Genelde kadınların efendi erkek yerine serseri erkek tercihi sorgulanır ancak bu düelloda serseri erkekler hep bir şekilde baskın çıkmayı başarır. :) Kadınların tercihi efendi erkek mi, serseri erkek mi?
Ben zaten yıllardır şu mantığı hiçbir zaman anlayamadım Evet sadece bizim Ülkede değil dünya geneline baktığımız zaman kadınların tercihi hep böyle işte nerede boş beleş insanlar böyle Çarşı tipleri vardır yani böyle ellerinde tespihler işte böyle serseri işte böyle astığım astik kestiğim kestik vururum ederim kırarım dökerim maalesef kızlar bunlarla çok ilgileniyor mesela onlara göre diyorlar işte böyle tipler eğlenceli iş yok işte Böyleleri korur kollar sana sahip çıkar bilmem ne ya Bir kere bu mantıgi Herkes bir kenara bırakacak Çünkü öyle bir dünya yok gülüyoruz İşte o sizin korumacı dediğiniz erkekler sizi katlediyor ben gerçekten böylelerine çok sinir oluyorum ya Adı üzerinde çünkü boş beleş adam hiç bir baltaya sap olamamış bir insan her yere saldırır her türlü suçu ondan bekle böyle bir insan sana ne verir söyleyeyim mi Gerçekten Bela'dan başka hiçbir şey vermez 2 kere 2 dortse Bu da böyledir dünyada uzak durmanız gereken tipleme yerden bir tanesi ise böyle çarşıda boş boş gezen tiplerdir hiçbir şey girip çalışmamış hayatın zorluğunu görmemiş Hep ana baba parasıyla böyle hava atmış Gerçekten böyle boş beleş gereksiz tipler yani dünyaya gerçekten böyleleri fazlalık eli hiçbir iş tutmamış bir kere olsun insan içine çıkmamış hani böyle boş tipler bırakın onlardan Selam almayı benim yanımdan bileyim geçemezler o kadar söyleyeyim
Kadınlar tuhaf bireyler Nerde egoist manyak serseri var ağzı bir de laf yapıyorsa aşk zannediyor inanıyor ve onu hayatına alıyor Sonuç mu serseri yanlış yapar efendiler kaybeder İlgi alaka saygı sevgi sahiplenme durumları kadınları korkutuyor çünkü geçmişi hep yaralı olduğu için acaba diyerek duzgunleri değil yavsk tipleri seçer Kadınların doğru dediği efendi tiplerin tanımı cüzdanı dolu tipi düzgün ağzı laf yapan sert tipler bağıran çağıran köle yerine koyan yatağına yanına yakistiran zevk ile sahiplenen ve zevkin boyutuna göre seven erkek tipleri Ama nerede efendi düzgün seven sayan sahiplenen erkek varsa kadın korkar kaçar çünkü bunu kaldıracak gücü yok kendinden şüphe eder ama alıştı mi da daha fazla daha fazla ister
evet geldik yıllardır sorulan herkesin bildiği ama inatla yanlış cevap verdiği beyninin size anlamadan yalan söylettiği duruma hepiniz ama hepiniz bak istisna yok tüm kadınlardan bahsediyorum üzülmeye, ağlamaya terk edilmeye, aldatılmaya, sevişilip sonra bir kenara atılmaya sonrada tüm bunlardan niye ben doğru adamı bulamıyorum demeye karşı inanılmaz bir açlık yaşıyorsunuz erkeklerde bunu anlıyor yaşları büyükçe tabi akılsız değiller sonra hepsi serseri erkek oluyor daha sonra böyle bir soru soruluyor bakıyorki kadınların hepsi efendi erkek severmiş aa paradoksa bak
Efendi isterler ama genelde karşılarına serseriler çıkar serserilerin içinden en efendisini seçmek zorunda kalırlar. Kendisini efendi erkek olarak tanımlayanlar ise evinde bilgisayarının başında oyun oynayıp çayını yudumluyordur. Ülkede efendiyim ama kızlar serseri seviyor diyenlerin bence en az yarısı kızlarla aynı ortamda bulunmamıştır okul, iş gibi durumları saymazsak. Sorun efendikte değil efendilik kavramını yanlış yorumlamakta. Hiçbir insan sıkıcı birisi ile flörtleşmek istemez isterse dünya güzeli olsun.
Efendi erkek algısı öyle saçma bir durumda ki efendi denilince pısırık, sessiz sakin, konuşmayan, utangaç tipler geliyor.
Oysa efendi dediğin insan gerekli gereksiz küfür etmez ve neredeyse her durumda yerine göre davranan insandır. Ama bizim ülkemizde erdemsel kavramlar değersiz olduğundan, yanlış anlaşıldığından serseri diye tabir edilen kişilerin tercih edilmesi doğal görülüyor.
Bir de serserilerle eğlenip efendilerle evlenirim diyen arkadaşlar siz efendi değil keriz arıyorsunuz ama karşıdaki erkek aptal değilse böyle kişileri asla tanımakla dahi uğraşmaz.
erkek nasıl ki siz kadınların gözünde o yolun yolcusu kadınlar ile ilgilenip vakit geçirmeyi seviyorlar ise sonradan da namuslu kız ile evlenmek istiyorlar ise. kadınların da mantığı aynıdır. serseri erkek deli dolu eğlenmeyi bilen erkektir genelde. eğlenir gezer tozarsınız. sonra bir gün evendi biri ile evlenmek istersiniz. bu 2 durum ölümüne kapışır yani :)
Son yaprak düştüğünde , son ağaç kesildiğinde, son akarsu kuruduğunda serseriliğin bir işe yaramadığını anlayacaksınız.ülke zaten başıboş serseri kaynıyor. Kendine bir faydası olmayanlara gereksiz bir anlam yüklemeyelim. o yüzden efendilik baş tacıdır.
Kadınların çoğu melankolik hayatları tercih eder. Biraz gülümseyip biraz ağlamayı. Efendi dediğimiz; saygılı ve sevecen insanların çoğu kavga ve tartışma baharatları ekleyemediği zaman ilişki tatsız kalır. Kadın, bu heyecanlarıda tadabilmek adına biraz serseri olsun ister. Tabi, dozu kaçınca üzülen taraf kadınlar olur.
Benim tecrübelerim, efendi erkek sevmeleri. Yerine göre ruhsal durumlarda elbette serseri durumlar da olabiliyor. Ama serseri dozu fazla olanlar Çomar oluyor. Malum ırk ile ilişki tatmin edici sürmez ve uzun vade de birşey beklenmez. Kızlar özgüvene bayılırlar. Bu mantıklı bir eğilim. Ama serseriler özgüven taklidi yaparlar.
İnsanın eşi kendisini tamamlasın ister, kendin de olmayanı ister eşinde. Kadın kısmısı, çocukken baskı, büyürken baskı, büyüyün ce baskı yer. Hep için de bir serserilik yapma arzusu da içinde büyür. Gün olur, bunu en iyi yaşayabileceğini nildiği sevdiceği ile yaşamak ister.
Kadınlar erkek seçmez genellikle biz erkekler kadın seçeriz nasıl iyii mi güzel mi vs ayrıca bir kız tanışmakta hiç zorlanmadım ben bu yaş kadar her türlü ayarlarım ama bazı kadınlar hak etmez yalnız kalmaya mahkumdur onları boşver şimdi Velhasıl Kelam Duruma göre salak Duruma Göre Zeki Olmak Gerek Yoksa Bu Hayatta Tutunamazsıız Kızlara bir Söz Çıkın Çıkın Gelin 😆😃😆😆😃😃😆😆😃😆😃Kadınlar ayarlamak basittir serseriliğe felan gerek yok bence tip normal olsun yeter gidip konuşun 2 dk içinde tüm ipleri alırsınız mal değilseniz tabi 😎😁
Siz kadınlar genelleme de yapıyorum çünkü hep bu yüzden kaybettim Kimseyi dovmedim AldatamadimHakaret etmedimKullanmadımAma siz kadınlar bunları seviyorsunuz
Yani benim tanıdığım çevremdeki efendi erkeklerin hiçbiri pısırık değil. Asıl ağır başlı insanlar. Yeri gelince savunması gerektiği yerlerde savunurlar. Hiç "pısırık"yani girişken olmayan görmedim.
@beyazorkidem 24-25'e kadar serseri diye tabir edilenlerle gününü gün eder, tüm zevkleri onlarla tadar,25'inden sonra da kendini iyi maaşlı bir enayiye yamamaya çalışır, bir de kandırmaya çalışır garibanı ''ben iyi ev kızıyım vs.'' diye :)
Serseri erkek severler. Ancak kadınların serseri'den çıkardığı sonuç kadınları döven erkekler değildir. Daha çok kafa olan tarzı iyi ve eğlenceli olan erkekler. Evlenmeye gelince ise efendi erkeği tercih ederler.
Bilmiyorum. Saçma bir kavram farkındayım. Ama işte yapacak bir şey yok. Genelleme yapmıyorum aslında efendi erkeklere aşık olanlarda var. Bazıları ise serseri erkeklerle bile evleniyorlar. İnsan kendisini mutlu hissettireni sever imkansız olana aşık olur. Herneyse fazla uzattım. Nedenini bilmiyorum. İyi geceler.
Nerede bir sokak iti var nerede bir ayak takımı var mıknatıs gibi çekip buluyorlar. Nasıl beceriyorlar bunu bilmiyorum. Bu yaşıma kadar anlayamadım Korkum o ki anlayamadan da geberip gideceğim...
Bir kadın olarak bunu sizlerin bilmesi gerekir. Bence serseri erkekler çok daha ilgi görüyor sanıyorum. Çünkü kadınların çoğu macera arar bunuda ancak derseri erkekle yaşar siye düşünüyorum. Bilmem haksızmıyım.
Serseriden kastınız kasım kasım kasılan sonradan olma tiplerse efendi tercihimdir. Hem yerini de bilir nerede nasıl konuşacağını da. Yani bilmiyorum siniflandirmaktan hoşlanmıyorum. Şimdi kimisi vardır serseri olur ama emanet durmaz. Yaniiii kisilik meselesi be ablacim
Ikisi de degil. Efendi insan dediğiniz insanlar ezik oluyor ve özgüvensiz oluyorlar. Picler daha özgüvenli oldukları için kızları götürme şansı daha fazla. En önemlisi hem karakterli hem de yırtıcı olmaktır. Oyle ezik ezik oturur kendinizi geliştirmessen kızlar seni ne yapsın
Ne amaçla birliktelik kurulduğu önemli. İyi aile kızları kolay kolay serseri erkeğe bakmazlar. Takılmalık ilişki düşünen amacı evlilik olmayan kadınlar, serseri erkek tercihinde bulunurlar.
Bu kişiden kişiye gözlemlenerek değişir. Kendini efendi diye tanımlayanlar genelde sosyalleşme sorunu yaşayan sıkıcı kişiler. Sıkıcılıklarına kılıf buluyorlar genelde. Olum ben bile sıkılıyorum bunlardan, kız nasıl sıkılmasın.
**Çoğunluğa sesleniyorum** Kadınlar naif, kibar, centilmen erkeği övseler de onlara "şuranı buranı kapat, o lavuğu sil, şununla konuşma" diyen serseri erkeklere taparlar, anlamış değilim.
Genellikle sevene vermeyip sikeni kovaliyolar zibidi olanları. Ama cidden bu kaypak yosmalar her yerde kaliteli ayagna giriyor hic uslubum degildir ama oldu bir kere :)
Bir kısmı kendileri gibi efendi ister, diğer bir kısmı ise serseri denilen tiple düşer kalkar zamanını geçirir evlenmeye gelince iyi aile babası efendi biri olsun ister. Hayatta bir halt yapmadıkları için durum çoģunda böyle. Hatta mesleğinin şu olsa maaşı şöyle olsa daha iyi olur diyenler olacaktır. İstedikleri aslında sevgi veya aileden çok bulanacakları statüdür.
Bu soruya çoğunluğu efendi erkek der ama yine bir serserinin peşinden koşarlar ☺️ Serseri erkek önüne gelene yazar ya tutarsa diye. Efendi erkek genelde ağırdan aldığı için kaybediyor
Efendi erkek. Ağırbaşlı oturması kalkması, nerede nasıl konuşmasını bilen, sevdiğine değer veren, OLGUN erkek her iki kesim içinde aranılan tiptir. Adam gibi adam olmalı.
Efendiler kapalı kutu; altından in de çıkıyor, cin de. Serserilerle işim olmaz genelde; daha ziyade hızlı ve fılamalar daha çabuk adam oluyorlar. Değişim ve dönüşümlerini seyredebiliyorsunuz.
Soyle söyliyim serseri gıbı yerinde ucuk kaçık olsun ama her zaman bana karşı hani kibar olsun aileme kibar olsun beraber elenir şakalaşırız yani herşey dozunda iyi :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Efendi olmadığı kesin Not: 200 bin xper oldum bugün