Serseri erkek tabiri ilk görüşte özgüveniyle tanıştıran çekiciliğini ön plana atıp tatlı diliyle sohbet ederek iletişim kurduğu için ilk tanışmalarda etkilenebiliyoruz🤔 Efendi erkek daha tek düze olduğu gibi o an içinden geldiği gibi davrandığı için tanımak zaman alır daha yerinde kalıcı bir iletişim sağlanırsa etkileniriz🤔🤷♀️
Bizim Gibi İyi Niyetli, Temiz Kalplilerin Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Olmaz. Anca Kötü Kalpli, Çar, Çakal, Birden Fazla Kız Arkadaşı Edinen, İlgi Göstermeyen, Azı Küfür Dolu, Madde Kullanan, Alkol Ve Sigara Bağımlısı Olan, Sürekli Cinsellik Fotoğrafları, Videoları İsteyen, Sürekli Yalan Söyleyen, Abaza Olanların Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Oluyor.
hatun saymıs sayıstırmıs bende 1tl farka büyük boy istermisin derken kastım mc donalds veya burger king menu alırsın 1tl buyuk boy istermisin diye sorarla hani benzetme yaptım anlamadın sayıyorum :D Geyik yapıyorum olay bundan ibaret 37 yasında adamım 22 yasında kızla ne işim olur cocuk mu yetiştireceğimmm.
sence burdan kız arkadaş bulamk icin capa sarfedecek birimiyim beni kadın manyagı yaptın TEBRİKLER :D işteyim zaman gecsin diye takılıyorum sadece Evlenecek varsa muracatı danısmaya yapınız degerleniriz;)
Ne efendiyim nede serseri o yuzden tercih edilmiyorum cunku farkliyim sanirum butun hepsi var serserilikte efendilikte centilmenlikte fakat hersey yerine göre ve zamanina göre berdusum gönul bu aksam gel bana 💚
Serseri tabiiki de portakalım çünkü bu zmanda kadinlar efendi adamlara sünepe gözüyle bakıyor sonra o serseriler canlarını yakınca efendileri arıyor gözleri
Kadınların çoğu serseri erkeğe kendinlerini harcatırlar kalan posa halleriyle efendiye çaktırmaya çalışırlar kendilerini yazık onu hiç tanıyamamışım piskopattı o çok dövdü çok sövdü, tecavü etti (burası yalan tabi çocuk evire çevire becermiş buda bişey yapamamış ayrılınca tecavüz olmuş ) .. ama aşıktım ona derler sieee ordan seni
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Burda efendi yazan kızların yüzde 90 ı serseri tarafından harcanıpta şimdi bi enai bulsamda yamansamın hesabını yapmıyorsa ne olayım.. seseri yazansa bunların bir alt seviyesi yani başına geleceklerden henüz haberi olmayan..🤣🤣
ben kadınların hiç tercih ettiğini görmedim, her zaman ''neden xx benimle sevgili olmuyor, neden xx tipteki erkekler beni görmüyor, neden xx'ler bana bakmıyor'' hep tercih edilmek ister belli bir kitle tarafından
Tecrübeye göre konuşursak kadınlar efendi erkekleri severler onlarla bir hayat kurmayı hedeflerler ama gidip serserilere aşık olurlar Sonra aldatılırlar veya gerçek yüzünü görünce çıkıp at gibi giden it gibi döner mantığı ile hareket ederler.
Efendi görünümlü serseri. Özellikle de hayatta ne yapacağını iyi bilen insanlara çok arzu duyarlar gözlemlerim doğrultusunda. O yüzden neyi nerede yapabileceğini bilen biri ortalama ilişkileri kendine rahatça çeker
Serseri görünümlü efendi erkekler.. Normalde efendi erkekler tercih edilmesi gerekir ama serseri erkeklerin kendine çok güvenleri vardır hic bir şey kaybetmekten korkmazmis gibi.
Genelde henüz ergenliği atlatamamış kişisel gelişimini tamamlayamamış kızlar serseri akli beş karış havada erkekleri tercih eder Akli basında olan kızlar zaten bu tür erkekleri zaman kaybı olarak görürler ve uzak dururlar