri efendi" olmayı başaramıyoruz. Yoksa kızların sadece serseri, işi gücü olmayıp, ne kendine ne de başkasına faydası olmayan erkekleri tercih etmelerinin akla ve mantığa uygun olmadığı gibi kızlara da hakarettir.
@murzik Bunlar güzel günlerimiz Daha beter olacak herşey Dünya zaten yalan dolan Kaderden kaçamaz insan Vurulmuş kalbinin ortasından Aynaya bakmam kendimi bilmem Hayat acıtınca dünyayı sevmem Ne yazıkki tek tabanca Serseri doğdum serseri ölecem 😉
Efendilik dediğimiz şey saygı olgusu oluşmuş erkek ya da kadına denir. Serseri dediğiniz olgu vurup-kırmak, ahkâm kesmek, kadına ya da erkeğe hayvan gibi davranmaksa bunu uzuvları olan her canlı yapabilir. Efendilik zayıflık demek değildir.
Saatin rakkasi gibi savrulup durur garilar, efendi erkek ile serseri tipliler arasinda. Çünkü hayatta tam olarak ne istediklerini kendileri de bilmiyorlar. Değil mi @MaSksTeR aşkım 😃😂
Lafa gelince adam gibi adam olsun derler, ama 0rospu çocuklarının peşinden ayrılmazlar. Sonra gördükleri muamelenin ardından bütün erkekler aynısınız tarzı 7 yaşındaki bir çocuktan bile göremeyeceğiniz aptalcaa düşüncelere kapılırlar
24 yaşlarına kadar serseri özgüveni yuksek kafasına gore takılan havali erkekler ilgilerini çekiyor Ama akil basa gelince evlenme cağına erişince daha evinin adamı olan efendi tiplere yöneliyorlar
Amaçları serseriyle gönül eğlendirip efendi erkekle evlenmektir. Bir değişik versiyonunu erkeklerde uygulamakta. bkz: kendisi her haltı yiyip evleneceği kızın açılmamış gül goncası olmasını istemek
serseri sever %80'i.. Efendi olmaya calistim bu zamana kadar. Efendi oldugumuda dusunuyorum yalniz kaldim hep. Ama olsun oyle dostlar asklar olcagina yalniz kalmayi tercih ederim
Serserileri havalı sanıp kanıyorlar sonra hooop altına yatıp terk edilince de pişman oluyorlar ve erkeklere güvenmiyorum demeye başlıyorlar. Sen erkeklere değil kendine güvenmiyorsun.
Bazıları için diyorum üstünüze alınmayın serseri erkeklerin kollarından ayrılmazlar nerede ortam erkeği varsa onun yanına giderler kızımızın evlilik çağı geldiğinde ise yok sigarası olmasın alkolu olmasın sinirli biri olmasın gece takılmasın derler yani efendi erkek isterler
Nasıl erkekler sonunda düzgün kız istiyorsa kızlarda bence efendi erkek ister ama kızlar daha duygusal genel olarak efendiyi tercih ederler bama göre geliyor
Serseri olanlar ilgisini çekiyor çoğu kızın. Ayy çok havalııı düşüncesine giriyorlar ama iticiler bence. Olacaksa efendi olacak. Onları genelde çok sessiz çok atılgan değil diye istemiyorlar
Serselerle zaman geçirir ilişkiye girer gezer tozar her boku yer Efendi ile evlenmek ister Aynı erkekler gibi Önüne gelen herkez ile yatıp düşer sonra bakire kız arar.
Serseri erkek isteyen cok var beni kollasın cevresi vardir herkes ondan korkar gibi özelliklerine hasta olurlar ama bilmezlerki sonu ya mezar ya hapis 😉
Genclik yillarinda serseri. Sonra da efendi. Sonra bir bakiyosun bu efendi olanlar (bana denk gelenler) dogru dürüst konusamiyorlar bile utangacligindan.. sonra yine serserilere geeye basliyosun😀
Serseri erkekleri duygusal olarak daha gelişmiş buluyoruz genelde. Reaksiyonları daha gelişmiş olduğu için çoğu olay karşısında. Bu yüzden de otomatik olarak serseri erkeklere kapılıyoruz
En İyi Cevaplar